Sfeeravonden voor het kiezen van jullie bruiloft muziek 

Monic Arts
Monic Arts 3 januari 2017

Het kiezen van een bedrijf die jullie muziek gaat verzorgen op de bruiloft is moeilijk. Er zijn veel verschillende dj’s met allemaal verschillende stijlen en muzieksmaken. Wat vinden jullie leuk? Wat past bij jullie gasten? Aan jullie de moeilijke keuze om tussen al deze goede dj’s degene te kiezen die het beste bij jullie past!

 

artistic

DEMO-AVONDEN

Waarschijnlijk bekijk je eerst de website van verschillende bedrijven en zoek je uit wat allemaal mogelijk is. Maar om echt te weten of een bruiloft dj bij je past, is het natuurlijk belangrijk om er ook kennis mee te maken. Wat jullie kan helpen bij het kiezen is het bezoeken van een demo-avonden. Demo-avonden zijn een goede manier om een indruk te krijgen van een bedrijf en de mogelijkheden. Tijdens een demo-avond kan je kennis maken met de dj's en kunnen zij laten zien wat ze te bieden hebben. 

SFEERAVONDEN

Bij Artistic Productions worden de demo-avonden liever sfeeravonden genoemd. Zo'n sfeeravond kan gezien worden als een avondje uit! De rode loper gaat uit en er wordt natuurlijk geproost met een glaasje bubbels. Daarnaast wordt er gezorgd voor entertaiment en is er de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Tijdens een sfeeravond wordt niet enkel kennis gemaakt met de bruiloft dj's maar is er ook een uitleg over de drive-in shows, zijn er live optredens van muzikanten en worden tips & tricks voor een onvergetelijk feest gedeeld. Wat kost deelnemen aan een sfeeravond? He-le-maal niets!

Nog een uniek detail van een sfeeravond, is de mogelijkheid om een feestavond niet alleen te bekijken maar ook echt te beleven! Aan de hand van een exclusieve 360 graden kijkervaring met Virtual Reality staan jullie midden op een feestavond en kunnen jullie de sfeer proeven. 

 

 

VERSCHIL TUSSEN DEMO-AVONDEN EN SFEERAVONDEN

Het grote verschil tussen demo-avonden en sfeeravonden is dat je bij een sfeeravonden niet alleen gaat om de bruiloft dj’s te ontmoeten, maar er een heus avondje uit voor jullie georganiseerd is. Op een sfeeravond staat beleving centraal. Het is een unieke ervaring! 

 artistic

 

THEMA’S SFEERAVONDEN

De sfeeravonden van Artistic Productions hebben allen een eigen thema. Het thema kan aangepast worden aan het seizoen, maar ook aan de mogelijke thema's van jullie bruiloft.

De laatste editie stond helemaal in het teken van WinterWonderland. Deze editie was compleet  met glühwein, vuurkorf en marshmallows.

 

artirstic

 

Zin gekregen in het bezoeken van een sfeeravond van Artistic Productions? Kijk op de website voor alle datums en beschikbaarheid en geef jezelf snel op(vol=vol)!

Of wil je eerst een brochure ontvangen met alle mogelijkheden? Klik dan hier

★ YES, YES, YES! ★

Artistic Productions is voor het tweede jaar op rij door een onafhankelijke vakjury beoordeeld als één van de beste Bruiloft DJ's van Nederland. En daardoor genomineerd voor een Dutch Wedding Awards in de categorie Bruiloft DJ, daar mag je oprecht trots op zijn!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN