Stijlvolletrouwkaarten.nl

Woudenbergseweg 21 | 3707 HW | Zeist | 085-7430766 | info@stijlvolletrouwkaarten.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Jo-Anne van der Lelij

Stijlvolletrouwkaarten.nl

Trouwen begint met het versturen van een persoonlijke en originele trouwkaart. Stijlvolle Trouwkaarten biedt je de mogelijkheid om online originele trouwkaarten te ontwerpen.

 

Stijlvolle trouwkaarten

Vanaf de bank kun je jullie trouwkaart uitzoeken, bewerken en een proefdruk bestellen. Je ontvangt de 1e proefdruk GRATIS met de code STIJLVOL. De echte proefdruk ontvang je op de deurmat op het papiersoort dat je hebt gekozen en met de envelop die jullie mooi vinden.
 
Uit 5 verschillende papiersoorten kun je bij ons kiezen. Ons assortiment enveloppen bestaat uit 20+ kleuren. Uit verschillende formaten kun je kiezen: staand-liggend-vierkant-langwerpig en panorama.

Na het bestellen van de proefdruk kun je de kaart nog aanpassen. Plaats je een bestelling voor 18.00 uur, dan versturen we dezelfde dag nog jullie bestelling zodat het pakket de volgende dag wordt aangeboden. Er worden geen verzendkosten gerekend.

 

Wat nog meer?

Stijlvolle Trouwkaarten maakt het verschil door complete trouwhuisstijlen aan te bieden.
Vanaf de Save the Date kaart tot en met het bedankkaartje kun je bij ons alles in 1 stijl bestellen. Naast de trouwkaart hebben we ook extra informatiekaartjes, RSVP kaarten, dagprogrammakaartjes, menukaarten, naamkaartjes en Happy Wishes Cards.
 
Ook erg leuk zijn onze kleine labeltjes van 8 bij 8 cm en 5 bij 8 cm waarmee je zelf aan de slag kunt. Ga naar de website en bestel een proefdruk.

Wat vinden anderen van Stijlvolletrouwkaarten.nl?

Stijlvolletrouwkaarten.nl heeft nog geen beoordelingen.Meer informatie aanvragen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN