>

Spelletjes voor je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 28 mei 2016

Wil je iets anders tijdens je receptie of je feest? Juist, play a game! Er zijn altijd gasten die niet graag dansen, op deze manier hoeven ze niet stil te zitten. In deze blog zullen we eerst 4 spellen uitleggen en vervolgens aan de hand van foto’s je meer inspiratie geven voor spellen op je bruiloft.

 

 spelletje-bruiloft_280135.jpg

Groepsspel: The Shoe Game

Dit hilarische spel is een geweldige manier om elkaar beter te leren kennen, je leert meteen hoeveel je over elkaar weet en hoe jullie er beide over denken...

Plaats twee stoelen met de ruggen naar elkaar. Trek beide jullie schoenen uit en ruil 1 schoen met je (inmiddels) man/vrouw, zodat je er van elke schoen 1 bezit. Wijs een persoon aan om jullie de vragen te stellen, over jou en jullie relatie. Na iedere vraag houd je de schoen omhoog van de persoon waarvan je denkt dat de vraag het beste past. 

Voorbeeld: Wie is er het beste in het huishouden? Vind je dat jij dat bent? Steek dan jouw schoen omhoog. 

 

       spelletje-bruiloft-schoenen_518534.jpg

 spelletje-bruiloft-rad_167414.jpg

 

 

Groepsspel: Het rad van ….

Volgens mij hoef ik hier geen uitleg over te geven, bedenk leuke  opdrachten voor jou en je gasten, verzin je eigen spelregels en plezier hebben jullie gegarandeerd!

Tafelspel: Guess Who?

Maak gepersonaliseerde borden met de gasten van je bruiloft! Je kunt een mini-set  bouwen voor elke tafel, met de gasten aan de tafel. Je kan ook een versie maken met op een bord al jouw vrienden/familie en op het andere bord alle vrienden en familie van jouw partner. Zo leren je gasten elkaar beter kennen.

Bonus: Omdat je de mensen kent, kun je meer persoonlijke vragen stellen dan alleen "heeft deze persoon heeft een snor?''

 

   spelletje-bruiloft-wieishet_988809.jpg
 spelletje-bruiloft-gat_207370.jpg  

Yard Games: Cornhole


Dit klassieke spel kan gemakkelijk worden gepersonaliseerd voor je bruiloft; voeg je silhouetten of monogrammen toe, of maak een set in uw bruiloft kleuren.

 

Nog meer inspiratie... 

spelletje-bruiloft-1_453384.jpg

spelletje-bruiloft-5_118128.jpg   spelletje-bruiloft-2_323016.jpg

spelletje-bruiloft-3_41933.jpgspelletje-bruiloft-4_635652.jpg

 

 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

Spelletjes voor je bruiloft: 3,2 / 5 gebaseerd op 33 stem(men)

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN