Sweet table voor je bruiloft

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 3 april 2022

Een sweet table op je bruiloft is echt een leuk idee! Niet alleen omdat je gasten heerlijk kunnen smullen van een sweet table, maar ook omdat het er heel gezellig uitziet. Mits je natuurlijk de sweet table een beetje leuk aankleed. Wij geven je in deze blog tips en inspiratie voor jouw sweet table.

Sweet table op je bruiloft - Love by Loes Photography
© Love by Loes Photography

Een sweet table bestaat vaak uit kleine gebakjes en allerlei lekkere zoetigheden zoals cupcakes, petit fours, brownies macarons en/of donuts. Voor de echte liefhebbers van zoet dus dé droom voor op de bruiloft. Wil je heel graag een sweet table op je bruiloft, maar wil je toch dat leuke momentje van het aansnijden van de bruidstaart? Combineer dan lekkere sweets met een aansnijdtaartje. Je kunt hiervoor een kleiner taartje kiezen die jullie tóch samen kunnen aansnijden. Hiermee kunnen jullie gelijk de sweet table openen. Jullie gasten kunnen vast niet wachten om al het lekkers van jullie sweet table te proeven.

Sweet table op je bruiloft - Jasmijn Brussé Fotografie   Sweet table op je bruiloft bruidstaart - Jasmijn Brussé Fotografie

© Jasmijn Brussé Fotografie

Een sweet table is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten als je een echte DIY-bruid bent. Gebruik voor jullie sweet table een mooie, geschikte tafel die past bij de stijl van jullie bruiloft. Ook kun je verschillende plateaus en schaaltje gebruiken om jullie sweets op neer te zetten en kun je werken met verschillende hoogtes. En hoe leuk is het als jullie sweet table geheel in het thema en de stijl van jullie bruiloft is. Mocht je nou niet een echte DIY-bruid zijn, geen probleem. Er zijn namelijk genoeg toffe leveranciers die jullie een handje kunnen helpen met jullie sweet table voor jullie bruiloft. Vaak staan bruidstaarten leveranciers ook klaar voor je voor het maken van een sweet table en kunnen stylingbedrijven jullie helpen met het stylen van jullie sweet table. 

Sweet table op je bruiloft met donuts - By VT Photography
© By VT Photography

Om de sweet table net iets extra's te geven kun je er nog een mooie achtergrond voor maken. Wat dacht je van een mooi groot bord met een lieve quote die bij jullie past of een flowerwall, hoe tof is dat?! Kies voor een mooie backdrop die bij jullie thema en stijl van de bruiloft past. Fleur de sweet table bijvoorbeeld ook op met leuke, zelfgemaakte naambordjes. Schrijf hierop wat alle lekkere sweets zijn zodat de gasten precies weten wat voor lekkers er te halen is. Jullie gasten zijn gegarandeerd niet meer weg te slaan bij jullie sweet table.


Sweet table op je bruiloft flowerwall - Elise Rachelle Fotografie
© Elise Rachelle Fotografie

Weet je nog niet helemaal hoe jullie sweet table er op jouw bruiloft uit moet komen te zien, dan hebben wij hieronder nog genoeg inspiratie voor jouw sweet table. 
 

sweettable

Foto credits: 1. Via Kara's Party ideas - 2. Via Kara's Party ideas

sweetable

Foto credits: 1James Tang Photography - 2. Anna B Photography

sweetable

Foto credits: 1. Sweet And Saucy Shop via Mon Cheri Bridals - 2. Sweet And Saucy Shop via Mon Cheri Bridals

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 22 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN