Styled Shoot: Romantische, klassieke bruiloft in Something Blue thema

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 30 oktober 2022

Something old, something new, something borrowed, something blue, je kent het gezegde vast wel en laat dit nou precies het thema zijn van deze romantische klassieke bruiloft bij landgoed Huize Zypendaal. Deze romantische, klassieke bruiloft zit vol met prachtige details en natuurlijk allemaal in het thema Something Blue. Droom weg bij deze romantische, klassieke styled shoot en laat je inspireren voor jouw something blue op je bruiloft!

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema49

© Dragana Photography

ROMANTISCHE KLASSIEKE BRUILOFT IN SOMETHING BLUE THEMA

Dragana Photography en Experience More Weddings hebben hun krachten gebundeld voor een styled wedding shoot. Een intieme en unieke aanpak met het klassieke thema ’Something Blue’. Binnen deze styled wedding shoot hebben ze een zogeheten first look moment georganiseerd. De first look is een rustig en fijn moment na de ochtendspits waarin je elkaar voor het eerst ziet op de bruiloft en even een momentje voor elkaar hebt voordat de dag begint. Dit hoeft niet altijd met je hubbty-to-be te zijn, mocht je elkaar pas voor het altaar voor het eerst willen zien, maar kan ook heel goed zijn met een vader of moeder of zelfs met je kinderen. Heerlijk even de tijd nemen om elkaar te bewonderen, vast te houden en even de tijd stil te zetten.

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een kleinere en intiemere bruiloft met een prachtige ceremonie en diner waarna ze uitgezwaaid worden naar de huwelijksreis. Het is heerlijk om een intieme bruiloft te houden waarin er echt aandacht voor elkaar is, en voor de mensen die jullie steunen in je relatie. Hoe relaxt is het als je jezelf en je geliefden kunt verwennen in luxe en rust. Deze klassieke styled wedding shoot laat zien hoe romantisch een intieme bruiloft kan zijn.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema8
© Fotografischoogendijck

Deze romantische, klassieke styled shoot vond plaats bij landgoed Huize Zypendaal. Huize Zypendaal is een monumentale locatie die zich een paar keer per jaar beschikbaar stelt voor bruiloftceremonies. Het is een prachtige en unieke locatie om in te kunnen trouwen.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema1
© Carlo snel photography

Ivy Design maakt prachtige en unieke trouwkaarten. Je kunt ook gratis proefdrukken bij ze aanvragen. Doe dit en voel de kwaliteit van het geschept papier dat ze zelf maken. Een stationary brengt echt sfeer. Het is een geweldige manier om mensen te informeren en de toon de zetten voor je trouwdag.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema74
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema9
© Fotografischoogendijck

Nikki is een particuliere visagiste die graag aan huis komt. Haar stijl is elegant en chique. Ze heeft veel passie voor haar vak en gaat er met uiterste zorg mee om. Beauty Revolution is een dynamische en professionele kapsalon uit Boxmeer. De Eigenaar Mutlu is een gedreven specialist die vaak geboekt wordt voor schoonheidswedstrijden en fashion shows. Dit komt omdat ze een goed oog voor detail heeft en inziet wat bij een persoon past.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema37   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema70

© Dragana Photography

De fantastische Hartenvrouwen uit Almere (Hartenvrouw Bruidsmode) hebben met zorg en aandacht geholpen om elegante jurken te vinden voor deze romantishe, klassieke styled shoot.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema12
© Skyrise Visuals

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema18
© Skyrise Visuals

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema36
© Dragana Photography

Schutz mannenmode zijn echte vakmensen die op elk detail letten en echt weten wat bij een man past. Ze hebben uitstekend geholpen om de bruidegom tot in de puntjes te verzorgen.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema72   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema71

© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema13   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema19

© Skyrise Visuals

Eline is de oprichter en eigenaar van Experience More Weddings. Ze werkt oplossingsgericht en zorgt dat jullie bruiloft een succes wordt. Een weddingplanner ontzorgt, verzorgt, en adviseert een bruidspaar met alle ervaring die ze heeft opgebouwd. Wil je vooral genieten en niet bezig zijn met de overweldigende organisatie die bij een trouwdag hoort, huur dan zeker een weddingplanner in.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema40
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema41
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema2
© Chanstiledivita

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema44
© Dragana Photography

Voor deze styled shoot is er gewerkt met meerdere fotografen, waarbij de organisatie en leiding werd gegeven door Dragana Photography. Dragana van Dragana Photography is een zeer betrokken en passionele fotograaf met veel aandacht voor de beleving van het bruidspaar. Ze heeft niet één specifieke stijl en bind zich niet aan trends of hypes, maar focust zich liever op de uniekheid van de personen. Dragana gaat altijd die “extra mile” om haar klanten een onvergetelijke ervaring en service te bezorgen. Dit zal je al snel merken in een kennismakingsgesprek.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema45
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema3   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema6

© Chanstiledivita

Chantal van ChanStileDiVita is een veelzijdige fotograaf en content creator. Haar passie en liefde voor fotografie zie je terug in haar werk, maar ook in de handige blogs die ze schrijft. Deze blogs helpen je met alles omtrent bruiloftsfotografie, de voorbereiding op je trouwdag en nog veel meer.

Ook hebben Skyrise Visuals, Fotografischoogendijck en Carlo snel photography voor prachtige beelden gezorgd.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema51
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema52   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema55

© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema20
© Skyrise Visuals

Milou is een trouwambtenaar vol passie en humor. Ze is oprecht geïnteresseerd in mensen en hun verhalen. Ze neemt daarom graag de tijd voor elk bruidspaar en streeft ernaar om er echt iets bijzonders en persoonlijks van te maken.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema53
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema21
© Skyrise Visuals

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema54
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema56
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema56
© Dragana Photography

Wil je niet een standaard trouwring en iets unieks of zelfs vintage? Voor deze romantische, klassieke bruiloft is er gekeken bij De Lama Vintageshop. Daar vind je echt pareltjes, unieke ringdoosjes en prachtige vintage ringen. Wil je iets leuks verzinnen om aan je kinderen te geven? Bij @rjs42beads kun je custommade armbandjes laten maken van natuur edelstenen en crystallen.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema59
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema65
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema32   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema33

© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema77   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema73 (1)

© Chanstiledivita & Dragana Photography

De patissier was Fleur. Ze heeft voor ons een zogeheten two-tier cake gemaakt. De onderste taart was een pistachecake met frambozencurd en mascarponecreme . Een heerlijke combinatie van zoet met zuur en een volle notensmaak. De bovenste taart bestaat uit een luchtig biscuit met passievruchtcurd en vanillecreme. De buitenkant is gedecoreerd met hand gemaakte ‘sails’  van eetbaar papier en rijstpapier wat een super chique effect geeft.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema49
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema50
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema14   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema17

© Skyrise Visuals

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema23 (1)   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema26

© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema25
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema27
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema75   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema69

© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema16
© Skyrise Visuals 

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema7
© Fotografischoogendijck

De bloemen zijn met uiterste zorg geleverd door Laura Donkel. Ze heeft een prachtige combinatie gemaakt van onder andere olijfblad, arabicum, eucalyptus, witte trosroos en voor de “Something Blue” de Delphinium Folkerfrieden. Deze zie je ook terugkomen in het prachtige bloemstuk op tafel. Verder heeft ze ook de leuke flesjes aan de stoelen voor de ceremonie buiten verzorgd. Laura zorgt voor maatwerk, dat wil zeggen dat ze graag in gesprek gaat met haar klanten om vanuit daar een persoonlijk ontwerp samen te stellen.

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema67   romantische-bruiloft-in-something-blue-thema30

© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema11
© Fotografischoogendijck

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema10
© Fotografischoogendijck

De styliste die meegewerkt heeft aan deze romantische, klassieke bruiloft is een harde werkster en weet echt wat ze doet. Ze is daarom niet alleen als styliste maar ook als weddingplanner inzetbaar. Kijk hoe mooi deze tafel is geworden! Dat is toch kunst? Trista is een artiest. Haar nederigheid siert haar en het werk dat ze levert is betoverend. Wil je jouw trouwdag echt afmaken, boek dan een styliste. Dat is absoluut de investering waard!

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema31
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema5
© Chanstiledivita

Om pareltjes te kunnen vinden, moet je soms even graven. 'Jetrouwautohuren' verhuurt zijn prachtige blauwe mustang die perfect past bij het thema "Something Blue", vind je ook niet?

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema61
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema66
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema4
© Chanstiledivita

Jos van JR Film Productions is een gepassioneerde videograaf met oog voor detail. Hij weet hoe hij sfeer moet creëren en het moment moet pakken. Hij kijkt goed naar de stijl die bij jullie als koppel past en weet op een artistieke manier daar invulling aan te geven. Bekijk hieronder ook de video van deze styled shoot.

Kim Lensen van Endless Films maakt dromerige en avontuurlijke beelden waarin ze de juiste combinatie van beeld en muziek weet samen te voegen tot jullie persoonlijke verhaal. Haar video’s hebben een prachtig timing, zijn smaakvol en ontroeren je. Perfect voor jullie romantische bruiloft!

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema63
© Dragana Photography

romantische-bruiloft-in-something-blue-thema62
© Dragana Photography


Bekijk hier ook de toffe video's van deze romantische, klassieke bruiloft in Something Blue thema:

© JR Film Productions

© Endless Films


TROUWLEVERANCIERS

Organisatie & Regie: Dragana Photography | @draganaphotography

Locatie: Huis Zypendaal www.glk.nl/zypendaal/huis-zypendaal

Styliste: Newlyweds by Trista www.newlyweds.nl

Make-up: Nikkifaye @nikkifaye_mua

Haarstyliste: Beauty Revolution | www.beautyrevolution.nl

Babs: Liefde & Lou www.liefdeenlou.nl

Bruidsjurk: Hartenvrouw Bruidsmode www.hartenvrouwbruidsmode.nl

Trouwpak: Schutz Mannenmode www.schutzfashion.nl

Bloemen: Laura Donkel www.lauradonkel.nl

Patissier: Tartes de Fleur www.tartesdefleur.nl

Ringen: De Lama Vintageshop @de.lama.vintageshop

Sierraden: @rjs42beads @rjs42beads

Auto: Jetrouwautohuren.nl www.jetrouwautohuren.nl

Stationary: Ivy Design www.ivydesign.shop

Weddingplanner: Experience More Events www.experiencemoreevents.com

Videografen: JR Film Productions @jrfilmproductions Endless Films | www.endlessfilms.nl

Fotografen: Skyrise Visuals www.skyrise.be & ChanStileDiVita | www.chanstiledivita.com & Carlo snel photography | www.carlosnelphotography.com & Dragana Photography | @draganaphotography & Fotografischoogendijck | @fotografischoogendijck


Doe ook inspiratie op met de blog: "Beach wedding shoot in peach & blue tinten".

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 18 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN