Styled shoot: Rustic Chique 

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 juni 2016

Peach, koraal, roze en rood: de themakleuren voor deze rustic chique styled shoot. Als je opzoek bent naar een Barn Wedding, check dan zeker deze shoot voor inspiratie!

Bij een Barn Wedding hoort natuurlijk ook dé perfecte locatie in die stijl. als je als bruid en bruidegom kunt trouwen bij B&B Hoeve1620 en daar ook nog kunt blijven slapen met een aantal van je gasten, is dat natuurlijk fantastisch. De volgende ochtend nog genieten van een boerenontbijtje en op naar je honeymoon.

bruidspaar knuffel

Bruidspaar locatie

bruidspaar kijkt verliefd

trouwring goud

 save the date roze

De bruid zit ’s ochtends in de familiekamer waar zij wordt opgemaakt en haar haar wordt gestyld door een professionele visagiste en haarstyliste. De geur van koffie en verse appeltaart vult de ruimte. De zon komt voorzichtig even om het hoekje kijken. Het belooft een prachtige dag te worden!

De bruidegom staat buiten in gedachten verzonken nog even een sigaretje te roken. Hij moet zich ook zo om gaan kleden en kan niet wachten om zijn bruid straks te zien. Ondertussen worden de bloemen bezorgd. Naast het prachtige bruidsboeket is er ook een bloemenzee aan een guirlande. Deze is voor op de dinertafel. De bloemiste is er druk mee in de weer, want ter plekke moet er nog het e.e.a. aan worden gedaan. Ah, daar komt ook de leverancier van de bruidstaart het erf opgereden en ook die heeft topwerk geleverd! Wat zien de taart, de whoopies en al de andere heerlijke zoetigheden er heerlijk uit. Even later staan ook het trouwbankje en de grote heliumballonnen met namen van het bruidspaar binnen. Dit alles vormt een prachtig decor voor de Barn Wedding!

dessert

taarttopper

rustic Chique

quote bloemen

mr & mrs

tablesetting bloemen

boeket bruid roze rood

bruidspaar kus lammetje

lammetje

 

Wil jij ook een bruiloft met Rustic Chique thema?

Dat kan met de volgende toffe bedrijven: 

Fotografie & organisatie: RiCon Fotorgafie 
Decoratie: Weddingdeco 
Styling & co-organisatie: Wedding Eve 
Bloemist: Joeke Verhoeven Floral Design
Bruidstaart & sweets: TAART & KUNST
Trouwjurk: La Nova Bruidsmode
Sieraden: Deguino
Trouwpak: Alexander Roodfeld Herenmode
MUAH: Lilit Flowrs & Hairstyling
Stationery: The Sparkle Company
Bakje, ballonnen en wegwijzers: De Ballonnenkoning  
Ringen: Jewel Trend 
Locatie: B&B Hoeve 1620 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,8 / 5 gebaseerd op 6 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN