SOETZAPPIG

Heuvelstraat 184 | 5038 AJ | Tilburg | 06-30290876 & 06-43828738 | info@soetzappig.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Imli en Nikki

soetzappig

Wij (Nikki en Imli) van Soetzappig vinden het leuk om creatief aan de slag te gaan en mooie dingen te creëren. Daarom hebben wij Soetzappig opgericht! Hiermee delen we onze passie en kunnen wij andere mensen er gelukkig mee maken. Onze passie ligt bij de trouwbranche. We vinden het erg leuk om voor toekomstige bruidsparen een uitnodiging te maken voor hun mooie dag.

Om erachter te komen waar een bruidspaar naar op zoek is, vragen wij een paar inspiratiebeelden. Dit mogen afbeeldingen zijn van voorbeelden die jullie tof vinden of gewone sfeerbeelden die jullie gewenste stijl uitbeelden. Daarnaast is het voor ons handig om te weten of we aan een bepaald thema gebonden zijn. Zo krijgen wij een goed idee van jullie wensen. Ieder bruidspaar is natuurlijk op zoek naar iets anders en het een is nu eenmaal gemakkelijker te realiseren dan het ander. Vandaar dat wij niet werken met vaste prijzen. Elke ontwerp is uniek. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte voor je op.

Zodra je met de offerte akkoord bent, gaan we aan de slag! We sturen minimaal twee ontwerpen. Je kan dan je voorkeur en gewenste aanpassingen doorgeven.

Als het ontwerp staat, kijken we welke druktechniek er het mooiste bij past. Niet elke druktechniek haalt in elk ontwerp namelijk het beste naar boven. Wij helpen je graag bij het zoeken naar de perfecte combinatie van ontwerp, papier en druktechniek.

Aan het einde van het gehele proces hebben jullie een unieke trouwlijn die helemaal naar jullie wens is.

Wat vinden anderen van SOETZAPPIG?

Informatie op de website: 4.9
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 5
Soetzappig: 5 / 5 gebaseerd op 7 stem(men)
2021-01-14
Nico Rensing schrijft het volgende:
Soetzappig heeft een mooie huisstijl gemaakt voor de uitnodigingen en andere communicatie rondom onze bruiloft. Dat ging allemaal is goed overleg en met veel flexibiliteit. Ze voelden goed aan wat bij ons past.
-
+
2021-01-14
Miranda schrijft het volgende:
De dames van Soetzappig hebben ons fantastisch geholpen bij het stylen van onze bruiloft. Vroeg voor het versturen van de kaarten zijn we samen gaan zitten om verschillende stijlen en materialen te vergelijken. Ze voelden goed aan wat wij in gedachten hadden en bouwden daar een mooi beeld van. De stijl en kleuren van de kaarten zijn verder doorgevoerd in details op onze bruiloft, dat vormde een heel mooi geheel. Soetzappig heeft zo een hele mooie stempel gedrukt op onze dag!
-
+
2021-01-14
Bas en Marieke Eijsermans schrijft het volgende:
Hele leuke, meedenkende meiden die dan ook nog eens een heel tof en vooral heel origineel product afleveren. Bereid om verder mee te denken in aankleding en uiteindelijk zelfs in de cadeau's die wij hebben gehad als herinnering aan onze mooie dag! Onze ceremoniemeesters wisten ze dan ook meteen te vinden voor het logo etc om zelfs bierviltjes en dat soort dingen te laten maken kortom: helemaal top!
-
+
2021-01-14
Esmée schrijft het volgende:
Imli en Nikki hebben ons perfect geholpen met het ontwerpen van onze trouwuitnodigingen en meer. Na de dames en hun werk gezien te hebben op een beurs waren we direct overtuigd; zoveel meer en zoveel persoonlijker dan de 'standaard' uitnodigingen die je in een grote map vindt. Een paar maanden later hebben we per mail contact gezocht en onze wensen en ideeën voorgelegd. Al snel kregen we een eerste ontwerp toegestuurd. Het leek even lastig onze ideeën te vertalen naar iets concreets, maar door het fijne mailcontact zaten we al heel snel op de goede weg. Nikki en Imli hebben ontzettend goed naar ons geluisterd en geen vraag, verzoekje of aanpassing (groot of klein) was teveel. Ze hebben ons daarnaast super goed geadviseerd over de toepassing van goudfolie, iets wat we heel erg graag terug wilden laten komen in onze trouwlijn. Naast onze save the date kaartjes en uitnodigingen hebben Nikki en Imli in dezelfde stijl een gepersonaliseerde spiegel, fotostripjes voor de photobooth en champagnemuntjes ontworpen. Onze trouwlijn was helemaal compleet en écht ons dankzij Soetzappig!
-
+
2021-01-14
Lieselot Janssen schrijft het volgende:
De lieve meiden van SoetZappig zijn wij in 2018 op een beurs tegen gekomen. Wij worstelde heel erg met het uitkiezen van een leuke uitnodiging voor onze bruiloft. Toen we hun tegen kwamen en zagen wat voor een prachtige uitnodigingen ze al gemaakt hadden wisten we gelijk dat we hun wilde vragen. Zij hebben voor ons onze wensen vertaald naar een heel mooi ontwerp. Daarmee hoefde we niet na te denken en hadden we iets unieks wat niemand anders heeft. Voor ons was dat dè uitkomst. In 2019 zijn wij de trotse ouders geworden van onze zoon en ook toen hebben we niet hoeven nadenken over een geboortekaartje want we wisten gelijk dat we dat door de meiden wilde laten ontwerpen. Ook daarmee weer een heel uniek ontwerp wat in lijn was met onze bruiloft uitnodiging.
-
+
2021-01-14
Charlaine schrijft het volgende:
De creatieve meiden van Soetzappig hebben de geboortekaartjes en raam-tekening voor onze zoon (2018) en dochter (2020) gemaakt. We zijn super blij met de kaartjes, Nikki & Imli hebben onze wensen mooi vertaald in 2 geweldige kaartjes. We raden Soetzappig zeker aan, toppers!
-
+
2021-01-14
Yvonne schrijft het volgende:
We wisten meteen dat we Soetzappig wilde vragen voor onze trouwlijn na wat we al van ze gezien hadden. Na de eerste meeting waren we nog enthousiaster, ondanks dat wij nog niet een specifiek idee hadden zagen zij meteen een beeld voor zich. En dit bleek achteraf precies bij ons te passen. Ze hebben een prachtig logo, save the date, uitnodiging en welkomsbord ontworpen voor onze bruiloft. Ze stonden open voor onze suggesties en pasten dit direct toe. Ook zijn ze erg flexibel geweest en hebben ze ons erg geholpen in de coronatijd met oa een extra coronakaartje. Kortom niet dan positiefs en we raden iedereen aan bij soetzappig langs te gaan!
-
+


Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN