Styled shoot Kasteel Erenstein

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 11 mei 2018

Voor de shoot op Kasteel Erenstein is gekozen voor een mooie natuurlijke en elegante look. Doot de prachtige stenen muren van Kasteel Erenstein en het heerlijke zonnetje krijgt de shoot zelfs een mediteraans tintje. Het Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein, onderdeel van Fletcher Hotels is prachtig gelegen in Kerkrade, aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen.

De liefde spatte van het prachtige stel af. De bruid straalde in een jurk met lange mouwen met daarbij een zachte make-up en haar look, die goed past bij de romantische sfeer. Het pak van de bruidegom bestaat uit verschillende delen en daardoor net even anders dan anders. Een zachte look voor deze stoere, knappe man.

De combinatie van zachte en stoere natuurlijke elementen komt gedurende deze shoot steeds weer terug. Het witte lange tafelkleed maakt een mooie basis voor de met gouden accenten gedekte tafel. Zo is het zware hout niet overdone, maar juist een hele toffe toevoeging! Ook in de handgemaakte ringen van Nadine komt deze stoere elegante combinatie terug in het geslagen goud. De bloemen van Judith zijn niet strak gebonden, maar los en weelderig. De taart van It's your cake is elegant met kant, op een mooie grote boomschijf. Alle ingredi:enten vormen zo een toffe vibe voor deze mooie shoot.

Alles is gestyled doot Thera van Brisked, zij specialiseerd zich in styling en maakt deze persoonlijk door met kalligrafie, namen, datums of favoriete quotes terug te laten komen.

Styled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel ErensteinStyled shoot Kasteel Erenstein

Organisatie: Fletcher Trouwen & Brisked Weddings
Styling: Brisked Weddings
Fotografie: Nienke van Denderen Fotografie
Jurk: Wild at Heart Bridal
Pak: TailormadeSuits 
Ringen: Nadine Kieft Jewelry
Modellen: Alain Honnebier & Claudia Kuit
Bloemen: Judith Slagter
Taart: It's Your Cake
Art: Studio Met Marjet
Videografie: Trouwvideo's van Jurgen
Haar en make-up: E-line hairfashion
Locatie: Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 17 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN