Slump Catering & Events

Het Rister 11 | 8314 RD | Bant | 0527-274327 | sales@welkombijslump.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Henk Slump

Slump Catering & Events

 

JA, ik wil……… een fantastisch feest!


Bij Slump Catering & Events zijn we ervaren in de catering van bruiloften. Jullie kunnen de verzorging van dé dag grotendeels uit handen geven, zodat jullie daar geen omkijken naar hebben. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

 

Op maat gemaakt draaiboek

In een oriënterend gesprek spreken wij alle wensen en ideeën door, geven we advies waar nodig en laten we jullie kennis maken met onze mogelijkheden. In onze offerte nemen wij een op maat gemaakt draaiboek mee welke aansluit bij jullie eigen planning voor de rest van de dag.

 

Prachtige trouwlocatie

Tegenwoordig is het mogelijk om bijna overal eeuwige trouw te beloven. Hoe persoonlijk willen jullie het hebben… Wij kunnen de schuur of tuin omtoveren tot een prachtige trouwlocatie geheel in jullie smaak. Wij laten tijdens een kennismakend gesprek graag voorbeelden zien van welke mogelijkheden er zijn. Zo krijgen jullie een beter beeld bij het plaatje.

 

Compleet verzorgde catering

De dag zelf kunnen wij compleet voor jullie verzorgen. De daggasten ontvangen wij graag met een lekkere lunch voorafgaand aan de ceremonie. Na de ceremonie snijden jullie de bruidstaart aan en serveren wij met plezier de champagnetoost uit. Tijdens het borrelmoment lopen wij rond met hapjes en drankjes en dekken onze gastvrouwen de tafels voor het diner alvast voor jullie en jullie gasten in. Het diner kunnen we op diverse manieren aankleden. Willen jullie interactie? Dan is een chefs table, sharing dinner, barbecue of warm- en koud buffet een aanrader. Liever lang tafelen? Een gangendiner is hiervoor een uitstekende optie.

De avondgasten kunnen wij ontvangen met koffie, thee of gelijk een borrel. Wanneer de meeste gasten binnen zijn, begint het avondfeest en kunnen de voetjes van de vloer! Wij lopen rond met hapjes en drankjes en aan het eind van de avond presenteren we een borrelbuffet voor de lekkere trek.

 

Tot in de puntjes geregeld

Zorgeloos genieten van jullie dag. Wij regelen jullie bruiloft tot in de puntjes en gaan ervoor dat jullie later zeggen: ‘Deze dag was echt onvergetelijk’.

Jullie bruiloft? Daar zijn wij graag getuige van!

 

 

 

Wat vinden anderen van Slump Catering & Events?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Slump Catering En Events: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2016-03-22
Van der Meulen schrijft het volgende:
Aangenaam, wij zijn meneer en mevrouw van Der Meulen. Onlangs zijn wij getrouwd en hebben de catering volledig uitbesteedt aan Slump Catering & Events. Op locatie, met een tent, volledig ingericht, stroom, water, geluid, muziek en natuurlijk al het eten & drinken. De reden dat wij voor Slump Catering & Events hebben gekozen is omdat het eten altijd lekker is en de catering altijd goed georganiseerd is. Voor ons was de keuze dus snel gemaakt. Maar naast het 'eten' komt er natuurlijk veel meer bij kijken. Onze wens was om op locatie te trouwen en het feest s 'avonds in een tent te doen plaatsvinden. Sales manager Tineke Poppe heeft ons daarin uitstekend bijgeholpen. De kennis en ervaring die Slump Catering & Events heeft is daarin heel erg goed. De aankleding hadden we in grote mate zelf al in het hoofd. Tineke heeft ons geholpen met de puntjes op de 'i' te zetten zoals; wat doen we met de vloer? Hoe kunnen we de ruimte het beste belichten? En wat is een goede indeling? Samen zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen. Over het eten hebben we ons helemaal laten adviseren. Tineke heeft een heerlijk en gevarieerd buffet samengesteld met voor ieder wat wils. Ze denken met je mee en adviseren waar nodig. Ze kon perfect onze wensen vertalen, wij hoefden ons geen zorgen te maken over het feest, de tent, diner en operationele zaken. Je kan alles van te voren gaan bedenken hoe alles loopt maar het eindresultaat overtrof onze wensen! We merkten dat de gastvrouw goed afstemde met onze ceremoniemeester. We hebben er echt van kunnen genieten.
- geen
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN