SNOESJES

Vasteland 78 - A3.04 | 3011 BN | Rotterdam | 010-3075943 | info@snoesjes.com | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Renate van Acker

snoesjes

Unieke trouwkaarten met een nostalgisch tintje

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Na het maken van de gastenlijst, het vinden van een mooie locatie en het prikken van de datum is het tijd voor het kiezen van een trouwkaart. Je wilt deze bijzondere dag natuurlijk met een mooie kaart aankondigen aan al jullie gasten. Welk thema of stijl je ook kiest voor jullie trouwdag, grote kans dat je bij Snoesjes een mooie, bijpassende kaart zult vinden.

Originele trouwkaarten

Bij Snoesjes kun je terecht voor unieke trouwkaarten met een vintage uitstraling. We hebben verschillende collecties, zoals kaarten met botanische tekeningen, art deco patronen, retro typografie of abstracte waterverfvlekken. Maar niet alleen qua stijl of thema hebben we een groot aanbod, je kunt ook kiezen tussen verschillende formaten en papiersoorten. En wil je graag een volledige huisstijl voor je bruiloft? Op onze website vind je naast trouwkaarten ook save the date kaarten, menu- en bedankkaartjes.

Personaliseer je trouwkaart

Heb je een kaart gevonden die je aanspreekt, maar wil je eigenlijk iets veranderen? Dat kan! Je kunt onze ontwerptool gebruiken om al onze kaarten eenvoudig te personaliseren. Pas bijvoorbeeld lettertypes, illustraties, kleuren of foto’s aan om zo tot een ontwerp te komen dat perfect bij jullie trouwdag aansluit. Kies bijvoorbeeld een uitnodiging met een botanische tekening als jullie in een tuin of kas trouwen of ga voor een chique ontwerp met sierlijke typografie als jullie bruiloft een klassiek thema heeft.

Een gratis proefdruk

Je bent natuurlijk benieuwd hoe het resultaat er gedrukt uit komt te zien. Voordat je je bestelling plaatst, is het altijd aan te raden om eerst een proefdruk te bestellen. Zo kun je niet alleen zien of het ontwerp naar je zin is, maar ook of je de papiersoort mooi vindt en of er geen spellingsfoutjes in de tekst staan. Omdat we graag willen dat het uiteindelijke resultaat helemaal naar je zin is, is je eerste proefdruk gratis. Heb je daarna nog hulp nodig met je bestelling? Je kunt ons altijd even mailen of bellen voor advies. We denken graag met je mee!

Wat vinden anderen van SNOESJES?

SNOESJES heeft nog geen beoordelingen.Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN