Rozenhof Trouwringen

Schoolweg 60 | 7924 PN | Veeningen | tussen Meppel & Hoogeveen aan A28 | 06-54640941 | info@rozenhoftrouwringen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Theo en Edita

Rozenhof Trouwringen

De liefde van uw leven heeft u al gevonden, maar nu de trouwring nog! Gelukkig hoeft u de trouwring niet helemaal zelf uit te kiezen, want Rozenhof Trouwringen helpt u daar graag bij! En ook nog is in een romantische setting..

Bij Rozenhof Trouwringen is romantiek niet weg te denken! Wij hebben liefde en passie voor ons vak en dat straalt een bezoek bij Rozenhof Trouwringen dan ook uit. Rozen op tafel, heerlijke chocolaatjes en een romantische trouwringenstudio met uitzicht op de prachtige natuur.

U kunt bij ons uw trouwringen uitkiezen uit een collectie van meer dan 4000 modellen! En ook kunnen wij een mooie trouwring voor uw ontwerpen! Alles is mogelijk want wij zijn niet alleen specialist maar ook goudsmid en juwelier.

Naast de fysieke trouwringenstudio kunt u ook trouwringen of verlovingsringen kopen op onze online webshop TrouwringenDesign.nl.

U kunt 7 dagen per week van 10.00 tot 22.00 een vrijblijvende afspraak bij ons maken. Geen drukke juwelier maar lekker op uw gemak trouwringen uitzoeken? Dat kan bij Rozenhof Trouwringen! Bel 0528-391222 of maak online een afspraak op onze website www.rozenhoftrouwringen.nl.

Fotocredits: Dominique Posthuma fotografie

Wat vinden anderen van Rozenhof Trouwringen?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Rozenhof Trouwringen: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2022-11-09
Lisette schrijft het volgende:
Uitgebreid en persoonlijk advies. Er wordt goed geluisterd naar wensen en meegedacht in mogelijkheden. Wij zijn heel blij met de keus die we hier gemaakt hebben.
- .
+ .


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN