Styled Shoot: Minimalistisch Chique

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 4 mei 2018

Voor deze stijl geldt de regel less is more. Ooit wel eens gedacht om een relax hoek te creëren waar je gasten kunnen plaatsnemen? Maak gezellige hoekjes met een vloerkleed, kussentjes en kaarsen net zoals bij deze shoot. Combineer gouden accenten met veel wit, dit zorgt voor een rustige en chique uitstraling.

Minimalistisch chique

gouden details


KAMEEL ABDUL

Bij een desert bruilft is het natuurlijk super leuk om een verrassingselement toe te voegen. Wij waren er vrij snel uit dat het bij deze shoot een kameel moest zijn. Gelukkig hadden ze bij The Lodge, waar we de foto's geschoten hebben, prachtige dieren staan die maar wat graag de show stalen. en wát een toffe vibe geeft deze kameel aan de shoot! Zijn naam is Abdul en in het uur dat we hem gebruikten, poseerde hij als een waar model.

minimalistisch chique

minimalistisch chique


THE TABLESETTING

Bij een Arabisch getinte shoot hoort natuurlijk een aaligtafel. De foto's moesten helder en licht worden. Daarom hebben we gekozen voor een witte tablesetting met blauwe elementen. De Arabische windlichten, kussens op de grond en het gouden bestek maken de styling compleet.

minimalistisch chique

minimalistisch chique

LOVE QUOTE

Quotes, korte zinnen, pakkende woorden... het is hotter dan hot! Hoe leuk is het om quotes te verwerken in je bruiloft? Je kan ze bijvoorbeeld op de stationery laten drukken en een foto zoals deze hieronder maken. Wat dacht je van jullie favoriete quote op een houten bord? Of quotes op servetten bij de dinertafel?

minimalistisch chique


STATIONERY

De themakleuren van de shoot zijn goud en blauw. Het was belangrijk dat de uitnodigingen een Arabische look en feel hadden, maar niet over de top zouden worden. Door het patroon, wat in de kaarten is verwerkt, krijg je direct door dat de shoot een oosters thema heeft. De gouden pailetten die om de kaarten zijn gebonden, versterken dat gevoel. En toch is het geheel chique en elegant. Handwriting is hot! Daarom is gekozen voor een lettertype dat daar bij aansluit

minimalistisch chique


FASHION

Wauw! Wat passen het trouwpak en de jurk ontzettend goed bij elkaar. De lichte kleuren van het trouwpak brengen direct een zomers gevoel naar boven. Mooi gestyled met een corsage in lichte tinten en suède schoenen. De jurk is zó prachtig en uniek. Stiekem zit er ook nog een hele mooie split in de jurk verwerkt. Samen met het diepe decollecté zorgt dat voor een sexy jurk, de hoge halslijn maakt hem heel elegant.

minimalistisch chique

minimalistisch chique

 Leveranciers:

Concept en organisatie: Trouwplannen
Fotografie: Nienke van Denderen Fotografie
Jurken & Accessoires: Wild at Heart Bridal
Pakken & Accessoires: ROKA
MUAH: Marianne Roza voor The Beautiful Bride Company
Bloemstyling: Mullers Floral Art
Stationery: Leintjes & Leintjes Exclusief
Taart: Sugarlips Cakes
Trouwringen: House of Eléonore
Locatie: The Lodge, feesten en evenementen
Stylingitems: TELEUKTROUWEN
Videografie: E&P Wedding Pictures
Modellen: Ruben & Ester

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

5 / 5 gebaseerd op 2 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN