SHOPPEN WORDT ZOVEEL LEUKER MET HATSA

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 juli 2019

Als kind was er niets leuker dan de speelgoedboeken van alle bekende speelgoedwinkels, rond Sinterklaastijd binnenkrijgen en dan eindeloos bladeren, speelgoed aankruisen, uitknippen en wensenlijstjes maken. Van al het aanbod dat er was, kon je zo de beste keuze maken.

Shoppen leuker met HATSA

En als je gaat trouwen is dat niet anders. Daar zie je een mooi servies, daar mooie schoenen of het perfecte huwelijkscadeau. Maar in deze online tijd, met alle wensen niet overzichtelijk in een boek maar op al die openstaande tabbladen, dan raak je niet alleen van alles kwijt, het plezier van de zoektocht ben je ook al heel snel kwijt.

Zou het niet heerlijk zijn als we terug konden naar dat wensenlijstje van toen maar dan met het gemak van digitaal? Dat kan! Ik ontdekte laatst HATSA (www.hatsa.com) . Je maakt hier gemakkelijk een account aan, plaatst al je wensen op één bord. En kan deze zelfs delen met vrienden of in jouw geval met je aanstaande. 

Maar wat ook leuk is dat je de ‘wensenlijstjes’ van andere gebruikers kan zien zoals van Manon Tilstra, Ik Vrouw Van Jou en Diesna Loomans. Altijd leuk bij iemand anders in zijn shoppingbag kijken. 

Aanmelden is helemaal gratis, super gemakkelijk en je kan gelijk beginnen. Kies je categorie waarin je wilt shoppen en SHOPPEN MAAR!

Shoppen leuker met HATSA

Op zoek naar roze pumps en zie je door de bomen het bos niet meer. Zoveel keuze, soorten, materialen, hakhoogtes en maten. En dus heb je honderd tabs openstaan met allemaal potentials of ben je helft alweer kwijt. Help!

Shoppen leuker met HATSA

Meld je aan bij HATSA. Kies de categorie schoenen en shoppen maar. En alles wat je mooi vindt plaats je overzichtelijk op jouw bord. Check nog even bij je beste vriendin welke zij het mooist vindt, door je bord met haar te delen.

Shoppen leuker met HATSA

En daar zijn ze dan! Jouw perfecte paar roze pumps.

Meld je vandaag nog aan bij HATSA.

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

3,4 / 5 gebaseerd op 5 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN