Say Cheese on Wheels

Koraalstraat 38 | 3051 VJ | Rotterdam | 06-26092217 | info@saycheeseonwheels.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Miranda en Robert

Say Cheese on Wheels

Fun memories last forever

Say Cheese on Wheels is niet zomaar een photobooth. Het is een Volkswagen bus uit 1972. Een vintage look dus, maar gevuld met moderne techniek. Daar wordt iedereen blij van!

In de bus vind je de beste camera, perfect licht, gezellige muziek en hele leuke props. Daarmee zorgen wij voor de beste foto’s voor jou en je gasten die gelijk uit de printer rollen. Natuurlijk plaatsen we jullie namen en de datum onderop de foto strip. Of een andere boodschap, net wat jullie willen.

Als je kiest voor een langwerpig formaat (5 x 15) krijg je altijd twee exemplaren. Wij kunnen dan één foto in een album plakken en de gasten vragen er iets bij te schrijven. Het andere strookje krijgen de gasten als aandenken mee. Ben je ook helemaal social? Plaats de foto’s dan direct op jullie facebookpagina!

Tijdens je trouwdag wil je natuurlijk geen zorgen. Daarom zorgen wij dat alles prima is geregeld. We laten je het ontwerp voor de foto’s van tevoren zien en zorgen dat de bus op een mooie plek staat. Ook houden we het gastenboek voor je bij en vragen we alle gasten een foto te komen nemen. Zo weet je zeker dat jij en de gasten een fantastische herinnering overhouden waar iedereen graag op terug kijkt!

Wat vinden anderen van Say Cheese on Wheels?

Say Cheese on Wheels heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN