Strandpaviljoen Deining

Zeeweg 71 | 1901 NZ | Castricum | 0251-674101 | info@deiningcastricum.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Tamar van Adel

Strandpaviljoen Deining

Deining in Castricum aan Zee is de perfecte entourage voor de belangrijkste dag van je leven!

Het ja-woord geven met je voeten in het zand, omringd door familie en vrienden en verzorgd door mensen die het een uitdaging vinden om jullie verwachtingen te overtreffen! Bij Deining zorgen wij ervoor dat de mooiste dag van jullie leven vlekkeloos verloopt. Het enige wat jullie moeten doen is van elkaar genieten……………… en ja zeggen!

Deining heeft een prachtige locatie direct aan zee met een sfeervol ingerichte ibiza zaal om het feest van je leven te organiseren. Relaxed & easy , romantisch & stijlvol of compleet out of the box in welke style je ook wilt.

Bij Deining kunnen alle wensen vervuld worden. Het eten en drinken, de muziek en entertainment  wordt geheel aangepast op jullie wensen. Onze evenmanager heeft ontzettend veel ervaring met het organiseren  en verzorgen  van bruiloften en gaat  samen met het team van Deining zorgen voor jullie mooiste dag om nooit te vergeten. Neem vrijblijvend contact op met onze eventmanager voor inspiratie & advies op maat!

Van aankomst tot de laatste dans in het maanlicht. De perfecte entourage voor de mooiste dag van je leven vinden jullie bij Deining aan zee.

Wat vinden anderen van Strandpaviljoen Deining?

Strandpaviljoen Deining heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN