Stadskasteel Oudaen

Oudegracht 99 | 3511 AE | Utrecht | 030-2311864 | info@oudaen.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Roos van Dijk

Stadskasteel Oudaen

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! De zoektocht naar de perfecte jurk, het maatpak, de ringen én uiteraard de locatie kan beginnen.

Stadskasteel Oudaen biedt bruidsparen de unieke mogelijkheid om te trouwen in centrum Utrecht, aan de Oudegracht! Met aankomst per boot of langs de Gracht zelf, een ceremonie in één van onze zalen of in de bierbrouwerij, een feest tot in de late uurtjes. Alles is mogelijk.

Voor ons staat jullie droomhuwelijk centraal.

Samen met jullie willen we graag kijken naar de mogelijkheden en welke elementen voor jullie belangrijk zijn tijdens de grote dag. Willen jullie een grote of kleine bruiloft? Hebben jullie een dagvulling programma op één locatie in gedachten of willen jullie verschillende plekken aandoen op de dag zelf? Aankomst per boot? Bruidstaart aansnijden en proosten langs de werf? Wij zijn graag jullie partner.

Ieder bruidspaar heeft andere wensen en iedere bruiloft is uniek. Wij helpen jullie met de planning, de organisatie en de verschillende beslissingen die gemaakt moeten worden om zo jullie droomhuwelijk te organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Trouwen bij Oudaen staat voor trouwen zoals jullie het willen. Met onze ervaring van meer dan 25 jaar. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan met onze adviseurs. Zij bespreken samen met jullie alle mogelijkheden en helpen jullie in de voorbereidingen van jullie droomhuwelijk!

Wat vinden anderen van Stadskasteel Oudaen?

Stadskasteel Oudaen heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN