Winactie 'Lieve Mama'

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 17 maart 2017

De rol van je moeder op de bruiloft

 

Trouwen is een bijzondere gebeurtenis, niet alleen voor jou en je partner maar ook voor je ouders en schoonouders. Jullie beginnen hiermee aan een nieuw hoofdstuk in jullie leven. En het mooiste is natuurlijk dat jullie dit samen kunnen doen. Wij geven je een aantal leuke voorbeeldjes weg van hoe jij je moeder een rol kunt geven tijdens jouw grote dag!

Het hele proces naar de bruiloft toe bestaat uit bijzondere momenten en hoe speciaal is het om een aantal van deze met je moeder te delen.

Voorafgaand de bruiloft

Wanneer je bekent maakt aan je ouders dat je grote liefde voor je op de knieën is gegaan, is er een grote kans dat er bij je moeder veel herinneringen naar boven komen over haar eigen bruiloft. Het feest kan bij deze beginnen, jullie kunnen samen haar trouwalbum terug kijken, wie weet heeft ze nog goede tips voor je.

Ieder meisje droomt vanaf jongs af aan al van haar droomjurk. Het passen van de bruidsjurk is dan ook iets waar jij enorm naar uit kijkt. Dit speciale en wellicht ook emotionele moment wil je natuurlijk met je moeder delen. Zij is diegene die jou kan voorzien van het meest betrouwbare advies en zal misschien wel een traantje moeten wegpinken als ze jou ziet stralen in een bruidsjurk.

Jij bent dan wel het stralende middelpunt van de dag, maar de outfit van je moeder is ook niet geheel onbelangrijk. Jullie kunnen er een gezellig dagje uit van maken eventueel nog met een bezoek aan de wellness erbij, 2 vliegen in een klap.

Elma van vliet

 

 Tijdens de ceremonie

Op de grote dag zelf gieren de zenuwen natuurlijk door je lijf, jouw moeder is er dan om je gerust te stellen. Ze weet precies hoe jij je voelt en vindt het zelf stiekem ook wel een beetje spannend. Ze kan je helpen met het aantrekken van je jurk, sieraden en eventueel met je make-up. Ook kan zij een tasje meenemen met extra make-up, een reservepanty, fototoestel, zakdoekjes, ect.

Ook kun je je moeder een rol geven in het overhandigen van de ringen.  Zij kan bijvoorbeeld de ring die voor jou is bedoelt aan jouw aanstaande overhandigen, waarna hij hem vervolgens om jouw vinger schuift. Dit zal voelen als een bevestiging

Niet alleen jij kan er voor zorgen dat je moeder emotioneel wordt wanneer ze jou ziet stralen in een prachtige jurk. Dit kan ook idem dito, wanneer jouw moeder bijvoorbeeld een prachtig gedicht, tekst of speech voordraagt. Je houdt het niet droog wanneer je moeder het persoonlijke stuk voordraagt.

 Elma van Vliet

 

Win een uniek en persoonlijk cadeau voor je moeder!

Na alles wat jouw moeder voor jou heeft gedaan is er niets mooiers om stil te staan bij wat jouw moeder voor jou betekent. Dit kan door middel van een mooie bos bloemen, een lekker doosje bonbons, een persoonlijke kaart, een gezellig dagje uit… zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar hoe bijzonder is een uniek en persoonlijk boekje dat je zelf invult voor je moeder en cadeau geeft?! Lieve Mama, wat ik je graag wil zeggen is een cadeauboek geschreven door Elma van Vliet en is bedoeld om je moeder te laten weten dat ze belangrijk voor je is. Door het beantwoorden van de vragen en het maken van kleine creatieve opdrachten kun je in een korte tijd een uniek en blijvend bedankje maken. In dit boekje vind je mooie uitspraken die voor jou en je moeder dierbaar zijn, multiple choice vragen en ruimte om foto’s en herinneringen toe te voegen.

Elma van Vliet 

WIN, WIN, WIN! 

Goed nieuws: wij  mogen 5 x één Lieve Mama, wat ik je graag wil zeggen, weggeven. Ga snel naar dit bericht op Facebook en vertel in een reactie wat jij je moeder graag zou willen zeggen en waarom juist jouw moeder dit unieke cadeau verdient. Op vrijdag 24 maart maken we de winnaars via Facebook bekend. Heb je niet gewonnen maar wil jij je moeder wel laten weten hoeveel zij voor jou betekent? Neem dan eens een kijkje op de website van Elma van Vliet en scoor een uniek boekje uit de collectie. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,9 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN