Snappshot

Beitelstraat 2 | 7556 NB | Hengelo | 074-8080218 | info@snappshot.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marc Bor

Snappshot

Aangenaam, wij zijn Snappshot en wij brengen jouw bruiloft naar the next level. Waarom wij dat doen? Omdat wij geloven dat wanneer je samen fijne momenten beleeft en herinneringen maakt deze waardevoller worden wanneer je deze kunt vastleggen, delen en herbeleven. 

Foto’s zijn geweldig en een prachtige herinnering aan een fijne tijd samen. Gun deze geluksmomentjes het allerbeste met onze slimme app en laat iedereen meegenieten. Jouw selfies en partypics zijn niet langer alleen maar zichtbaar op jezelf maar worden gedeeld met iedereen, op een groot scherm! Het gebruik van je smartphone op een feest is gezelliger dan ooit!

Met Snappshot is elke gast fotograaf en worden ieders individuele belevingen gebundeld tot een fraaie visuele souvenir. Dit is het meest persoonlijke fotocollage dat je ooit hebt gezien. Prachtig voor nu, onvergetelijk voor later! Dàt maakt Snappshot tot de wegwerpcamera van de 21ste eeuw.

Wat vinden anderen van Snappshot?

Informatie op de website: 4
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4
Prijs / kwaliteit / verhouding: 5
Klant is koning: 5
Snappshot: 5 / 5 gebaseerd op 1 stem(men)
2021-05-19
Mette schrijft het volgende:
Snappshot heeft ons feest echt zo mooi gemaakt. Het was echt een toevoeging aan ons feest. De medewerkers waren erg leuk en vriendelijk.
- Geen opmerking.
+ Vriendelijk, goede communicatie en gastvrij


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN