Shared dining bij DSR food 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 29 april 2016

Heb je weleens gehoord van shared dining? Een eettrend die is over komen waaien uit grote steden zoals New York, Parijs en Londen. Allerlei gerechtjes die samen een maaltijd vormen.
 

Trouwen op unieke locaties 

Trouwen op unieke locaties zien we steeds meer. Super cool natuurlijk! Echter is het logistiek vaak nog wel lastig: hoe zorg je er nu voor dat er bijvoorbeeld voldoende cateringmogelijkheden zijn in de tuin? Om dit uit te zoeken en te regelen ben je als bruidspaar vaak veel tijd kwijt, omdat het erg specialistisch is. Het is daarom aan te raden om dit ook over te laten aan een specialist! DSR food heeft dit al voor tientallen bruidsparen gedaan en kan ook jullie hier perfect bij helpen. Hoef jij je ook geen zorgen te maken om servies, bestek en dergelijke. Lekker makkelijk!

groep eten
 

Shared dining

De standaard indeling van voor-, hoofd- en nagerecht verdwijnt en op jullie bruiloft kan er gekozen worden voor de heerlijke gerechtjes, kris kras door elkaar! Op die manier kunnen jullie gasten het palet aan gerechten in kleinere porties proeven.
 

Thema bruiloft

Hebben jullie een thema bruiloft? Super leuk om dan je shared dining daarop aan te passen. DSR food aan het woord: “Is jullie bruiloft bijvoorbeeld oer-hollands? Dan is het leuk om ook oer-hollandse gerechten te serveren, zoals zuurkool, hutspot, rookworst, gehaktballen en boerenkool. Is je bruiloft juist met Spaanse invloeden? Kies dan voor overheerlijke tapas zoals tomatensalade met feta, gevulde pepertjes, pastasalade, gehaktballetjes in zigeunersaus en meer”. Op de website staat het gehele assortiment

sate


Geef de gasten verschillende keuzes   

Het is fijn voor de gasten als je ze in ieder geval de keuze geeft tussen vegetarisch, vlees en vis. Ook dient er rekening gehouden te worden met eventuele dieetwensen. Gelukkig weet DSR food hier altijd op een leuke manier raad mee! DSR food catering heeft 30 vestigingen, wat als voordeel geeft dat er altijd een vestiging bij jullie in de buurt is. Of je nu in Groningen, Breda of Den Haag woont.
 

Meer genieten van meer eten!

Nog een super leuk idee: de catering voor je grote dag combineren met de voorbereidingen. Wat dacht je van een lekkere high tea bij het vrijgezellenfeest? Of een heerlijke partycatering om te vieren dat jullie verloofd zijn?

Wij hebben in ieder geval honger gekregen! Kijk snel op de website van DSR food voor meer informatie. 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4 / 5 gebaseerd op 4 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN