Styled shoot: Industrial Romance

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 20 mei 2016

Trouwen in een oud industrieel pand is stoer, écht stoer. Veel beton, stenen, staal en buizen. Hoe uniek? Dat dachten alle leveranciers die deze styled shoot gecreëerd hebben ook.  

Een industriële locatie lijkt in eerste instantie misschien wat kaal en somber, maar het is juist de perfecte blanco locatie waarmee je alles kunt doen. Het ruwe van de kale stenen muren en de betonnen vloeren kun je doorbreken met super romantische styling. Door met het contrast te spelen van nieuw en oud kun je een waanzinnige backdrop voor jouw bruiloft neerzetten. 

Met een stel creatievelingen uit de trouwbranche en het thema industrieel, is er los gegaan op een stoere locatie. Met als doel jou als bruid te inspireren en te laten zien dat een bruiloft ook stoer mag zijn. 

De shoot is gedaan in een oude fabriek in Olderbekoop. Vol enthousiasme is de locatie omgetoverd naar een trouwlocatie! Het kleurenpalet bestond uit: wit, zwart, grijs en roestkleur met als knal kleuren blauw en groen. Met de meubels is er zeker met het contrast oud en nieuw gespeeld. Naast dat industriele bruiloften een trend zijn, zijn vetplantjes ook niet meer weg te denken. Ook deze zijn op een toffe manier verwerkt in de shoot. 

 

bruiden trouwjurken

bruid jurk dansen zwierig

tablesetting blauw groen

Tablesetting groen blauw

Tablesetting details

manchetknopen boek oude sleutel

bruidegom manchetknoop

bruidspaar proost

bruidspaar knuffel

bruidstaart en bruidspaar

bruidstaart vetplant cactus

vetplant ringen goud

oorbellen sieraden wit zilver

bruidspaar boeket

 

Leveranciers

Ben jij ook zo'n fan van een industriele bruiloft en wil jij niets liever dan dit thema doorvoeren in jullie bruiloft? Check dan zeker de onderstaande leveranciers die deze te gekke styled shoot gecreëerd hebben:

Bruidskleding: Bridalstar

Bruidstaart: Taart van eigen Deeg 

Fotografie: Nadine de Ruiter

Styling: Style my Table

Bloemen: Lisianthus bloemen 

Haar: Anouks Haarcreatie

Make-up: Jolanda Sloot

Bruidsaccessoires: Bruidshoeve Charlotte

Kleding bruidgom: Bruidegom Sonnega

Sieraden: Atelier L’anou

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 7 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN