Rollin Garden

Keerpunt 10 | 1013 DK | Amsterdam | | adelle@rollin-garden.com | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Adelle Laurent

Rollin Garden

Rollin 'Garden biedt een complete service voor de bloemendecoratie van uw bruiloft. We selecteren verfijnde bloemen en bladeren op het platteland om een romantische, landelijke en wilde omgeving te creëren. Geïnspireerd door de tuin en de zoetheid van de seizoenen, zullen onze bloemendecoraties zich perfect mengen aan de omgeving en de plaats van uw bruiloft. We begeleiden je tijdens je voorbereidingen om je verlangens en je smaak perfect te definiëren en representeren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Kenmerken: - Bruidsboeketten - Corsages - Bloemkransen - Ark - Tafeldecoratie - Kamerdecoraties - Kaarsen, lantaarns, buitendecoraties Plaats van levering: - Nederland - België - Frankrijk Talen: - Engels - Frans

Wat vinden anderen van Rollin Garden?

Informatie op de website: 4
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Rollin Garden: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2019-02-28
Arno schrijft het volgende:
De bloemdecoratie van mijn bruiloft heb ik vorige maand georganiseerd door middel van Rolling Gardens en Adèle, die altijd heel snel en behulpzaam was om ons te helpen de perfecte decoratie te vinden. Adèle was erg creatief en bood ons veel flexibiliteit. Ze luisterde naar wat we wilden (een paars thema) en verwerkte onze persoonlijke smaak in haar werk. Als je een bruiloft wilt die gepersonaliseerd en zeer stijlvol is, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen!
- informatie over levretijd
+ communicatie, openheid, flexibiliteit


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN