RINGS OF LOVE TROUWRINGEN THUIS

| | | 06-51664744 | info@ringsoflove.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Trouwringspecialist Jacqueline

rings of love trouwringen thuis

TROUWRINGEN PASSEN | GEWOON BIJ JULLIE THUIS
UNIEK en PERSOONLIJK, want Rings of Love komt bij BRUIDSPAREN THUIS.

Door bruidsparen de best beoordeelde trouwringspecialist van Nederland.

GRATIS en geheel VRIJBLIJVEND
Gewoon bij jullie thuis wanneer het jullie uitkomt (ook ‘s avonds/in het weekend) uitgebreid trouwringen passen. Een unieke en persoonlijke beleving, want het is prettig om in jullie vertrouwde omgeving op het gemak trouwringen te kunnen passen/uitzoeken. En dat je vooral de ringen kunt beleven, want een trouwring moet je om je vinger zien én voelen.
Maar waar moet je nu precies op letten bij de keuze van trouwringen, want er bestaat zoveel?!

Trouwringspecialist Jacqueline van Rings of Love | Trouwringen Thuis zal jullie hierbij met plezier deskundig adviseren. Uiteraard GRATIS en geheel VRIJBLIJVEND.
Met behulp van de supertoffe ontwerpmodule kunnen alle ringen geheel naar jullie wens worden samengesteld/ontworpen. Jullie kiezen zelf het edelmetaal, karaatgehalte, pasvorm, kleur(en), breedte, dikte, bewerking (mat/hoogglans, streepje, golfje, etc.) en de diamantkeuze (aantal, grootte, vorm en zetting). De aanpassingen verschijnen direct op beeld, zodat jullie goed de verschillen kunnen zien.

Wat kost een set trouwringen?
In feite bepalen jullie de prijs want onze ontwerpmodule berekent exact, aan de hand van jullie ringmaat, edelmetaal/kleur(en) en breedte van de ring, hoeveel gewicht edelmetaal nodig is om jullie trouwringen te kunnen produceren. Een eerlijke prijs dus!

Wellicht goed om te weten dat bruidsparen in Nederland gemiddeld €1.600 besteden aan een SET trouwringen. Natuurlijk kun je ook voordeliger slagen, maar dat is sterk afhankelijk van jullie smaak en van de hierboven genoemde factoren.

Samen met Rings of Love Trouwringen zijn jullie er in elk geval van verzekerd dat jullie uiteindelijk de perfecte en unieke ring zullen vinden!
Maak tijdig een afspraak, zodat wij dit kunnen inplannen in ons drukke rijschema. Met name de avonden en het weekend worden als eerste geboekt.

Zorgen jullie voor de koffie/thee? Rings of Love neemt iets lekkers mee.

Graag tot snel bij jullie thuis!

 

Wat vinden anderen van RINGS OF LOVE TROUWRINGEN THUIS?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Rings Of Love Trouwringen Thuis: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
23-12-2020
Anne & Erik schrijft het volgende:
Wat een toppers zijn Jacqueline en Renè! Voor ringen van je dromen moet je bij Rings of Love zijn! Ze komen bij je thuis waardoor er een ongedwongen sfeer is. Ze nemen alle tijd om je te leren kennen en zo een goede inschatting te maken welke stijl er jouw/jullie past. Wij vonden bij Rings of Love onze perfect match trouwringen!


Maak een afspraak

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN