SKYFLY entertainment

Laan van Europa 380 | 3317 DB | Dordrecht | 085-0704734 | info@skyfly.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

SKYFLY entertainment

SKYFLY entertainment

Jullie bruiloft is een dag om nooit meer te vergeten. Op deze dag moet alles tiptop in orde zijn. Natuurlijk wil je niets aan het toeval overlaten, ook niet tijdens het avondfeest. Bij SKYFLY garanderen we een ervaren en professionele bruiloft DJ tegen heldere all-in prijzen, 100% dansgarantie en altijd reserve DJ’s. SKYFLY ontzorgt, zodat jullie kunnen genieten van het trouwfeest!

In de afgelopen 20 jaar heeft SKYFLY duizenden bruiloften muzikaal mogen verzorgen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek zullen we jullie wensen en voorkeuren gedetailleerd doornemen. Tevens geven wij graag goede en duidelijke informatie, leggen we de afspraken contractueel vast en begeleiden wij deskundig jullie feest.

Leuke extra’s

Willen jullie het huwelijksfeest net dat beetje extra geven? Ook hiervoor zijn de mogelijkheden oneindig. Denk bijvoorbeeld eens aan een live artiest in combinatie met een DJ, LED verlichte dansvloer of confetti streamers.

Ons motto is dan ook: “Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!”

Persoonlijk Contact

Nieuwsgierig geworden? Maak vrijblijvend kennis met SKYFLY tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als bij ons in de showroom in Dordrecht of Hengelo. Hier nemen we dan graag jullie persoonlijke wensen door en informeren we jullie over de mogelijkheden en opties.

Wat vinden anderen van SKYFLY entertainment?

Informatie op de website: 4.9
Communicatie & afspraken: 4.9
Medewerkers: 4.9
Gastvrij & behulpzaam: 4.9

Collectie & aanbod: 4.9
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.8
Klant is koning: 4.9
Skyfly Entertainment: 4.9 / 5 gebaseerd op 74 stem(men)
2024-04-02
Kevin en Marlieke schrijft het volgende:
We hebben vooraf goed contact gehad met dj toby en onze wensen kenbaar gemaakt: we wilden vanaf minuut 1 een knalfeest met af en toe après ski, Hollandse meezingers en festival beukers. Dat is gelukt! Het was echt een heel tof feest! Geen moment stil kunnen staan. En ook nog genoten van Sander Sax. Iedereen heeft zo ontzettend gefeest en genoten!! TNX!
-
+ Alles
2024-03-09
Hilde & Pascal schrijft het volgende:
Wat een F A N T A S T I S C H E dag hebben wij gehad op 16.02.2024, wat hebben wij genoten van elke minuut.  Aan dit spetterende feest hebben jullie een grote bijdrage geleverd; We hebben zoveel complimenten gekregen; deze willen we jullie natuurlijk niet onthouden. Een feest is geen feest als er geen goeie DJ is geweest, het contact met SkyFly aan de voorkant was al gelijk goed. En Tobi jij hebt dit feest echt gerockt. Wat voel jij goed aan wat een feestje nodig heeft, ik heb me geen seconde druk gemaakt of de dansvloer vol stond of niet; iedereen had plezier en er was muziek voor iedereen. Deze zaal in combi met de DJ Booth en mooie led-verlichting op de muren gaf gelijk een goeie sfeer. Je bouwde de avond mooi op en dat we uiteindelijk even lekker uit ons dak konden gaan was heerlijk. Skyfly, Remi & Tobi mega dank daarvoor. Liefs Hilde & Pascal
- Ga vooral zo door!
+ Communicatie is heel prettig, aanvoelen wat er nodig is.
2024-03-04
Mark schrijft het volgende:
Goede gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. De communicatie verloopt goed en snel, geen ‘kleine lettertjes’ , wat enorm fijn is.
- Geen
+ Duidelijke communicatie
2024-01-15
Thijs schrijft het volgende:
We komen superlatieven tekort. Alles aan SkyFly was fijn. Er werd goed geluisterd en fijn meegedacht door ons aanspreekpunt. De koppeling met DJ Danny (Dr Vybez) werd snel gemaakt en ook die kennismaking was heel erg fijn. Men nam veel tijd en was erg persoonlijk Op basis van kennis van de locatie kregen we goed advies over o.a. de verlichting die mooi/nodig is. De DJ booth zag er geweldig uit en een selectie van foto's van de dag op het scherm in de booth was een goede zet. En de muziek... werkelijk iedereen is enthousiast over wat hij heeft neergezet. Elke hit was raak en iedereen voelde zich betrokken bij het feest. Met als hoogtepunt de sky full of stars die hij voor ons organiseerde. Niet onbelangrijk: Danny kan echt heel veel meer dan wat plaatjes in elkaar over laten lopen. Voor elk volgende feest (met vergelijkbaar budget, haha) zou ik Danny blind weer inhuren. En SkyFly hebben we om ons heen al veel aangeraden. Keep up the good work!
- We hebben erover vergaderd maar ze helaas niet gevonden
+ Communicatie en verwachtingsmanagement
2023-11-04
Laurens en Marloes schrijft het volgende:
Wat zijn wij blij met de keuze voor Skyfly voor onze bruiloft! Het contact was vanaf het begin af aan erg fijn. Persoonlijk, duidelijk en professioneel. De match met DJ Kevin kon niet beter. Hij begreep onze wensen en dacht goed met ons mee. Uiteindelijk heeft hij er een top avond van gemaakt! Het was een fantastisch feest waarbij iedereen los ging op de dansvloer door de goede muziek. De sfeer was erg goed. Ik zou Skyfly, en in het bijzonder Kevin zeer zeker iedereen aanbevelen! Groetjes, Laurens en Marloes
- Alles was werkelijk fantastisch!
+ Persoonlijk Professioneel Behulpzaam
2023-11-02
Hidde en dana schrijft het volgende:
Top avond, volledig voldaan aan de verwachting en nog veel meer
- Geen
+ Muziekkeuze, persoonlijke aandacht
2023-11-02
Rachel schrijft het volgende:
Fantastisch! Wij raden iedereen SKYFLY aan! Wij hebben een geweldige avond gehad met saxofonist Sander & DJ Danjo! Het feest was dankzij hen zelfs boven onze verwachting! Na het boeken van SKYFLY hebben wij als eerste een fijn gesprek gehad met Remy. Tijdens dit gesprek hebben wij onze wensen doorgenomen en naar aanleiding daarvan heeft Remy een passende DJ voor ons uitgezocht. Tijdens de aanloop naar onze bruiloft checkte Remy vaak bij ons in om te vragen hoe het met ons en de voorbereidingen ging, dit was erg prettig! Vlak voor onze bruiloft hebben wij een kennismaking gehad met DJ Danjo, om online kort even kennis te maken en ook met hem onze avond door te nemen. Wij vonden het heel fijn om alvast even kennisgemaakt te hebben met de DJ en de laatste details met hem door te nemen. Danjo heeft al onze verwachtingen overtroffen, het was een topfeest! De combi met de saxfonist zouden wij ook iedereen aanraden! Nogmaals dank voor alles!!
- Niets!
+ Communicatie, proffessionaliteit, luisteren écht naar jouw wensen. en maken er een geweldig feest van!
2023-10-31
Erik schrijft het volgende:
Dankzij DJ Chris hebben wij en onze gasten een onvergetelijke feestavond gehad. Alle voetjes gingen van de vloer. De hele tent stond op z'n kop! De muziek was fantastisch en het contact vooraf met SKYFLY en met DJ Chris was top. In de contacten voor de bruiloft hebben we Chris 2x gesproken. Er was gelijk een goede klik tussen ons en Chris. Daarnaast gaf Chris ons goede tips en stelde ons vragen om over na te denken. Kortom: SKYFLY en een DJ als Chris zijn echt een aanrader en een garantie voor een goed huwelijksfeest!
- nvt
+ goede communicatie, afspraken worden per mail bevestigd, account op SKYFLY, goede DJ die weet hoe hij een feestje moet geven!
2023-10-25
Paul en Cindy schrijft het volgende:
Onze DJ Chris was geweldig. Hij voelde precies aan welke muziek aansloeg bij onze gasten. We hadden van te voren een aantal keer contact en Chris begreep precies welke muziek wij vonden passen en wat we liever niet wilden. Ook Sander de saxofonist was een perfecte aanvulling. Hij liep door de zaal, speelde mee en bracht extra sfeer. Heel mooi hoe hij met Chris samen onze avond compleet maakte. Mooi punt wat we willen benoemen over skyfly we werden eerst gekoppeld aan een fijne dj die helaas stopte. Daarna werden we gekoppeld aan een dj die niet bij ons paste. Toen we dit aangaven werd er direct met ons mee gedacht en de match met Chris bleek perfect!
- Fijn meegedacht toen onze dj onverwachts stopte er werd goed gekeken wie er dan hij ons paste.
+ Fijne eigen omgeving. Waar je al je gekozen opties kunt bekijken en beheren
2023-10-21
Patricia Valstar schrijft het volgende:
Hartelijk dank voor de super goede zorg voor ons bruiloftsfeest. De combinatie van de DJ + saxofonist + percussie en dan ook nog de geweldige lichtshow heeft er voor gezorgd dat wij en onze gasten nog lang over het feest napraten. Het hele team zorgde er voor dat alle muziekwensen aan bod kwamen en dat iedereen kon dansen! Ook de communicatie in voorbereiding naar onze dag is super verlopen. Nogmaals hartelijk dank voor deze onvergetelijke avond!
- Geen
+ - competent en gezellig team - goede communicatie - goede add ons voor een geweldig feest precies zoals je het je voorstelt
2023-10-09
John Schaap schrijft het volgende:
oor ons heeft SkyFly het muzikale deel erg goed verzorgt. Er was een heel fijn openingsgesprek op het kantoor in Dordrecht waar voor ons meteen duidelijk was dit is een match. Toen duidelijk werd dat de wifi niet voldoende zou zijn voor Snappshot werd meteen gezorgd dat er een route mee kwam zodat het probleem meteen opgelost was. Tijdens het feest was onze DJ Chris die buitengewoon goed aanvoelde wat onze muziek smaak was en daardoor hebben we een fantastisch feest gehad. We hebben van onze gasten ook te horen gekregen wat een goede muziek er gedraaid werd om de juiste sfeer te krijgen.
- geen
+ aanvoelen wat de klant
2023-10-02
Schoenmaekers schrijft het volgende:
Het contact met Skyfly liep altijd top. Bij vragen kregen we vaak binnen één of twee dagen reactie. Naast de contactgegevens met Skyfly algemeen kregen we ook al snel de contactgegevens van de betreffende DJ waardoor we daar ook snel mee konden schakelen. Daarnaast is er tijdens de show rekening gehouden met onze wensen en goed ingespeeld op 'wat de avond nodig had'.
- -
+ Flexibiliteit & communicatie
2023-09-12
Eline van Bree schrijft het volgende:
Wij zijn ontzettend tevreden over DJ Delano. Hij heeft geluisterd naar onze wensen en dit super verwerkt in zijn muziek gedurende de avond. Wat ons betreft had dit niet beter gekund! Ook konden we makkelijk contact opnemen via Whatsapp en via de eigen SKYFLY pagina. Het contact via whatsapp werkte voor ons het beste en het makkelijkste. Via de SKYFLY pagina was het onhandig dat je niet makkelijk op elkaar kon reageren. Het bericht komt binnen via de mail, maar we konden alleen antwoorden via de website. We zouden dit bedrijf zeker aanraden aan anderen en zouden ook zeker weer beroep op hen doen als we weer een DJ nodig hebben!
- Communicatie via de persoonlijke pagina was wat onhandig, maar contact via whatsapp was ook mogelijk.
+ Luistert naar de wensen Vriendelijk
2023-07-31
Luc schrijft het volgende:
Heel tevreden over het contact, de kwaliteit, maar ook de betrouwbaarheid. Dit alles als zeer prettig ervaren. Goede bijdrage aan een mooi feest en dag!
- X
+ X
2023-07-18
Jeffrey schrijft het volgende:
Het inhuren van Skyfly voor onze bruiloft was absoluut een topkeuze! Het contact verliep snel en fijn, we werden volledig ontzorgd, en de DJ (René) maakte er precies het feest van waarop we hoopten!
- .
+ Alles als totaalpakket!
2023-07-18
Anne schrijft het volgende:
DJ Dennis is écht de allerbeste DJ ever! We hebben zó onwijs genoten van ons feest, door hem! Hij wist precies de juiste muziek te draaien, waardoor iedereen (jong en oud, internationaal gezelschap) helemaal uit z\'n dak ging! Werkelijk iedereen heeft op de dansvloer gestaan en we hebben zó veel complimenten gekregen van de gasten voor het geweldige feest! Echt mega genoten! Het lukte DJ Dennis echt geweldig goed om onze favoriete muziekstijlen te draaien én ons dan ook nog te verrassen met nummers die we zelf alweer vergeten waren. Dat maakte de avond echt goud!
- Niets!
+ Allerbeste DJ ever!
2023-07-13
Zoe schrijft het volgende:
Op 7-7-23 zijn wij getrouwd en hebben gekozen voor skyfly. Wij hebben een super gave dj toegewezen gekregen. Het contact verliep echt heel soepel en Marte van skyfly heeft ons fantastisch geholpen. De DJ Rakesh is een echt aanrader. In de aanloop naar het feest toe, heeft hij ons ook een aantal keren benaderd, on ons veel plezier te wensen en ook om alles nog een keer door te bespreken. Wat een topper hij kan wel een leuk feestje bouwen. Wij kregen ontzettend veel leuke reacties van alle gasten. Echt super! Bedankt en bij een volgend feestje zeker weer rakesh via skyfly!!
- Bij een volgend feestje wordt het weer skyfly en zeker ook weer rakesh
+ Hele fijne duidelijke website. De offerte was duidelijk en marthe van skyfly en rakesh de DJ echte toppers. Wij zijn zo goed geholpen en het feest was een groot succes! Bedankt voor deze onvergetelijke avond.
2023-07-13
Zoe schrijft het volgende:
Op 7-7-23 zijn wij getrouwd en hebben gekozen voor skyfly. Wij hebben een super gave dj toegewezen gekregen. Het contact verliep echt heel soepel en Marte van skyfly heeft ons fantastisch geholpen. De DJ Rakesh is een echt aanrader. In de aanloop naar het feest toe, heeft hij ons ook een aantal keren benaderd, on ons veel plezier te wensen en ook om alles nog een keer door te bespreken. Wat een topper hij kan wel een leuk feestje bouwen. Wij kregen ontzettend veel leuke reacties van alle gasten. Echt super! Bedankt en bij een volgend feestje zeker weer rakesh via skyfly!!
- Bij een volgend feestje wordt het weer skyfly en zeker ook weer rakesh
+ Hele fijne duidelijke website. De offerte was duidelijk en marthe van skyfly en rakesh de DJ echte toppers. Wij zijn zo goed geholpen en het feest was een groot succes! Bedankt voor deze onvergetelijke avond.
2023-06-21
Carla schrijft het volgende:
Het contact met SkyFly was en is professioneel en prettig. Deze mensen weten waar ze het over hebben en er is aandacht en ruimte voor de klant (ons). We hebben zowel een DJ geboekt als een saxofonist. De DJ die bij ons draaide is Robin en we zouden hem zo weer boeken een volgende keer. Wat een enorm leuk accent gaf aan het feest is dat we een saxofonist via SkyFly hadden bijgeboekt. Niet alleen wijzelf maar ook onze gasten vonden die de kers op de taart. De man 'stapte' op de juiste momenten in. Qua muziekkeuze hadden we aangegeven wat we wel en niet leuk vinden en onze gasten konden uiteraard ook aangeven wat ze wilden horen. Robin sprong daar goed op in. We hebben geen moment gedacht dat een bepaald muziekstuk niet bij de avond hoorde. Nou, het is duidelijk dat wij enorm blij waren en zijn met de inhuur van SkyFly!
- Echt niets !
+ Professioneel en prettig in contact.
2023-06-01
Fam.van Bree schrijft het volgende:
Het contact met SKYFLY is vanaf het eerste moment goed en professioneel verlopen , luisteren naar de wensen en hebben gezorgd voor een knalfeest
- ?
+ Goede communicatie
2023-05-27
Jasmina en Stanley schrijft het volgende:
Oriënterend gesprek met Remy was aangenaam en helder. Opbouw op locatie verliep keurig volgens afspraak. DJ Rob Mollen zorgde voor een geweldig dansfeest.
- Foto’s voor display hoeven niet perse in de genoemde format. Dit was niet duidelijk in de mail.
+ Goede communicatie. Komt afspraken na en flexibel.
2023-05-27
Sylvana Spruit schrijft het volgende:
Echt een topfeest gehad. Dj was fantastisch ik raad iedereen SKY fly aan! echt genoten.
- geen
+ alle wensen van het bruidspaar werden gehoord
2023-05-15
Dion en Vivian schrijft het volgende:
Via SkyFly hadden wij een top DJ op onze bruiloft. Snappshot en de LOVE letter waren een geweldige toevoeging!
- -
+ De communicatie verliep super.
2023-05-10
Renske & Chris schrijft het volgende:
Wow, wow, wow!!! Wat een feest!! We hebben echt ongelooflijk genoten van de show van DJ Kevin op onze bruiloft. Hij voelde echt precies aan welke muziek er nodig was op welk moment. En de overgangen van nummers verliep echt zeer goed. De hele avond hoorden wij van onze gasten hoe goed de DJ was en wat een geweldig feest het was. Absolute aanrader!!! Onwijs bedankt Kevin. Je bent een heel belangrijk onderdeel geweest van onze fantastische bruiloft!
- Geen
+ Overgang van het ene nummer naar het volgende nummer
2023-05-07
Han & Marjolein schrijft het volgende:
DJ Wouter zorgde voor een top feestje, goede muziek en goed gemixed. Super gezellig en een prachtige afsluiter van de dag.
- N.v.t
+ Contact met skyfly en DJ was top!
2023-04-29
Ian en Kimberly schrijft het volgende:
15 april was onze grote dag! Je gaat alles regelen en opzoek naar een DJ, wij wilde het feest overdag, dus iets extra’s er bij zou top zijn! Dus uiteindelijk bij Sky fly terecht gekomen omdat wij een saxofonist er bij wilde. Dit was top geregeld! Het feest ging echt helemaal los terwijl het 3 uur smiddags was! Iedereen ging de dansvloer op! En kregen na het feest veel complimenten! Als of het feest gewoon savonds was! Echt top! Bedankt voor alles!
- Niks
+ Alles
2023-03-26
Vanessa schrijft het volgende:
Wij hebben enorm genoten op onze bruiloft. Wij hadden DJ Rakesh en hij heeft aan onze verwachtingen voldaan. Alle gasten hebben lekker gedanst en het was een fijne sfeer. Skyfly dacht ook met alles mee en reageerde altijd snel als ik vragen had. Ze stuurden zelfs een bericht om een fijne bruiloft te wensen. Ik ga jullie zeker aanbevelen.
- Geen
+ Ze hebben voor ieder wat wils. Ze luisteren heel goed naar jouw wensen.
2022-11-22
Michael schrijft het volgende:
We hadden DJ Robin, hij was erg vriendelijk, we hebben 2x contact gehad met hem via beeldbellen, nam goed de tijd om voor ons de perfecte show te maken. Voelde op de avond zelf goed aan welke muziek aansloeg bij het publiek en draaide ook regelmatig de verzoekjes van de gasten. Kortom, top avond!
- Geen
+ Luisterd goed naar de klanten
2022-11-03
Chas & Larry schrijft het volgende:
Wat een fantastische bruiloft hebben we gehad met hulp van SKYFLY op Kasteel de Hooge Vuursche! Het begon al met de eerste besprekingen die we hadden met Dorinda. Ze legde ons haarfijn uit wat SKYFLY voor ons kon betekenen en hielp ons verder met vragen die we hadden. DJ Kevin was op z'n best en "gijzelde" de gasten de hele avond op de dansvloer met aanstekelijke dansmuziek. Onze muziekkeuze werd de hele avond tot in de perfectie uitgevoerd :-) De dames van de Photo Booth waren onvermoeibaar in de weer om de gasten op de foto te zetten. Het heeft ons enorm geholpen dat SKYFLY een vaste leverancier is van Kasteel de Hooge Vuursche. Vanwege deze innige samenwerking weten ze hun voorbereidingen precies af te stemmen met het programma van onze trouwdag. We hadden hier geen omkijken naar! Alles liep hierdoor op rolletjes! Bedankt Team SKYFLY!
- -
+ Communicatie via een website in een persoonlijke omgeving. Hier vind je alle details bij elkaar. Wel zo handig voor een bruiloft.
2022-10-22
Sascha en Inge schrijft het volgende:
Wij hebben echt een top avond gehad met Kevin! Het contact vooraf met Remy is erg professioneel verlopen en hierna door Kevin naadloos overgepakt. Ongeveer twee weken voor de bruiloft goed contact gehad met Kevin over de muziekstijlen, openingsdans en onze laatste dans. Kevin gaf hier ook goede adviezen over. In de dagen na onze bruiloft hebben we ook van meerdere mensen gehoord dat ze zo heerlijk gedanst hebben tijdens onze bruiloft. Complimenten dus aan Kevin! De dansvloer is geen seconde leeg geweest. Al met al een dikke aanrader voor een mooi feest! Groetjes, Sascha en Inge
- Niets
+ Persoonlijke contact, muziek, show
2022-10-14
Charlotte Homan schrijft het volgende:
Fantastische avond samen met DJ Matthijs! Een avond om nooit te vergeten. Vooraf al een fijn contact om alles door te nemen. En ook na de avond nog leuke filmpjes mogen ontvangen die vanaf de DJ booth gemaakt waren. Erg leuk! Matthijs super bedankt.
- Wij hadden ook een photobooth gehuurd als extra dienst., Hiervoor werd een extern bedrijf ingeschakeld, die stuurden jonge jongen die niet vol overgave zijn werk deed en dit soms mindere foto's opleverde. Dat is jammer.
+ Communicatie, vooraf, tijdens en na de bruiloft.
2022-09-20
Edkor schrijft het volgende:
Jorn heeft er voor ons een onvergetelijke avond van gemaakt. De saxofonist vond iedereen geweldig, had voor ons nog een uurtje langer gemogen????
- Geen
+ Jorn heeft er voor ons een onvergetelijke avond van gemaakt. De saxofonist vond iedereen geweldig, had voor ons nog een uurtje langer gemogen????
2022-09-12
Bjorn & Anne schrijft het volgende:
Wij kozen ervoor om te gaan voor een 'all-in' bruiloft, oftewel; heel veel keuzes, leveranciers en knopen doorhakken! Dan is het erg fijn als je een partner/leverancier hebt die 100% met je meedenkt & je ontzorgt qua communicatie. Gelukkig hebben we gekozen voor skyfly, want dit is precies wat ze doen! De communicatie is snel, helder en persoonlijk. De prijzen zijn duidelijk, je krijgt je eigen online omgeving waarin je al je wensen kunt doorgeven, persoonlijk contact met je dj, aanvullende opties etc. Enkele weken voor de bruiloft hebben we een videobel afspraak gehad met Kevin en zo al onze wensen besproken. De feestavond was top! Kevin is een enthousiaste DJ en bracht het feestje naar een hoger niveau. Wij raden Skyfly dan ook ten zeerste aan voor een topavond!
- geen!
+ Communicatie prijs enthousiasme
2022-09-12
Marjolein schrijft het volgende:
Wat een geweldige bruiloft hebben wij gehad mede dankzij skyfly! We hadden de photobooth, licht letters en een fantastische dj! Contact altijd zeer snel en fijn. Veel complimenten mogen ontvangen van onze gasten, credits gaan ook zeker naar skyfly!
- Geen opmerkingen
+ Top bedrijf !
2022-09-06
Koen en Esther Vriends schrijft het volgende:
DJ Kevin heeft er een geweldige avond van gemaakt! Hij voelde het publiek goed aan, er is de hele avond gedanst. Ook de samenwerking met onze saxofonist ging super, ze hebben een mooie show neergezet :)
- Geen :)
+ Zeer flexibel en pro-actief met communicatie
2022-08-29
Roy en Joyce Breukers schrijft het volgende:
Wij hebben een fantastische bruiloft gehad, dankzij de inzet van Skyfly. DJ Gijs draaide geweldig, het was de hele avond één groot feest. Wij hebben veel complimenten ontvangen van onze gasten, die ook hebben genoten van de avond. Skyfly en DJ Gijs zijn een aanrader!
- -
+ Prima communicatie en aanbod
2022-08-29
Sanne en Jesse schrijft het volgende:
Wij hebben DJ Kevin op ons bruiloftsfeest gehad op Groot Warnsborn. Echt een geweldige DJ en een heel fijn mens! Altijd gezellig contact gehad van tevoren en ook meedenkend. Had alle afspraken goed op een rijtje en het feest knalde vanaf minuut 1 tot de laatste minuut. Na afloop kwam Kevin nog even napraten met ons en vertelde hoe enthousiast hij zelf ook was over het feest, dit vonden we echt heel leuk!! Duizend maal dank :D . Ook het contact met Marc Bor vantevoren op kantoor was super gezellig. Samen ideeën opdoen, in de stemming komen, enthousiast worden en ook heel erg gastvrij. Een top bedrijf aan wie je een feestje wel kan overlaten. Geen enkele verbeterpunten wat ons betreft. Dus gewoon een dikke 10!
- Geen
+ Persoonlijk en gastvrij
2022-08-23
Kuiper-Jansen schrijft het volgende:
Het heeft lang geduurd tot er uiteindelijk een feest van konden maken door de corona, maar jullie hebben in alles mee gewerkt tot en met het 2x verzetten van de trouwdatum aan toe! dat is gewoon geweldig. Dj Rakesh is echt een leuke en vooral zeer enthousiaste, energieke man. hij heeft onze wensen zeer zeker tot uitvoering gebracht. In de voorgesprekken met hem gewoon uitgelegd dat we een feestje wilden en dat was het! zijn muziek keuze was perfect de hele avond was de dansvloer gevuld en zelfs met mensen die daar normaal niet staan. We hadden ook een saxofonist bij geboekt (zijn naam is me even ontgaan) dat was echt een enorm leuke toevoeging op het feest, het voegde echt die extra sfeer toe. Dus twijfel je over wel of niet een saxofonist op je bruiloft? niet twijfelen gewoon doen! We hebben een top avond gehad Bedankt Remy, de crew van Skyfly, DJ Rakesh en de saxofonist het was GEWELDIG!
- geen
+ ze hebben goede dj's en daardoor ook een backup, ons trouw feest is ook echt een feest geworden!
2022-08-20
Arjo & Chantal schrijft het volgende:
5 augustus 2022 was het eindelijk zover, onze trouwdag. Een dag waar we zo lang naar uitkeken en zoveel zin in hadden. Muziek is voor ons erg belangrijk en dan mag dat op onze trouwdag zeker niet ontbreken. Na een kennismakingsgesprek met Remy, waren wij overtuigd dat Skyfly voor ons een goede match zou zijn. Zoveel mogelijkheden zijn er aanvullend op een DJ. Alles in 1 loket. Ideaal! Wij kozen voor de ceremonie voor de akoestische begeleiding van zangeres Meike en gitarist Hugo. 1 woord WAUW. Meer woorden zijn niet nodig. Hoe Meike zo mooi de liedjes die voor ons zoveel waarde hebben, heeft gezongen onder begeleiding van Hugo. Niet normaal. Niet alleen wij maar al onze gasten waren onder de indruk. In de avond heeft DJ Chris er een schitterend feest van gemaakt met technicus Rick. Chris speelde zo goed in op de sfeer en stond zelf ook lekker mee te swingen vanachter zijn DJ booth. Ook zangeres Meike en zangeres Berber waren van de partij in de avond. De afwisseling van Chris en Meike&Berber was perfect! Ook de door via Skyfly geleverde fotokist en snappshot app waren een groot succes. Wij hebben een topdag gehad en van begin tot eind genoten. Remy, Meike, Hugo, Berber, Chris, Rick en alle andere Skyfly medewerkers die hebben geholpen onze dag onvergetelijk te maken, super bedankt! Bij Skyfly ben je zeker aan het goede adres voor alle feesten en partijen. Dus ben je op zoek naar een professionele organisatie voor de muzikale omlijsting van jullie feest, twijfel dan niet en neem contact op voor de mogelijkheden. Arjo en Chantal
- Geen
+ Zie toevoeging
2022-07-27
Bram Raats schrijft het volgende:
We hebben een topfeest gehad in samenwerking met Skyfly. Door omstandigheden kon de eerste gematchte dj helaas niet meer op ons feest draaien maar binnen no-time waren we aan een nieuwe DJ gekoppeld. Robbert vroeg of hij samen met zijn vader kon komen draaien die vroeger ook DJ was. Dit was natuurlijk geen probleem en maakte het extra leuk omdat ze dan zowel het wat oudere als het jonge publiek goed konden aanvoelen in de muziekkeuzes! De dansvloer heeft geen moment leeg gestaan. Onwijs bedankt voor alles!
- Inloggen op de website in je eigen omgeving kan mogelijk wat gebruiksvriendelijker.
+ Goede communicatie, duidelijke verwachtingen!
2022-07-25
Annemieke schrijft het volgende:
Het feest was geweldig DJ Dennis wist de mensen op de dansvloer te krijgen en was perfect onze bruiloft. Ik zou skyfly aan iedereen aanbevelen die van een goed feest houd
- Geen
+ Brengt goede sfeer ze weten er een feestje van te maken
2022-07-20
Inge & Richard schrijft het volgende:
Wij kunnen SKYFLY zonder twijfel aanraden als DJ! Wat een toppers! Op 8 juli 2022 was eindelijk onze grote dag aangebroken. Na een fantastische dag, stonden wij te popelen om dit met onze gasten te vieren met een geweldig feest. Ze zeggen wel eens dat een DJ een feest kan maken of breken. Nou, DJ Kevin heeft ons feest volledig gemaakt! Wat een fantastische DJ! Hij voelde precies aan wat wij en wat onze gasten wel en niet leuk vonden en speelde hier super flexibel en goed op in. Wij hebben enorm van ons feest en de muziek genoten en inderdaad, alles was mogelijk, behalve een lege dansvloer! Vanaf het eerste contact met Remy waren wij al enthousiast. Fijne communicatie, leuke ideeën, goed met ons meegedacht. Alles was mogelijk. Wij moesten onze bruiloft helaas verzetten door corona en ook daar ging SKYFLY heel prettig mee om. Ook nu werden alle opties bekeken en werd er met ons meegedacht. Heel fijn! Liefs, Inge & Richard
- Geen
+ Toegankelijk, laagdrempelig, ervaren, communicatie, medewerkers, snel
2022-07-19
Vos schrijft het volgende:
Als je een DJ zoekt voor jouw bruiloft dan kunnen we je SKYFLY zeker aanraken. Ze nemen snel contact met je op, je kan ze goed bereiken en je wordt zorgvuldig gematched aan een DJ die past bij jouw muzieksmaak. Wij hadden Rakesh als DJ, waar we goede klik mee hadden. Hij dacht goed met ons mee, hij is goed bereikbaar en staat voor je klaar wanneer je vragen hebt. Tijdens het feest heeft hij zelfs filmpjes en video's voor ons gemaakt. Wat een top service! We hebben genoten van een geweldig feest en kijken er met plezier naar terug.
- Geen
+ Goed bereikbaar Vriendelijk personeel Luisteren goed naar je
2022-07-15
Rutger en Tamara schrijft het volgende:
Een geweldig feest. Een heerlijke onvergetelijke dag, mooie bruiloft en het was onder andere DJ Rakesh van SKYFLY die de kroon op de avond zette met goede dansmuziek. De DJ wist de sfeer onder onze gasten, een zeer gemengd gezelschap van jong en oud, uitstekend aan te voelen. Iedereen stond de hele avond te swingen. Wij danken Rakesh, maar ook Remy Dik, de baas bij SKYFLY, die ons geweldig heeft begeleid tijdens het gehele proces van offerte tot het feest zelf.
- nvt
+ communicatie
2022-07-11
Priscilla schrijft het volgende:
Dankzij Skyfly was ons bruiloftsfeest een groot succes! Het contact vooraf hebben we als erg prettig ervaren. Alles werd goed besproken, en alle wensen werden genoteerd. Daarna hebben we ook nog contact gehad met de DJ die aan ons gematcht was. Hij was ruim op tijd op de locatie en alles stond klaar. We hebben zelfs nog even onze openingsdans stiekem kunnen oefenen met de muziek erbij. We hadden onze DJ Kevin redelijk vrij gelaten met enkel wat richtlijnen qua muziekgenre, en hij heeft er vanaf het eerste tot en met het laatste nummer een fantastisch feest van gemaakt. Hij voelde ons en onze gasten ontzettend goed aan, en heeft uiteindelijk ook nummers gedraaid waarvan wij van te voren niet wisten dat we ze wilden maar die een grote hit waren. Nogmaals bedankt!
- Geen!
+ Het enthousiasme van alle medewerkers waar wij contact mee hebben gehad, en met name onze DJ.
2022-07-11
Heerschap schrijft het volgende:
Fantastische avond gehad! Wat heeft Arjan er een feest van gemaakt. Echt een TOP feest, dank jullie wel!
- Iets meer info van te voren over het gebruik(flyers, app mogelijkheden enz) van Snappshot had fijn geweest.
+ Flexibel, klantgericht, wordt echt meegedacht met jou avond.
2022-07-04
Marco schrijft het volgende:
We zijn perfect geholpen door SkyFly, ze hebben goed met ons meegedacht en uiteindelijk precies gegeven wat we wensten. De combinatie van band en DJ is echt heel goed bevallen. Een volgende keer zullen we zeker weer met SkyFly werken.
- Ik zou het echt niet weten.
+ Communicatie, aanbod, meedenken, eigenlijk alles wel...
2022-07-04
Nick & Michael schrijft het volgende:
In 2020 kwamen wij in contact met SKYFLY. Remt begreep gelijk onze muziekwensen en wist direct een DJ die bij ons past. Helaas door corona is onze bruiloft verplaatst naar 2022 en gelukkig kon de DJ ook op de nieuwe datum. DJ Danny heeft vanaf minuut 1 een geweldig feest gedraaid en iedereen heeft tot het einde gedanst. Zelfs de gasten die normaal nooit dansen of stil achterin staan waren op de dansvloer te vinden. Wij spreken alleen maar lof over SKYFLY en DJ Danny. Bij andere feesten en bruiloften zal ik ze zeker aanbevelen. In 1 woord, Fantastisch!!!! Dank jullie wel voor het maken van ons huwelijksfeest om nooit te vergeten.
- Geen, gewoon topservice en bedrijf
+ Ruime muziekkeuze en DJ's Inleven in de klant Gave DJ booths en uitbreidingsmogelijkheden
2022-06-27
Maud Verberkt - Franssen schrijft het volgende:
Onze DJ (Pascal Kuijpers) heeft er tijdens onze bruiloft een geweldig feest van gemaakt! De lichtshow was geweldig en de muziekkeuze en de overgang tussen alle verschillende muziekstijlen en verzoekjes was perfect! Daarbij is er regelmatig contact geweest met Remy, die ons van alle wijzigingen op de hoogte heeft gehouden en de losse eindjes aan elkaar heeft gemaakt. SkyFly heeft ons feest compleet gemaakt.
- /
+ De DJ die wordt aangewezen. De lichtshow. De fotomogelijkheden op de dj booth
2022-06-21
Thamar schrijft het volgende:
Het was een fantastische dag. We hebben zo ontzettend genoten en de dj heeft zo goed gedraaid, helemaal top. Iedereen ging los op de dansvloer.
- Niets
+ Fijne samenwerking, duidelijk
2022-06-14
Remco en Elles schrijft het volgende:
Door de Corona hebben we ons feest 2 keer moeten uitstellen en skyfly(Remy) heeft altijd zonder problemen alles weer voor ons geregeld. ???????? Wij hebben het contact met Dj Rakesh ook als zeer prettig ervaren! Wat een vrolijke en aardige DJ en samen met de saxofonist heeft hij er voor ons een knalfeest van gemaakt!!
- Kan niet echt iets verzinnen
+ Behulpzaam en netjes ondanks de moeilijke coronatijd en al met al onze wensen werd er een super feest van gemaakt
2022-06-13
Gijs & Rianne schrijft het volgende:
Wij hadden SkyFly geboekt voor onze bruiloft op 10 juni 2022, wat een top service geven zij zeg! Als wij vragen hadden kregen wij soms binnen een uur of anders dezelfde dag nog antwoord. Wij bedachten ons een week voor de bruiloft dat wij het wel heel leuk zouden vinden om toch een Foto Kist te hebben op onze bruiloft, dit was totaal geen probleem en zo geregeld, wat is hier uiteindelijk op de dag zelf onwijs goed gebruik van gemaakt! Als DJ hadden wij Jorn en wat een top feestje heeft hij er van gemaakt zeg! alleen maar positieve reacties gehad over hoe der gedraaid werd! Mochten wij ooit nog eens een feestje geven, dan zullen wij zeker weer aan SkyFly denken!
-
+
2022-06-13
Paskal en Sharon schrijft het volgende:
Wij zijn echt heel enthousiast over Skyfly en onze DJ. Het begon van te voren al met snel en leuk contact met zowel Remy als DJ Kevin. Kevin begreep meteen waar wij naar op zoek waren en had zelf ook nog leuke suggesties om het een nog mooier feest te maken. Op de avond zelf zorgde hij dat de openingsdans waar wij tegenop zagen helemaal soepel verliep en daarna zorgde hij voor een ontzettend mooi feest. Op een enkeling na stond iedereen de hele avond te dansen en we hebben achteraf nog heel veel reacties gekregen over dat de DJ zo goed was. De feestavond was hierdoor echt een mooie afsluiting van onze dag en zullen we ook zeker niet snel vergeten!
- -
+ -
2022-06-12
Divera Hilhorst schrijft het volgende:
Gezellig Bruiloftfeest gehad. We hebben duidelijk afspraak gemaakt en de dj heeft deze wensen allemaal gedraaid. De dj ging mooi mee met het publiek
- Geen
+ Goede communicatie
2022-06-07
froukje kloosterman schrijft het volgende:
Wij hebben genoten van een heerlijk feestje op onze bruiloft. Garantie voor voetjes van de vloer, ook met een gezelschap van maar 40 gasten, was de dansvloer geen moment leeg. De intake bij skyfly in Dordrecht gaf ons het vertrouwen om een dj via hen te boeken. De dj die wij in eerste instantie toegewezen hadden gekregen, daarbij twijfelde we over een klik. Geen punt, er werd gelijk naar een nieuwe dj gezocht voor ons. Zo fijn hoe hierin gelijk actie werd ondernomen en we met dj nr 2 wel vol vertrouwen een feestje tegemoet zagen. De dj heeft zeker bijgedragen aan het goede gevoel wat wij hadden na de mooiste dag van ons leven. De factuur hebben we dan ook lachend betaald, en was iedere euro waard.
- -
+ Fijn mee gedacht en een goed feestje verzorgd
2022-06-07
Marco schrijft het volgende:
Het eerste contact was meteen goed. De dj die wij kregen wist onze wensen goed om te zetten en zorgde voor een top feest!
- Geen
+ Service , dj
2022-06-04
Jan en Elly schrijft het volgende:
Onze bruiloft was een groot succes, mede door onze dj Chris! Chris voelde heel goed aan wat wij en de gasten graag wilde horen. Chris was mooi op tijd, het was die dag best druk in het verkeer mede door het Pinksterweekend en had daar netjes rekening mee gehouden zodat hij ruim op tijd op de locatie was. We hebben een fantastische avond gehad waar lekker veel werd gedanst, zelfs door personen die normaal niet zo gauw de dansvloer op gaan. Kortom, in een woord geweldig! Dankjewel Chris, ook door jou is onze bruiloft een groot succes geworden en krijgen we heel veel positieve reacties!
- Geen
+ Het is al perfect
2022-05-31
S en M schrijft het volgende:
Super groot geweest met Skyfly! Absolute aanrader!
- X
+ Geweldige muziek, dj wist er echt een groot feest van te maken! Goede communicatie en heel behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen (we trouwden op een schip en daardoor waren er wat uitdagingen met de muziek)
2022-05-31
J&J schrijft het volgende:
De mooiste dag van ons leven is dankzij Wesley geëindigd in een KNAL feest. Vanaf het moment dat de eerste gasten binnen stroomde was het feest meteen aan! Het contact met Skyfly en Wesley verliep top (mede door het gebruik van de persoonlijke pagina)! Iedereen vond het een topfeest en had complimenten voor Wesley. Het was geweldig!! Liefs Jan & Jeanine
- Zie ervaring
+ Zie ervaring
2022-05-31
Remy schrijft het volgende:
Wij hadden dj Niels en een saxofonist ! Het was vanaf het moment van de openingsdans tot aan het einde 1 groot feest! Van al onze gasten ook complimenten gekregen. Bedankt SKYFLY
- Geen, continu direct contact!
+ Alles was goed vind baar
2022-05-29
Amber en Guido schrijft het volgende:
Dj Robbert heeft ons feest gemaakt. We genieten nog na. Het was precies zoals we hadden gewild. De hele avond mensen op de dansvloer en alle gasten die een week later nog napraten over een fantastische avond. Bedankt!!!!
- Geen
+ Communicatie Eigen pagina
2022-05-27
Bergitta en Mark Paters schrijft het volgende:
Beste Marc maar zeker ook Wouter, Mede dankzij SkyFly hebben we een fantastisch feest gehad! In de voorbereiding met Marc is op een fijne manier uitgelegd wat de mogelijkheden waren en wat hiervan de kosten zijn. De pagina om alles te bekijken is erg overzichtelijk en dat helpt zeker in de voorbereidingen! Ook tijdens de avond en daarna hebben we louter positieve reacties gehad! Een speciaal woord van dank aan Wouter, ons contact hebben we als erg prettig ervaren en de muziek tijdens de avond was helemaal top!! Kortom, mede dankzij jullie een fantastische avond! Groeten Bergitta en Mark
- Geen
+ Meedenken, goede communicatie, alles vooraf erg duidelijk. Zeer prettige DJ!
2022-05-12
Barbara Kamphuis schrijft het volgende:
Wij zijn op 17 april 2022 getrouwd en hadden op ons feest DJ Hans van Skyfly. Wat een super feestje heeft deze DJ ervan gemaakt. Hij speelde goed in op wat er gebeurde op de dansvloer en betrok ook onze dochter bij het draaien van een aangevraagd plaatje (ze mocht zelf aan de knoppen draaien). Ook kregen we alleen maar positieve reacties van onze gasten over het fantastische feestje. Dus ja wij zijn enthousiast en wij zouden skyfly en zekers DJ Hans aanbevelen. Groetjes Barbara en Danny
- Niets
+ Hebben goed contact, zijn goed bereikbaar. Alles gaat in overleg, rekening houdend met jou wensen. Eigen pagina waarop je zelf alles kan aangeven/regelen. DJ speelt goed in op wat er op de dansvloer gebeurd
2022-05-05
Henk-Jan & Ola schrijft het volgende:
We hebben een geweldig huwelijksfeest gehad! Met dank aan SKYFLY en onze DJ Toby! We kijken er met veel plezier op terug. Toby vond de juiste nummers en de juiste mix. Het was helemaal top. Dank Toby! Groetjes Henk-Jan & Ola
- -
+ heldere & vriendelijke communicatie en service! Ervaren DJ!
2022-05-04
Nikolas en Anne schrijft het volgende:
Tijdens een bruiloft zijn er een aantal zaken waar je geen invloed op hebt en die je aan anderen moet toevertrouwen, zoals de muziek en de show op de feestavond. Dit hebben SKYFLY en Kevin zo fantastisch gedaan (in de voorbereiding en vooral op de avond zelf). Communicatie en afstemming vooraf waren prettig, er werd super goed rekening gehouden met persoonlijke wensen en Kevin voelde het publiek heel goed aan. Kortom: topavond! SKYFLY heeft onze verwachtingen overtroffen.
- Zie ervaring
+ Zie ervaring
2022-04-23
Amber schrijft het volgende:
Contact verliep goed en bij vragen werd er snel gereageerd. De dj maakte er echt een feest van, kwam met hele leuke ideeën en nam wat werk van de ceremoniemeesters uit handen ( door bijv. het woord te nemen etc. ) Ook was de dj erg flexibel en paste zich snel aan. Erg fijn allemaal en we hebben een top avond gehad
- Heb ik niet
+ Communicatie, ze denken goed mee, komen met goede oplossingen en maken er echt een feestje van
2022-04-19
Ken Sleebos schrijft het volgende:
Super avond gehad op onze bruiloft! Alles was super geregeld en de DJ + Saxofonist was een zeer goede combi
- nvt
+ Groot aanbod Goede communicatie
2022-02-21
Pascalle schrijft het volgende:
Wat een top avond hebben wij gehad! Geweldige dj en goeie muziek. Dj André wist precies in te spelen op onze gasten waardoor iedereen de hele avond aan het dansen was. Vrolijk en enthousiast van begin tot einde. Gasten hebben de hele avond tegen ons gezegd wat een geweldige dj we hadden geregeld. Zeker een aanrader!! :)
- Niks aan te merken
+ Goede communicatie, snel bereikbaar en goed mee denkend
2021-11-27
Tina & Lisan schrijft het volgende:
We hebben een ontzettend mooi feest gehad dankzij SkyFly! De DJ wist er echt een feestje van te bouwen en iedereen aan het dansen te krijgen. Het contact van te voren met SkyFly was heel fijn en met behulp van de eigen pagina kon je ook makkelijk je wensen doorgeven. Van te voren hebben we ook een keer met de DJ gebeld om onze muziekvoorkeuren door te geven en hij hield hier echt rekening mee op het feest. Ook waren we heel enthousiast over de snappshot app en photobooth: Deze maakten het feest echt af en we zijn nog steeds aan het nagenieten!
- Niet van toepassing
+ Goede communicatie, regelmatig contact, veel mogelijkheden, goede DJ
2021-10-18
Tim & Nadia schrijft het volgende:
DJ Danny heeft perfect gedraaid, vanaf onze openingsdans tot het einde van het feest. De goede mix van soorten en stijlen muziek over de gehele avond heen. Van onze gasten kregen we te horen dat ze het een erg tof feest vonden, ze lekker gedanst hebben en genoten hebben van de feestavond. Skyfly geeft dansgarantie, en dat maken ze ook waar! Ze denken goed mee tijdens het voorproces (onze locatie had bijvoorbeeld alleen een mengpaneel nodig + DJ), en passen hun prijzen daarop aan. Hele fijne partij om mee te werken.
- Geen
+ Goede muziek die aansloot bij onze wensen
2021-09-13
Frank en Lisanne schrijft het volgende:
Wat hebben wij een prachtig feest gehad! We kunnen niet meer tevreden zijn over dj Robin. Goed contact, enthousiast, voelde goed aan wat de gasten wilden met een goede opbouw waarbij uiteindelijk iedereen los ging! Hij hield rekening met onze wensen en we kregen alleen maar complimenten. Super bedankt!!
-
+
2021-08-09
E & GJ schrijft het volgende:
Luisteren heel goed naar je wensen en passen het plan aan als het nodig is. Wij hadden een heel fijne (rustige) DJ (Kevin) zoals we ook hadden gehoopt. Super feest!
- Niet eigenlijk, gewoon een heel mooi feest gegeven!
+ Goede communicatie vooraf, goed geluisterd naar onze wensen en daarom een fantastisch feest!
2021-07-22
Bruidspaar Mesquita-Kolner schrijft het volgende:
Een bruiloft vieren in Coronatijd is een uitdaging. Het feit dat een week voor ons feest de regels weer veranderden maakte een stressvolle voorbereiding. Je bruiloft DJ de boodschap meegeven om niet teveel een feestje te bouwen maar het rustig te houden is een vreemde boodschap. Maar we kijken terug op een zeer geslaagde dag/avond. Het was heel prettig hoe flexibel de mensen bij skyfly waren en hoe makkelijk het contact was. Dat heeft ons in elk geval veel stress gescheeld dus dank daarvoor. Ook onze DJ Wouter deed erg zijn best er het beste van te maken. En dat is zeker gelukt onder de gegeven omstandigheden. Dank aan allen Alex en Rob Mesquita-Kolner
-
+
2021-07-12
Niels en Janneke schrijft het volgende:
Contact met Remy verliep heel soepel. Door Corona hebben we het 2 keer moeten verplaatsen maar dit was geen enkel probleem. Tot op het laatste moment wisten we niet hoe de avond eruit zou gaan zien, maar Remy is enorm flexibel en dacht met ons mee. Uiteindelijk met DJ Jorn een fantastische avond gehad!
- geen
+ Goede communicatie, flexibel, DJ denkt mee met onze wensen


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN