Styled shoot: Blue like a dream 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 14 april 2017

Pastel kleuren zijn ook komend trouwseizoen nog een van de grootste trends. Wedding on Track en Maaike's Live Painting wisten daar wel raad mee en hebben het concept voor deze styled shoot bedacht. Al snel werden fotograaf Mooi Bruidspaar en videograaf Bruiloftsfilm.nl benaderd en de eerste stappen voor de shoot waren gezet. 

We kunnen wel stellen dat hand made centraal staat bij deze shoot. De jurk voor de bruid is op maat gemaakt, net als de stropdas voor de bruidegom. Meteen een leuke tip om uit deze shoot te halen! Laat in ieder geval één van de twee op maat maken, zodat de stopdas en de jurk perfect matchen.

Er zit nog een leuke verrassing in deze shoot. Op de foto's staan namelijk ook prachtige honden die absoluut de show stelen. En dat is niet het enige dat bijzonder is aan deze shoot. Er zijn namelijk ook menukaarten op plexiglas gemaakt én er is een bodypaint. Kijk snel mee naar de prachtige beelden!

collage

make-up

make-up

bodypaint bruid

geloften bruiloft

geloften bruid

bruidegom

collage7

bruid trouwjurk

hond bruiloft hond bruiloft

collage tafel

bakfiets

sweet table

bruidstaart

cupcakes bruiloft

livepaint bruiloft

 Video 

Leveranciers

Concept en styling: Wedding on Track / Fotograaf: Mooi Bruidspaar / Videograaf: Bruiloftsfilm.nl / Concept, stationery & painting: Maaikes Live Painting / Bloemen: Snijder Bloemen / Bruidstaart en sweets: De Gebakkerij / Locatie: Het Koloniekerkje / Ochtendkleding: Foryourwedding.eu / Ringen: Oogst goudsmeden / Make-up en bodypaint: Wauwkleur / Haar: Puurellen / Bruidsjurk: PuurZij Bruidscouture / Trouwpak: Pakkend Made to Meassure

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN