styled shoot romantisch, tijdloos en een vleugje rock and roll

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 22 januari 2019

De terugkeer van de romantiek in bruiloften is een feit. Na de industriële setting kiezen koppels nu opnieuw voor een dromerige sfeer, voor een feest dat warmte uitstraalt. Je kan het zien als een reactie op het harder worden van de maatschappij. Koppels gaan op zoek naar het contrast voor hun huwelijk. Het mag dan wel romantisch zijn, maar zeker niet oubollig of klassiek, het moet een twist hebben.

Het opzetten van een romantisch kader begint bij het uitkiezen van een locatie. Ideaal is dit kasteel waar de tijd een beetje lijkt stil te hebben gestaan. Zo krijg je meteen het gevoel in een verhaal te stappen. Een weelderig bruidsboeket hoort daar natuurlijk helemaal bij. Een ruiker vol zachte texturen of juist met grote knoppen, in het oog springen zal het. Aangevuld met een haarspeld, corsage of de must have voor 2019:  een bloementattoo, dit maakt het plaatje compleet.

In een romantische setting passen verschillende stijlen van jurken.  De jurken typeren elk iets waar de hedendaagse bruid op zoek naar is, een non-traditionele jurk, net dat tikkeltje anders. Vintage romantiek met een vleugje rock and roll. Bruiden van vandaag zoeken een effortless, comfortable jurk waarin ze zichzelf kunnen zijn en waarin ze hun trouwdag helemaal echt kunnen beleven, samen met hun familie en vrienden.

Hoe zorg je er nu voor dat het niet te traditioneel wordt? Kleur neemt daar een belangrijkere rol in. Geen klassieke, zoete kleuren maar combinaties tussen zachte en rijke kleuren zoals burgundy, plum, toffee, dusty rose en tan. Mix twee kleuren en gebruik verschillende tinten van dezelfde kleur om een fris effect te verkrijgen. Zorg er verder voor dat het weelderig is, maar niet overdadig. Zorg voor enkele hedendaagse toetsen zoals hier met het frisse kapsel bij een vintage jurk of het extra large boeket bij een effortless jurk en de look is geslaagd.

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot

styled-shoot


LEVERANCIERS:

 

Photography: Beeld.schoon
Flowers: Into the Wild 
Dresses: Rebel At Heart Bridal Studio
Hair and make-up: Glance of Beauty 
Jewelry: Atelier Ode 
Stationary: Imperish Photography 
Models: Marion Streulens , Joline Oyen, Ken Godfroi

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 1 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN