Schonewille Fotografie

Bloklandweg 41 | 7914PH | Noordscheschut | 06-10963767 | info@schonewillefotografie.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Martin Schonewille

Schonewille Fotografie

YES jullie dag op een mooie manier vastgelegd! Natuurlijk willen je graag dat jullie feestdag mooi wordt vastgelegd. Mag dat op een manier die zo spontaan en zo ongeposeerd mogelijk is, maar wel zo dat het eindresultaat een fraaie serie foto’s is? Dan zijn jullie bij Schonewillefotografie aan het juiste adres! En wil je juist wel of juist geen professioneel trouwalbum? Geen probleem, we hebben veel verschillende (album)opties in ons assortiment. Ach, eigenlijk is alles bespreekbaar. En doe ik niet aan vastgeroeste regeltjes. Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen, zodat een spontane serie trouwfoto’s ontstaat. Hierbij wisselen romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en ‘net even anders’ foto’s elkaar af. Als jullie een fotograaf zoeken waar eigen inbreng niet is toegestaan en die spontaniteit en genieten niet op zijn repertoire heeft staan, stuur ik je graag door naar mijn collega-fotografen . Ennuh geklooi met uren? daar doe ik niet aan. Selfiebooth met korting voor bruidsparen! Laten jullie je trouwdag verzorgen door Schonewille fotografie? Dan kun je de selfiebooth, photobooth, fotozuil met een leuke korting huren! De selfie booth is een ideale gangmaker op jullie trouwfeest. Leuk als herinnering aan een topfeest!

Wat vinden anderen van Schonewille Fotografie?

Informatie op de website: 4.8
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 4.2
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4.8
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Schonewille Fotografie: 4.8 / 5 gebaseerd op 6 stem(men)
2019-05-09
Brenda schrijft het volgende:
Als je een fotograaf zoekt voor je bruiloft, is dat soms best spannend. Meteen bij de kennismaking met Martin was bij ons die spanning weg. Hij was enorm enthousiast en had veel ideeën (erg prettig, want erg creatief zijn wij niet). Hij was helder in afspraken en overlegde op een fijne manier. Op de dag zelf hebben we hem nauwelijks opgemerkt. Pas naderhand bij het bekijken van het prachtige album, kwamen we er achter dat hij veel om ons heen heeft gerend. Ook de gasten gaven ons complimenten over deze top fotograaf en zijn talent om iedereen op zijn gemak te stellen! Zeker een aanrader!!
- nvt
+ Ervaren, enthousiaste fotograaf, helder in afspraken, creatief en vol met ideeën, behulpzaam. prachtige foto's (& fotoboek)
2017-02-11
judith luijten schrijft het volgende:
- Met Martin is alles bespreekbaar ook al wijzig je je plannen een paar keer. Er is niet veel nodig om elkaar goed te snappen wat voor foto's je wil.
+ Zeer duidelijke informatie op de website
2017-01-11
Familie Robben schrijft het volgende:
We hebben jou meegemaakt op een andere bruiloft, toen hadden wij al van als we ooit gaan trouwen hopen we jou al fotograaf te hebben. Afgelopen juni was het zover en ja
- Geen
+ Vriendelijk, prettig gestoord
2017-01-11
Rick Been schrijft het volgende:
Geweldig trouwreportage gehad met Martin, een hele ontspannen sfeer en alles mag en kan. Heb Martin meerdere keren aan het werk gezien (meerdere bruiloften en fotoshoots) en elke keer weer verbaas ik mij over zijn enthousiasme en creativiteit. De resultaten waren ook geweldig, ons trouwalbum is geweldig mooi geworden en ontvangen alleen maar positieve reacties, zowel over Martin op de dag als over ons trouwalbum! Tevens stonden alle kinderen lachend op de foto, iets waar menige fotograaf niet in slaagt.
- Geen
+ - IJsbreker - Ontspannen en gezellig sfeer - Krijgt iedereen lachend op de foto, voornamelijk de kinderen! - Leuke en spontane ideeën, geen standaard houdingen. - Gaat op in de omgeving, niet opvallend aanwezig. Ook in de kerk wist hij wanneer het goede moment was om een foto te maken. - De bewerking van de foto's is geweldig. - Goede prijs/kwaliteit verhouding.
2017-01-10
Carolien schrijft het volgende:
Hele fijne fototgraaf! Mede dankzij hem een super dag gehad. Het zijn mooie foto's geworden! Martin in een gezellige man die echt zich zelf is en van een grapje houdt. Hier door voelde wij ons helemaal op ons gemak bij hem. Wij wouden graag met onze 2 honden op de foto's dit was allemaal mogelijk. We kijken met veel plezier terug naar de foto's! Echt een aanrader voor iedereen!
- -geen
+ -mooie foto's -veel dingen zijn mogenlijk - is zichzelf
2017-01-10
Joas & Natasja schrijft het volgende:
Geweldige fotograaf! Naast een geweldige en kundige fotograaf, is Martin ook een heel prettig persoon om er op je trouwdag bij te hebben. Sociaal, leuke humor, losjes. Alles mag en alles kan. Hij denkt mee, geeft tips, heeft erg leuke en originele foto ideeën, is goed voorbereid, open en eerlijk, duidelijk. Krijgt iedereen mee voor zijn leuke foto ideeën, zelfs de meest serieuze/stijve mensen uit de familie ;-) Oog voor detail.. Topvent! Enorme aanrader!
- bruidsparen minder laten genieten, zodat de dag wat langer duurt :)
+ Naast fotograaf ook iemand die met je meedenkt op de dag zelf. Taken uitvoert achter de schermen op je trouwdag die door de ceremoniemeester vergeten wordt


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN