Slot Zeist

Zinzendorflaan 1 | 3703 CE | Zeist | 030-7210600 | info@slotzeist.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Team Slot Zeist

Slot Zeist

Trouwen op Slot Zeist: een sprookjesachtige locatie!

Een droom die uit komt: trouwen op Slot Zeist. Het 17e-eeuwse Slot heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Ons team staat klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren.

Jullie hele dag op één locatie, van de ceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart, van het diner tot een spetterend feest! We hebben alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk huwelijk. Op loopafstand bevindt zich het Broederplein met het prachtige kerkje van de Evangelische Broedergemeente waar voor de kerk getrouwd kan worden. Jullie gasten hoeven hun auto de gehele dag niet meer te gebruiken.

Door de centrale ligging is het Slot goed bereikbaar voor al jullie gasten. Naast Utrecht en nabij de A12 en A27. Verder bevinden zich op 5 minuten loopafstand van het Slot 300 gratis parkeerplaatsen. Ook stopt de bus op 5 minuten loopafstand van het Slot. Jullie gasten kunnen na afloop van het feest bij Hotel Restaurant Oud London logeren. Logeer er zelf ook en praat de volgende dag bij het ontbijt na, over de fantastische dag van gisteren. Informeer naar de mogelijkheden.

Sprookjesachtig van binnen én van buiten! Binnen zijn er de vorstelijke vertrekken met spiegelwanden, tapijten, schouwen en gouden details. Buiten zijn er de feeërieke tuinen, met de prachtige Theekoepel of het romantische witte bruggetje... Waar kun je mooier trouwen dan op Slot Zeist?

Wij laten jullie graag zien hoe jullie dag er mogelijk uit kan zien. Bekijk onderstaande voorbeeld dagindelingen voor jullie bruiloft.

Er zijn diverse ruimtes geschikt voor jullie trouwdag. Hieronder een korte beschrijving van de verschillende zalen, waar deze zalen gebruikt voor kunnen worden en de bijbehorende tarieven.

Via de volgende link vinden jullie een overzicht van onze cateringmogelijkheden, van bubbels om mee te toosten, tot hapjes tijdens de receptie, dinermogelijkheden en overige dranken.

Klik hier voor het foodbook!


Met heel veel passie en enthousiasme helpen wij mee om jullie wensen te vertalen naar één geweldige dag, een om nooit te vergeten! Met onze jarenlange ervaring ontzorgen wij jullie graag. Bel of mail ons om een keer langs te komen. Wij laten jullie met veel plezier ons prachtige Slot zien en nemen aansluitend graag het programma en jullie wensen door.

Neem contact op met Slot Zeist via het contactformulier op deze pagina!

Wat vinden anderen van Slot Zeist?

Slot Zeist heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN