sweetheart

sweetheart

Sweetheart ( JONG & UITDAGEND)

De collectie van Sweetheart is zowel onschuldig als ondeugend. Speelse en zachte silhouetten, gelaagde rokken en perzik bloesemachtige kleuren zijn de kenmerkende details dit seizoen. De verscheidenheid aan figuurvriendelijke modellen zorgen ervoor dat iedere bruid zich mooi en liefelijk voelt op haar trouwdag.

De japonnen gemaakt van lichte tule, vrouwelijke chiffon en zachte satijnen stoffen zijn zo gecombineerd dat ze altijd meegaan met de laatste trend en het figuur van de bruid goed laten uitkomen.

In de breedste zin van het woord omvat de Sweetheart collectie soepel vallende japonnen tot de slanke A-lijn alsook de baljapon. In het oog springend is het kant van katoen in bloemmotief en de indrukwekkende borduursels.

Zowel de adembenemende rug partijen, de betoverende halslijnen en haar accenten creëren een natuurlijke taille en maken hierdoor het geheel een lust voor het oog.
De bruidsmodecollectie van Sweetheart is alleen bij de betere bruidsmodezaken in Nederland te verkrijgen.  Voor meer informatie over onze collectie en waar u onze verkooppunten kunt vinden gaat u naar www.sweetheartgowns.com

 Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN