SKYFLY entertainment

Pieter Zeemanweg 47 | 3316 GZ | Dordrecht | 085-0193347 | info@skyfly.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

SKYFLY entertainment

SKYFLY entertainment

Jullie willen een perfect trouwfeest? Met de juiste muziek, sfeer, DJ en een volle dansvloer?

SKYFLY entertainment zorgt ervoor! Al bijna 20 jaar zijn we gespecialiseerd in het organiseren van bruiloftsfeesten. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles verloopt volgens jullie persoonlijke wensen.

Vooraf nemen wij in een persoonlijk gesprek jullie (muzikale) wensen door. Naar aanleiding van dit kennismakingsgesprek matchen wij een DJ die aansluit bij jullie muzikale voorkeuren.

Elke SKYFLY DJ heeft ruime ervaring met huwelijksfeesten en voelt de wensen van de gasten feilloos aan. Goed om te weten; een reserve DJ is altijd inbegrepen.

Leuke extra’s

Vinden jullie het leuk jullie feest net dat beetje extra te geven? Ook hiervoor zijn de mogelijkheden oneindig. Denk bijvoorbeeld eens aan een live artiest, LED verlichte dansvloer of confetti streamers.

Niet voor niets zeggen we: “Alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer!”


Persoonlijk Contact

Nieuwsgierig geworden? Maak kennis met SKYFLY tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dit kan zowel online als bij ons in de showroom in Dordrecht of Hengelo. Hier nemen we dan graag jullie persoonlijke wensen door en informeren we jullie over de mogelijkheden en opties. 

 

Wat vinden anderen van SKYFLY entertainment?

Informatie op de website: 4.7
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 4.8

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Skyfly Entertainment: 5 / 5 gebaseerd op 6 stem(men)
27-11-2021
Tina & Lisan schrijft het volgende:
We hebben een ontzettend mooi feest gehad dankzij SkyFly! De DJ wist er echt een feestje van te bouwen en iedereen aan het dansen te krijgen. Het contact van te voren met SkyFly was heel fijn en met behulp van de eigen pagina kon je ook makkelijk je wensen doorgeven. Van te voren hebben we ook een keer met de DJ gebeld om onze muziekvoorkeuren door te geven en hij hield hier echt rekening mee op het feest. Ook waren we heel enthousiast over de snappshot app en photobooth: Deze maakten het feest echt af en we zijn nog steeds aan het nagenieten!
- Niet van toepassing
+ Goede communicatie, regelmatig contact, veel mogelijkheden, goede DJ
18-10-2021
Tim & Nadia schrijft het volgende:
DJ Danny heeft perfect gedraaid, vanaf onze openingsdans tot het einde van het feest. De goede mix van soorten en stijlen muziek over de gehele avond heen. Van onze gasten kregen we te horen dat ze het een erg tof feest vonden, ze lekker gedanst hebben en genoten hebben van de feestavond. Skyfly geeft dansgarantie, en dat maken ze ook waar! Ze denken goed mee tijdens het voorproces (onze locatie had bijvoorbeeld alleen een mengpaneel nodig + DJ), en passen hun prijzen daarop aan. Hele fijne partij om mee te werken.
- Geen
+ Goede muziek die aansloot bij onze wensen
13-09-2021
Frank en Lisanne schrijft het volgende:
Wat hebben wij een prachtig feest gehad! We kunnen niet meer tevreden zijn over dj Robin. Goed contact, enthousiast, voelde goed aan wat de gasten wilden met een goede opbouw waarbij uiteindelijk iedereen los ging! Hij hield rekening met onze wensen en we kregen alleen maar complimenten. Super bedankt!!
09-08-2021
E & GJ schrijft het volgende:
Luisteren heel goed naar je wensen en passen het plan aan als het nodig is. Wij hadden een heel fijne (rustige) DJ (Kevin) zoals we ook hadden gehoopt. Super feest!
- Niet eigenlijk, gewoon een heel mooi feest gegeven!
+ Goede communicatie vooraf, goed geluisterd naar onze wensen en daarom een fantastisch feest!
22-07-2021
Bruidspaar Mesquita-Kolner schrijft het volgende:
Een bruiloft vieren in Coronatijd is een uitdaging. Het feit dat een week voor ons feest de regels weer veranderden maakte een stressvolle voorbereiding. Je bruiloft DJ de boodschap meegeven om niet teveel een feestje te bouwen maar het rustig te houden is een vreemde boodschap. Maar we kijken terug op een zeer geslaagde dag/avond. Het was heel prettig hoe flexibel de mensen bij skyfly waren en hoe makkelijk het contact was. Dat heeft ons in elk geval veel stress gescheeld dus dank daarvoor. Ook onze DJ Wouter deed erg zijn best er het beste van te maken. En dat is zeker gelukt onder de gegeven omstandigheden. Dank aan allen Alex en Rob Mesquita-Kolner
12-07-2021
Niels en Janneke schrijft het volgende:
Contact met Remy verliep heel soepel. Door Corona hebben we het 2 keer moeten verplaatsen maar dit was geen enkel probleem. Tot op het laatste moment wisten we niet hoe de avond eruit zou gaan zien, maar Remy is enorm flexibel en dacht met ons mee. Uiteindelijk met DJ Jorn een fantastische avond gehad!
- geen
+ Goede communicatie, flexibel, DJ denkt mee met onze wensen


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN