A touch of Rose gold 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 9 februari 2017

Terug van weggeweest, Rose gold. Rose goud is helemaal terug en wij snappen wel waarom! Deze mooie kleur is prachtig én een hele mooie kleur om toe te voegen aan de bruiloft!

Vandaag delen wij wat manieren met jullie om jullie bruiloft te voorzien van a touch of Rose gold! 

Uitnodigingen en Save The Date kaarten 

Op de uitnodigingen of Save The Date kaarten kan Rose gold gebruikt worden als bijvoorbeeld de tekst van de kaart, maar ook als subtiele details. Hiermee kan je alle kanten op en is het mooi te combineren met andere kleuren. 

Trouwkaarten rose gold

 

Bruidstaart 

Rose gold toevoegen aan de bruidstaart zorgt voor een hele chique uitstraling van de bruidstaart. 

Rose gold taart

  

Outfit 

Rose gold kan ook toegevoegd worden aan de outfits van de bruiloft. Houd je van extreem? Ga voor een compleet Rose gold trouwjurk. Wil je het toch liever iets subtieler houden? Kies bijvoorbeeld schoenen met een Rose gold detail. Ook leuk, de bruidsmeisjes a touch of Rose gold geven! 

Outfit rose gold

  

Sieraden

Een andere manier om Rose gold terug te laten komen is in sieraden. Heel subtiel maar toch een mooie toevoeging aan je outfit. Wie weet ben jij na de bruiloft wel de gelukkige eigenaar van een prachtige Rose gold trouwring?

sieraden rose gold

Decoratie

Ten slotte kan Rose gold makkelijk toegevoegd worden aan de bruiloft door middel van decoratie. Deze decoratie kan heel subtiel of duidelijk aanwezig zijn. Daarnaast is het ook nog een hele mooie kleur om te combineren met andere kleuren. Wij zijn fan van het Rose gold gecombineerd met het zachtroze blush-kleurtje! 

Decoratie rose gold

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,6 / 5 gebaseerd op 8 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN