SEASON FLOWERS AMSTERDAM

Gustav mahlerlaan 401-403 | 1082 MK | Amsterdam | 020-3307571 | amsterdam@seasonflowers.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

season flowers amsterdam

Season Flowers

Bloemen voor een onvergetelijke bruiloft
Je trouwerij moet dé mooiste dag van je leven zijn. Het moet feestelijk zijn, het moet mooi aangekleed zijn en het moet vooral jou een onvergetelijke dag bezorgen! Bloemen zijn daarbij absoluut onmisbaar en Season Flowers is het adres dat je kan helpen om het tot een onvergetelijke dag te maken. Season Flowers kan speciaal voor de bruiloft een corsage maken en daarnaast natuurlijk ook de gehele sfeer verzorgen door het geheel met prachtige bloemen aan te kleden.

Om de trouwerij tot een droombruiloft te maken kun je Season Flowers inschakelen. Wij nemen je alles uit handen en zorgen gegarandeerd voor een fantastische aankleding. Denk dan aan bloemdecoraties op alle locaties waar de trouwerij plaatsvindt tot aan bruidsboeketten tot aan een corsage maken, je hoeft nergens naar om te kijken.

De bruidsboeketten die Season Flowers maakt evenals de corsages maken en het aankleden van de trouwlocatie kan volgens diverse verschillende creaties, zoals je hieronder kunt zien. Ook is het mogelijk om bij Season Flowers langs te komen en alles tot in detail te bespreken. Je kunt kiezen uit één van onze onderstaande voorbeelden, maar ook kunnen we alles geheel naar jouw wensen invullen.

De mogelijkheden van bruidsboeketten tot de aankleding en de corsage maken zijn onbegrensd bij Season Flowers!

 
Corsage maken
Een corsage is een klein bloemstuk dat bestaat uit één of meerdere bloemen samen met een groen blad en dit is een traditie om de daggasten mee te geven. Season Flowers kan voor jou prachtige corsages maken. De mogelijkheden zijn zeer divers en je kunt er vanuit gaan dat elke gast een prachtige corsage krijgt.

Een corsage maken hoeft niet veel geld te kosten, het is allemaal afhankelijk van je wensen en je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Season Flowers stemt graag alles af op jouw wensen als wij voor jou de bruiloft moeten aankleden met bloemen. De corsage maken zal daarbij natuurlijk geheel in sfeer van de algehele aankleding zijn.

We heten je van harte welkom in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken en graag vertellen we je meer over het corsage maken, de bruidsboeketten en andere mogelijkheden van Season Flowers.


Flowerdart
Naast onze mooie bloemstukken bieden wij ook unieke, stijlvolle en moderne houders voor corsages. De conisch vormgegeven houder is gemaakt van abs plastics en heeft twee magneetjes. De Flowerdart wordt bevestigd door de magneetjes aan weerszijde kanten van de kleding. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze corsage houders? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wat vinden anderen van SEASON FLOWERS AMSTERDAM?

SEASON FLOWERS AMSTERDAM heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN