SKYFLY entertainment

Pieter Zeemanweg 47 | 3316 GZ | Dordrecht | 085-0193347 | info@skyfly.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

SKYFLY entertainment

SKYFLY entertainment

Waar denk je aan bij een perfect trouwfeest? De juiste muziek, sfeer, DJ en een volle dansvloer? Dan is SKYFLY de juiste partner voor jullie huwelijksfeest!

SKYFLY entertainment is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het organiseren van bruiloftsfeesten. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen.

Vooraf nemen wij in een persoonlijk gesprek jullie (muzikale) wensen door. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek matchen wij een DJ die aansluit bij jullie muzikale voorkeuren.

Alle SKYFLY DJ’s hebben ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelen de wensen van de gasten feilloos aan. Goed om te weten; een reserve DJ is altijd inbegrepen!

Leuke extra’s

Willen jullie het huwelijksfeest net dat beetje extra geven? Ook hiervoor zijn de mogelijkheden oneindig. Denk bijvoorbeeld eens aan een live artiest in combinatie met een DJ, LED verlichte dansvloer of confetti streamers.

Ons motto is dan ook: “Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!”

Persoonlijk Contact

Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend kennis met SKYFLY tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als bij ons in de showroom in Dordrecht of Hengelo. Hier nemen we dan graag jullie persoonlijke wensen door en informeren we jullie over de mogelijkheden en opties.  

Wat vinden anderen van SKYFLY entertainment?

Informatie op de website: 4.8
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 4.9

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Skyfly Entertainment: 5 / 5 gebaseerd op 12 stem(men)
2022-05-12
Barbara Kamphuis schrijft het volgende:
Wij zijn op 17 april 2022 getrouwd en hadden op ons feest DJ Hans van Skyfly. Wat een super feestje heeft deze DJ ervan gemaakt. Hij speelde goed in op wat er gebeurde op de dansvloer en betrok ook onze dochter bij het draaien van een aangevraagd plaatje (ze mocht zelf aan de knoppen draaien). Ook kregen we alleen maar positieve reacties van onze gasten over het fantastische feestje. Dus ja wij zijn enthousiast en wij zouden skyfly en zekers DJ Hans aanbevelen. Groetjes Barbara en Danny
- Niets
+ Hebben goed contact, zijn goed bereikbaar. Alles gaat in overleg, rekening houdend met jou wensen. Eigen pagina waarop je zelf alles kan aangeven/regelen. DJ speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurd
2022-05-05
Henk-Jan & Ola schrijft het volgende:
We hebben een geweldig huwelijksfeest gehad! Met dank aan SKYFLY en onze DJ Toby! We kijken er met veel plezier op terug. Toby vond de juiste nummers en de juiste mix. Het was helemaal top. Dank Toby! Groetjes Henk-Jan & Ola
- -
+ heldere & vriendelijke communicatie en service! Ervaren DJ!
2022-05-04
Nikolas en Anne schrijft het volgende:
Tijdens een bruiloft zijn er een aantal zaken waar je geen invloed op hebt en die je aan anderen moet toevertrouwen, zoals de muziek en de show op de feestavond. Dit hebben SKYFLY en Kevin zo fantastisch gedaan (in de voorbereiding en vooral op de avond zelf). Communicatie en afstemming vooraf waren prettig, er werd super goed rekening gehouden met persoonlijke wensen en Kevin voelde het publiek heel goed aan. Kortom: topavond! SKYFLY heeft onze verwachtingen overtroffen.
- Zie ervaring
+ Zie ervaring
2022-04-23
Amber schrijft het volgende:
Contact verliep goed en bij vragen werd er snel gereageerd. De dj maakte er echt een feest van, kwam met hele leuke ideeën en nam wat werk van de ceremoniemeesters uit handen ( door bijv. het woord te nemen etc. ) Ook was de dj erg flexibel en paste zich snel aan. Erg fijn allemaal en we hebben een top avond gehad
- Heb ik niet
+ Communicatie, ze denken goed mee, komen met goede oplossingen en maken er echt een feestje van
2022-04-19
Ken Sleebos schrijft het volgende:
Super avond gehad op onze bruiloft! Alles was super geregeld en de DJ + Saxofonist was een zeer goede combi
- nvt
+ Groot aanbod Goede communicatie
2022-02-21
Pascalle schrijft het volgende:
Wat een top avond hebben wij gehad! Geweldige dj en goeie muziek. Dj André wist precies in te spelen op onze gasten waardoor iedereen de hele avond aan het dansen was. Vrolijk en enthousiast van begin tot einde. Gasten hebben de hele avond tegen ons gezegd wat een geweldige dj we hadden geregeld. Zeker een aanrader!! :)
- Niks aan te merken
+ Goede communicatie, snel bereikbaar en goed mee denkend
2021-11-27
Tina & Lisan schrijft het volgende:
We hebben een ontzettend mooi feest gehad dankzij SkyFly! De DJ wist er echt een feestje van te bouwen en iedereen aan het dansen te krijgen. Het contact van te voren met SkyFly was heel fijn en met behulp van de eigen pagina kon je ook makkelijk je wensen doorgeven. Van te voren hebben we ook een keer met de DJ gebeld om onze muziekvoorkeuren door te geven en hij hield hier echt rekening mee op het feest. Ook waren we heel enthousiast over de snappshot app en photobooth: Deze maakten het feest echt af en we zijn nog steeds aan het nagenieten!
- Niet van toepassing
+ Goede communicatie, regelmatig contact, veel mogelijkheden, goede DJ
2021-10-18
Tim & Nadia schrijft het volgende:
DJ Danny heeft perfect gedraaid, vanaf onze openingsdans tot het einde van het feest. De goede mix van soorten en stijlen muziek over de gehele avond heen. Van onze gasten kregen we te horen dat ze het een erg tof feest vonden, ze lekker gedanst hebben en genoten hebben van de feestavond. Skyfly geeft dansgarantie, en dat maken ze ook waar! Ze denken goed mee tijdens het voorproces (onze locatie had bijvoorbeeld alleen een mengpaneel nodig + DJ), en passen hun prijzen daarop aan. Hele fijne partij om mee te werken.
- Geen
+ Goede muziek die aansloot bij onze wensen
2021-09-13
Frank en Lisanne schrijft het volgende:
Wat hebben wij een prachtig feest gehad! We kunnen niet meer tevreden zijn over dj Robin. Goed contact, enthousiast, voelde goed aan wat de gasten wilden met een goede opbouw waarbij uiteindelijk iedereen los ging! Hij hield rekening met onze wensen en we kregen alleen maar complimenten. Super bedankt!!
-
+
2021-08-09
E & GJ schrijft het volgende:
Luisteren heel goed naar je wensen en passen het plan aan als het nodig is. Wij hadden een heel fijne (rustige) DJ (Kevin) zoals we ook hadden gehoopt. Super feest!
- Niet eigenlijk, gewoon een heel mooi feest gegeven!
+ Goede communicatie vooraf, goed geluisterd naar onze wensen en daarom een fantastisch feest!
2021-07-22
Bruidspaar Mesquita-Kolner schrijft het volgende:
Een bruiloft vieren in Coronatijd is een uitdaging. Het feit dat een week voor ons feest de regels weer veranderden maakte een stressvolle voorbereiding. Je bruiloft DJ de boodschap meegeven om niet teveel een feestje te bouwen maar het rustig te houden is een vreemde boodschap. Maar we kijken terug op een zeer geslaagde dag/avond. Het was heel prettig hoe flexibel de mensen bij skyfly waren en hoe makkelijk het contact was. Dat heeft ons in elk geval veel stress gescheeld dus dank daarvoor. Ook onze DJ Wouter deed erg zijn best er het beste van te maken. En dat is zeker gelukt onder de gegeven omstandigheden. Dank aan allen Alex en Rob Mesquita-Kolner
-
+
2021-07-12
Niels en Janneke schrijft het volgende:
Contact met Remy verliep heel soepel. Door Corona hebben we het 2 keer moeten verplaatsen maar dit was geen enkel probleem. Tot op het laatste moment wisten we niet hoe de avond eruit zou gaan zien, maar Remy is enorm flexibel en dacht met ons mee. Uiteindelijk met DJ Jorn een fantastische avond gehad!
- geen
+ Goede communicatie, flexibel, DJ denkt mee met onze wensen


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN