Sharona Weddings & More

Obelixstraat 26 | 1336 MN | Almere | 06-42896229 | info@sharonaweddingsandmore.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sharona van Wijk

Sharona Weddings & More

Gefeliciteerd met jullie verloving! Nu is het tijd om een onvergetelijke dag te plannen en hoe kan dat beter dan met een themabruiloft? Mijn naam is Sharona van Wijk en ik pak zo groot uit als jullie willen, maar kan een thema ook subtiel laten terugkomen.

Vaak wordt er gekozen voor een bepaald kleurenpallet of seizoen. Hiermee kan je van alle elementen op de bruiloft een mooi geheel maken. Liever een bruiloft anders dan alle andere? Kijk naar jullie gezamenlijke passie: koken, reizen, sport, films, theater, noem het maar op en we maken samen een moodboard. Ik denk graag out of the box dus niks is mij te gek. Het thema zal de rode draad zijn van jullie dag en alle onderdelen met elkaar verbinden.

Neem eens een kijkje op mijn Pinterest account voor inspiratie.


Hoe gaan we te werk?

Tijdens de voorbereidingen regel ik alle administratieve zaken, zodat jullie kunnen focussen op alle leuke onderdelen van het plannen van een bruiloft. Het proeven van de taart bijvoorbeeld en het passen van de trouwkleding. Verder help ik mee met het zoeken naar de beste leveranciers, denk ik mee over de indeling van de dag en houd ik de planning in de gaten.

Op de dag zelf ben uiteraard aanwezig om de dag in goede banen te leiden als ceremoniemeester. Wil je mij liever alleen als ceremoniemeester inzetten kan dat uiteraard ook. Bekijk alle mogelijkheden op mijn website.

Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Wat vinden anderen van Sharona Weddings & More?

Sharona Weddings & More heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN