Shauni Hartland Fotografie

Graalstraat 68 | 1813 ES | Alkmaar | 06-22872530 | info@shaunihartland.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Shauni Hartland

Shauni Hartland Fotografie

Verloofd? GEFLICITEERD! Een bruiloft is dé manier om jullie liefde voor elkaar te vieren. Elkaar te laten zien hoeveel je voor de ander gaat. Hoe mooi is dat!

En natuurlijk is jullie bruiloft een dag om nooit meer te vergeten. En om daarbij te helpen huur je een fotograaf in. Zodat als je 20 jaar later naar je foto’s kijkt die dag weer mee maakt. Dat is mijn doel met mijn fotografie. Tijdloze spontane foto’s met echte kleuren, foto’s die jullie verhaal verteld, die over 20 jaar nog mooi zijn en je mee terug nemen naar alle emoties op die dag!

Hi, mijn naam is Shauni en fotografie is mijn passie. Ik ben met fotografie begonnen om mijn eigen herinneringen vast te houden. Om emoties nooit meer kwijt te raken. Dit heeft mij op het pad gebracht van bruiloft fotografie. Want zeg nou zelf, wat is er nou mooier dan iemand blijvende herinnering geven?

Foto’s waar je op staat zoals jij bent en genietend van de dag, dat zijn foto’s die ik wil maken voor jullie. Geen geposeerde foto’s maar gewoon gezelligheid en spontaniteit. Dat is bij mij key, iets waar ik bij elke bruiloft weer naar streef. Ik hoop dan ook dat ik jullie op je gemak kan laten voelen voor de camera, zodat jullie nog meer kunnen genieten. Dit is de reden dat ik altijd vraag voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we elkaar leren kennen en alles vertellen over jullie mooie dag. Zie mij dan ook niet als een fotograaf op jullie bruiloft die je inhuurt, maar als een vriendin die met jullie mee is en jullie helpt en altijd voor jullie klaar staat.

Dus, zie ik jullie snel?

Wat vinden anderen van Shauni Hartland Fotografie?

Shauni Hartland Fotografie heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN