Stretchtent-huren.nl

Hapsebaan 2 | 5431 NG | Cuijk | 024-7600520 | info@stretchtent-huren.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Laura Schippers

Stretchtent-huren.nl

 Een stretchtent huren voor uw evenement?

Daar staan wij toevallig om bekend!

Of u nu een festival organiseert, gaat trouwen of een bijeenkomst plant, stretchtenten zijn geschikt voor elke gelegenheid. Ze zijn modern, sfeervol en zien er waanzinnig uit voor een gedenkwaardig evenement. Dankzij de flexibele opbouw zijn er veel verschillende opstellingen mogelijk en is de stretchtent volledig naar eigen wens aan te passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om meerdere stretchtenten met elkaar te verbinden of de tent van een houten vloer te voorzien. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos.

Advies op maat

Stretchtenten zijn enorm veelzijdig en worden op verschillende manier opgezet. Zo wordt er een opvallende vorm gecreëerd. Een stretchtent is de perfecte omgeving voor de meest uiteenlopende evenementen: van een klein intiem feest tot een groot festival. Bij het opzetten van de tent wordt er altijd gekeken naar de individuelen wensen en behoeften van het evenement. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het thema, de locatie en het aantal personen. Samen met u creëren we een op maat gemaakt plan voor het plaatsen van de stretchtent. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar het type evenement, de locatie en het aantal personen.

De keuze is reuze

Naast een ruim aanbod aan stretchtenten kunnen wij u ook helpen met de volgende materialen:

  • • Vuurtenten
  • • Easy-up tenten
  • • Tent benodigdheden
  • • Meubilair & decoratie

 

20 jaar ervaring

Met ruim 20 jaar ervaring is geen uitdaging ons te gek. Door brede kennis en een ruim netwerk in de evenementenbranche is Stretchtent-huren.nl de juiste partner.

Goede service en kwaliteit

Samen met onze vaste leveranciers werken we met passie voor onze klant. We leveren enkel hoogwaardige materialen, op ons kunt u rekenen!

Wij denken met u mee

Graag adviseren wij u en gaan we verder dan alleen het opzetten van tenten. Onze stretchtenten zijn net zo divers als de wensen van onze klanten.

Wij regelen alles

Geen stress – Stretchtent-huren.nl denkt mee en regelt alles voor u. Naast de stretchtenten kunnen wij uw evenement van A tot Z aankleden.

Meubilair & Decoratie

Stretchtent-huren.nl helpt u met de complete inrichting!

Stretchtent-huren.nl gaat verder dan alleen het leveren en opzetten van de tent. We kunnen u tevens helpen met de techniek en inrichting van de tent zoals meubilair, verlichting en decoratie.

Het inrichten van een tent is nog nooit zo makkelijk geweest. Met een ruime keuze aan meubelstijlen is er altijd een lijn die bij uw evenement past. Van robuust tot modern en van klassiek tot verfijnd, de opties zijn eindeloos.

Verlichting zorgt ervoor dat een tent echt tot leven komt. Zo kan een tent vol gehangen worden met prikkabels, led verlichting of lampionnen. Er zijn standaard verlichtingspakketten maar het is ook mogelijk om bijna iedere gewenste opstelling samen te stellen.

Kleedt uw evenement aan met groen en planten of kies juist voor een groot pronkstuk in de tent. De tent is als het ware een leeg canvas dat u zelf in kunt kleuren.

Tentbenodigdheden

De mogelijkheden van onze stretchtenten zijn eindeloos. Afhankelijk van het seizoen waarin uw evenement plaatsvindt kan de tent uitgebreid worden met een vloer en zijwanden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wat vinden anderen van Stretchtent-huren.nl?

Stretchtent-huren.nl heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN