Stadskasteel Oudaen

Oudegracht 99 | 3511 AE | Utrecht | 030-2311864 | info@oudaen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Kiki

Stadskasteel Oudaen

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!

Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een bijzondere stadsbruiloft. De huwelijksvoltrekking is natuurlijk één van de hoogtepunten van jullie trouwdag. Deze ceremonie kan plaatsvinden in één van onze sfeervolle zalen: bijvoorbeeld in de Couwenhovezaal. De Linteloozaal is een geschikte ruimte voor een kleiner gezelschap. De ceremonie duurt ongeveer drie kwartier. Willen jullie aankomen via het water en aanmeren aan de werf van het Stadskasteel? Ook dit is mogelijk!

Na de huwelijksceremonie staan wij klaar met feestelijke cava of champagne waarna jullie, samen met de gasten, het glas heffen. Dit kan in een informele setting in één van onze sfeervolle zalen of in onze unieke bierbrouwerij met werfterras direct aan de gracht. De receptie is vaak het moment om de bruidstaart aan te snijden. Mochten jullie de bruidstaart liever als dessert willen laten serveren als afsluiting van het diner, dan kan dat natuurlijk ook.

Liefde gaat door de maag – jullie kunnen jullie huwelijk dus maar beter goed beginnen. We brengen jullie wens graag tot uitvoering: een informeel walking dinner, een intieme lunch in de authentieke Houdaenkamer met alle dierbaren aan één lange tafel of een uitgeserveerd drie- of viergangen menu. Onze chefs is niets te gek! Wij bieden een scala aan mogelijkheden, die wij graag met jullie bespreken.

Let’s dance the night away tijdens de ultieme afsluiting van jullie trouwdag. De drie zalen op de bovenste etage van het stadskasteel lenen zich perfect voor een knallend feest, eventueel tot in de late uurtjes. Door de zalen op de bovenste etage met elkaar te verbinden of de tafels uit het restaurant te halen hebben wij plek voor 200 gasten die met jullie mee feesten. Terwijl de band of DJ zorgt voor muziek, worden de gasten aan de bar in het midden voorzien van bier, wijn, fris of cocktails.

Wat vinden anderen van Stadskasteel Oudaen?

Stadskasteel Oudaen heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN