Sound4all

| | Helmond | 06-341 33 456 | info@sound4all.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Anthony van Diepen

Sound4all

Maak van uw bruiloft een onvergetelijke happening!


Sound4all draait al jaren mee in de top van de bruiloft branche. Dat betekend dat we kwaliteit moeten bieden op gebied als licht, geluid en dj.


De Bruiloft Dj van Sound4all heeft minimaal 10 jaar ervaring en draait de stijlen die van tevoren goed zijn besproken. Alles wordt naar wens ingevuld.
Of het nu gaat om de ceremonie, receptie of feestavond, voor elke gelegenheid hebben wij de juiste muziek. Tevens kunnen wij u helpen met het bedenken van een prachtige openingsdans voor uw trouwfeest.


Naast de Bruiloft Dj, zijn er vele mogelijkheden om uw feest nog leuker te maken. Wat dacht u van een dj met saxofonist of een led dansvloer? Zelfs een lasershow is mogelijk voor uw huwelijksfeest.

 
Sound4all heeft verschillende led drive-in shows.

Maak daarom een afspraak en kom kijken naar onze Demo Show!

 

Wij wensen u alvast een schitterende dag toe.

Sound4all

Wat vinden anderen van Sound4all?

Informatie op de website: 4.6
Communicatie & afspraken: 4.7
Medewerkers: 4.7
Gastvrij & behulpzaam: 4.7

Collectie & aanbod: 4.7
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.7
Klant is koning: 4.7
Sound4all:  4.7 / 5 gebaseerd op  16 stem(men)
02-08-2018
Marianne schrijft het volgende:
Sound4all heeft zelf op ons trouwfeest gedraaid. Hij was erg professioneel en alles was tot in de puntjes geregeld. Het is een leuke toevoeging dat gasten voorafgaand aan de trouwdag liedjes kunnen insturen en die dan ook horen op de avond zelf. De muziek paste goed bij het feest en de locatie was met de verlichting die hij meebracht ook mooi aangekleed. Aanrader!
- Geen
+ Prachtige drive-in show voor je bruiloft
05-08-2017
Sander en Sanne schrijft het volgende:
Na verschillende Dj's en organisaties te hebben vergeleken en gesproken te hebben. Kwamen we al snel uit bij sound 4 all omdat deze zeer geïnteresseerd waren en oog voor ons hadden. Na een gesprek gehad te hebben werden we gekoppeld met DJ Alex. 2 weken voor ons huwelijk hadden we een afspraak met Alex en hij kwam gelijk zeer positief en enthousiast over. Gaf ons ruimte om aan te geven wat wij wilden en vulde dit aan met leuke ideeën van zijn kant. Alex heeft ons huwelijksfeest onvergetelijk gemaakt zoals hij inspringt op het publiek en zijn enthousiasme. De dansvloer is vanaf het begin niet meer leeg geweest. Ook mocht onze zoon (13) ook een half uur draaien ook hier weer genoten van hoe Alex te werk ging om te zorgen dat onze zoon plezier in het draaien had en de muziek passend bleef. We hebben veel complimenten mogen ontvangen over ons feest en DJ Alex. Ik kan iedereen sound4all aanraden!!!! Bedankt!!!!
-
+ Bruiloft dj die het publiek aanvoelt. Mooie drive-in shows
09-06-2017
Priscilla en Martijn schrijft het volgende:
Op 2 juni 2017 zijn wij bij Auberge du Bonheur in Tilburg getrouwd. Na een fantastische dag met onze families volgde uiteraard; onze feestavond. Een avond waarbij de muziek verzorgd werd door Anthony van Sound4All. We zijn begonnen in oktober 2016 met het zoeken naar een DJ. We wilden graag een DJ hebben die ook de mogelijkheid had om videoclips af te draaien. Een herinnering aan onze vakanties in Lanzarote, waarbij er een bar was die dit dagelijks deed. Na even op Google gezeten te hebben kwamen we uit in Helmond bij Sound4All. Het contact was meteen super. Anthony vertelde vol passie over zijn videobooth en nodigde ons uit om eens een proefshow te komen bekijken in Helmond. Anthony is een echte professional en liet alles zien, niets was te gek. Hoe meer gasten, hoe groter alles uitgepakt kon worden, maar alles kan ook afgestemd worden op kleinere groepen. Na de proefshow was het meteen duidelijk voor ons! Sound4All moest onze avond verzorgen. Het contact tussendoor was super verlopen, Anthony is een prettige man om mee te werken, hij luistert goed en geeft eerlijk zijn mening! Het contact verliep altijd prima en we konden ook altijd bellen met vragen en opmerkingen. Anthony draagt ook goede en leuke ideeën aan! Op de dag zelf was Anthony heel goed op tijd! Hij zette alles klaar en was ruimschoots op tijd klaar. Bij binnenkomst draaide hij rustige muziek en speelde al wat foto’s van de trouwreportage af. Dat was heel erg leuk! Na de openingsdans barstte het feest los en de dansvloer is ook niet meer leeg geweest, desondanks dat het een warme dag was. De videoclips zorgde echt voor een meerwaarde tijdens het feest. De muziek en verlichting was heel goed afgestemd voor de hoeveelheid mensen en Anthony wist ook precies wat er wanneer gedraaid moest worden om het feest goed aan de gang te houden. Men had ook goed de mogelijkheid om liedjes aan te vragen, maar Anthony hield wel daarin goed duidelijk onze afspraken aan. Anthony maakte tijdens de feestavond ook foto’s en filmpjes, we kregen deze later toe gezonden. Heel erg leuk om de avond eens vanuit de DJ te bekijken. De avond was zo gezellig dat we een half uurtje uitliepen, Anthony was hier ook ontzettend flexibel in! We hebben achteraf zo ontzettend veel complimenten over onze DJ gehad! Het was een prachtig feest waar iedereen van genoten heeft. We kunnen hier met veel plezier op terug kijken. Bedankt voor de mooie feestavond! Het was in één woord: Fantastisch! Bruidspaar de Weerdt
- Geen
+ Zie ons bericht
06-06-2017
Wilco en Yannicke schrijft het volgende:
Sound4All heeft onze bruiloft verzorgd op Kasteel Groot Buggenum. Het was in 1 woord fantastisch. De dansvloer bleef de hele avond gevuld! Van te voren hebben we een lijst ingevuld van wat we graag wouden horen en de gasten konden ook verzoekjes aanvragen. Ook hebben we advies gekregen qua licht, zodat onze fotograaf de mooiste foto's kon maken op de dansvloer. Sound4all, super bedankt voor deze geweldig feestavond!
- Geen
+ Bruiloft Dj met veel ervaring. Luistert naar onze wensen.
10-05-2017
Ralf en Janine Schraven schrijft het volgende:
Beste Anthony, Wij hebben afgelopen zaterdag ons trouwfeest gehad (in de smeltkroes Maarheeze). Wij waren super tevreden met dj Alex hij had heel goed onze muziekkeuze meegenomen en heel goed ingespeeld op de mensen. De verlichting/aircones stonden echt mooi in de zaal. We hebben veel leuke reacties gehad over de dj en de lichtopstelling(als je het zo noemt) Echt top! Bedankt voor het mede mogelijk maken van een zeer geslaagd feest! Groetjes, Ralf en Janine Schraven
- Geen
+ Prachtige drive-in show voor ons trouwfeest. De bruiloft dj maakt er een onvergetelijke feestavond van !
24-04-2017
Marin en Lianne schrijft het volgende:
"Op vrijdag 21 april hebben wij onze bruiloft gehad. Vanaf het eerste gesprek tot de feestavond hebben wij een zeer prettig contact gehad met Anthony. Er werd snel en duidelijk gecommuniceerd. Op de avond zelf was Alex onze dj. Wat een geweldig feest heeft hij ons gegeven. Het was de hele avond één groot feest en er werd er volop gedanst. Echt super! Wij willen Sound4all groots complimenteren voor hun fantastische bijdrage. Dankzij hun geweldige bijdrage hebben wij de perfecte dag van ons leven gehad. Wij kunnen Sound4all bij iedereen aanbevelen!"
-
+ Bruiloft dj heeft ons trouwfeest onvergetelijk gemaakt !
11-04-2017
Niels en Jenny schrijft het volgende:
Wij zijn goed geholpen met de voorbereidingen en goed geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn. We zijn geholpen met de muziek voor de openingsdans. En uiteindelijk een top feest gehad!! Bedankt Anthony! De DJ de vrije hand gegeven in de muziek keuze en hij voelde het publiek perfect aan! Aleen maar leuke reacties gehad van onze gasten. Bedankt Gr. Niels en Jenny
- Geen
+ De dj heeft van onze bruiloft er een onvergetelijk trouwfeest van gemaakt.
10-10-2016
Milo en Esther schrijft het volgende:
Wij willen jullie bedanken voor de onvergetelijke avond!! Wat een feest, helemaal super en top!!!!! Gedraaid. Super bedankt voor het verzorgen van licht en muziek. (Meerdere mensen gaven aan wat een goede dj joh! 👍😉 Groeten uit Barcelona
-
+ Bruiloft dj maakt super feestavond. Mooie led drive-in show voorje bruiloft.
02-10-2016
Judith en Peter schrijft het volgende:
Beste Sound4all, we hadden ons geen mooier trouwfeest kunnen wensen. Het licht en de muziek was fantastisch. Er werd goed ingespeeld op de wensen van onze gasten. Van onze vrienden hebben we alleen maar complimenten gekregen. Bedankt voor alles !
-
+ Schitterende drive-in show voor onze bruiloft. Dj heeft er een mooi trouwfeest van gemaakt.
18-09-2016
Sian en Peter schrijft het volgende:
Wat een geweldig feest hebben wij gehad dankzij Anthony. Tijdens het kennismakingsgesprek hadden we al meteen het gevoel dat onze wensen begrepen werden. Iedereen heeft het nu nog over ons feest, het dak ging eraf!! Op het einde van de avond lagen er een grote berg schoenen op de dansvloer, iedereen had ze uitgetrokken! Anthony, super bedankt voor een geweldig feest, iedereen heeft genoten!
- Afspraken goed nakomen en alles naar wens gedaan. Bruiloft dj weet er een groot feest van te maken.
+ Afspraken goed nakomen en alles naar wens gedaan. Bruiloft dj weet er een groot feest van te maken.
13-09-2016
Wouter en Ilse schrijft het volgende:
Anthony heeft ons vooraf goed geïnformeerd en geadviseerd. DJ Alex heeft vervolgens onze avond onvergetelijk gemaakt! Hij speelde goed in op het publiek en voelde de sfeer perfect aan. We hebben veel complimenten gehad van ons enorm gevarieerde gezelschap! Onze complimenten voor Sound4All! Een echte aanrader! Bedankt namens Wouter en Ilse
-
+ Bruiloft Dj maakt onvergetelijk feest. Goede informatie en advies.
08-09-2016
Henny en Tanya schrijft het volgende:
Allereerst willen wij jullie bedanken voor de superavond die wij vorige week vrijdag hebben gehad. Wij hebben alleen maar positieve geluiden gehoord. En wat was de vloer, met alles erop en er aan, geweldig. Wij hebben ontzettend genoten van alles. Wij zullen je dan ook aan iedereen aanbevelen.
-
+ Bruiloft dj maakt er een spetterende feestavond van. Drive-in show ziet er stijlvol uit. Afspraken worden goed nagekomen.
04-09-2016
Mark en Miranda schrijft het volgende:
Wij willen jullie graag bedanken voor ons goed geslaagde bruiloftsfeest. Wij en onze gasten hebben een super fijn en gezellig feest gehad. Ook al waren we maar met een klein clubje mensen, de sfeer en de gezelligheid was er niet minder om. Wij en onze gasten hebben genoten van de gehele dag en vooral ook van de avond. Alles was volgens onze wensen, super. Ook onze complimenten voor de super dj. Onze bruiloft is voor ons en onze gasten een mooie onvergetelijke dag geworden. We zijn nu nog steeds aan het nagenieten. Jullie zijn echt een aanrader.
-
+ Bruiloft dj kan er een mooi feest van maken.
04-09-2016
Paul en Laura schrijft het volgende:
Super bedankt voor deze fantastische avond. We hadden geen betere en fijnere DJ kunnen wensen. Van alle gasten hebben wij alleen maar positieve verhalen gehoord over jou. Als wij iemand weten die ook een knallend feest wil geven dan gaan we zeker aangeven dat ze bij jou aan het juiste adres zijn. Groetjes Paul en Laura
-
+ Drive-in show's zijn erg stijlvol en prachtige verlichting. Bruiloft Dj weet er een mooi feest van te maken.
01-09-2016
Christiaan en Esther schrijft het volgende:
Nadat we Sound4all in het echt gezien hadden bij onze locatie (Green Villagein Nieuwegein), zagen we het al zitten. We hadden gekozen voor de Shining drive-in show: strakke witte dj booth met movingheads etc. Daarnaast kunnen we je echt de led dansvloer aanbevelen. Dat was echt een hit. Het nodigt echt uit. Het geheel maakte indruk. Over je voorkeuren: De muziekwensen worden tot in detail uitgewerkt. Ons trouwfeest van helemaal Top, mede door de bruiloft dj ! Sound4all bedankt ! Het was prachtig.
-
+ Muziek wordt naar wens ingevuld. Stijlvolle strakke drive-in shows. Ervaren bruiloft dj.
01-09-2016
Jolanda en Christian schrijft het volgende:
Beste Anthony, wij hebben afgelopen vrijdag een super feestavond gehad mede dankzij de bruiloft dj. Hebben veel positieve reacties ontvangen over de dj en aankleding van jullie uit. We hebben een prachtig trouwfeest gehad. Hartelijk dank hiervoor. Zal sound4all zeker aanbevelen bij anderen
- Bruiloft dj draait naar onze wensen. Drive-in show ziet er prachtig uit.
+ Bruiloft dj draait naar onze wensen. Drive-in show ziet er prachtig uit.


Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN