Strandpaviljoen Zoomers

Zeeweg 10 | 1901 NZ | Castricum | 0251-653625 | evenementen@zoomers.nu | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Strandpaviljoen Zoomers

Beach Wedding..

Geef elkaar het ja-woord met je voeten in het zand!


Trouwen aan zee!

Trouwen aan zee kan bij Zoomers nu het hele jaar! Geniet samen met uw gasten van de zon, de zee, het strand en het unieke uitzicht. Het kan allemaal in de intieme Beach Lounge van Zoomers!

Zoomers is een officiele trouwlocatie aan zee. Het moderne en warme interieur, de sfeervolle tafelhaarden en de ontspannen en ongedwongen sfeer zorgen voor het ultieme strandgevoel. Geef elkaar het ja-woord met je voeten in het zand. Toast met elkaar aan de waterlijn. Geniet van de vergezichten en de heerlijke zeebries. Droom even later weg met de ondergaande zon.


Kan het romantischer?

Onze chef kok en zijn team hebben een passie voor pure producten en het liefst uit de regio. Dat proef je! De smaak maakt het grote verschil. Alles wordt huisgemaakt en met veel aandacht bereid. Verwennerij van de bovenste plank!

Een knalfeest, een ingetogen en intiem diner, een uitgebreide receptie of een sfeervolle BBQ, ons team staat voor jullie klaar. Ervaar ook de gastvrijheid die jullie verdienen en kom eens kennismaken. We hebben verschillende arrangementen die jullie bruiloft tot een succes zullen maken.

Bij Zoomers zorgen we ervoor dat jullie gasten verantwoord genieten. We werken zo veel mogelijk met biologische, fairtrade en streekproducten, maken gebruik van groene energie en we zijn maatschappelijk betrokken. Met giften steunt Zoomers een kindertehuis in Cochabamba, 2400 meter hoog in het berglandschap van Bolivia.

Wat vinden anderen van Strandpaviljoen Zoomers?

Strandpaviljoen Zoomers heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN