Stella York

Stella York

Wij stellen je graag voor aan Stella York, een collectie die dramatische elegantie en romantiek samenbrengt. 

Glamoureus. Sexy. Extravagant. Stella York trouwjurken zijn meer dan alleen een designerlabel. Het is een onuitwisbare mind-set, met elke creatie een perfecte aanvulling op de houding, de stijl en de mindset van een bruid.

Het dragen van een Stella York trouwjurk, zal een bruid echt – zoals de naam al doet vermoeden- de ster van haar trouwdag maken. Gekleed in een opvallende creatie, gemaakt door hetzelfde Australisch designteam dat elegantie en verfijning brengt aan de bruidsjurken van de labels van Essense of Australië en Martina Liana.

Geïnspireerd door ’s werelds grootste rode loper trends, zijn Stella York bruidsjurken bedacht en handgemaakt met verbluffende details. Elke trouwjurk is gemaakt met een uitzonderlijke pasvorm en geven het lichaam een perfecte vorm. En dit alles tegen een concurrerende prijs.

Gekleed in spectaculaire kralen, glamoureus kant en betoverende stoffen is de Stella York bruid verzekerd om in het middelpunt van elegantie en aandacht te staan. Of een bruid nou is gekleed in een zachte organza, chiffons of in charmante en romantisch satijn en tafzijde, de Stelle York collectie is een buitengewone bijdrage aan haar wensen. Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN