't Goude Hooft

Dagelijkse Groenmarkt 13 | 2513 AL | Den Haag | 070-7448830 | info@tgoudehooft.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Gerben van den Berg

't Goude Hooft

Hét moment waar de gehele dag om draait; het Ja-Woord!

Na het voltrekken van uw huwelijk kunt u gaan toasten met een glas prosecco en vervolgens de bruidstaart aansnijden! Het perfecte moment voor een prachtige foto! Nadat u samen het eerste stukje bruidstaart heeft gesneden, nemen wij het van u over en serveren al uw gasten een heerlijk stukje taart. 

Is het stralend weer? Dan zal dit natuurlijk plaatsvinden in de intieme stadstuin voorzien van de eerste verticale tuin van Den Haag!

Een uitgeserveerd diner met uw daggasten of juist een uitgebreid buffet of fantastisch walking dinner met het gehele gezelschap? Alles is mogelijk in ’t Goude Hooft! Mooie ronde tafels of een lange tafel waar al uw gasten aan plaats nemen voor het diner of juist een informele opstelling voor het buffet of walking dinner? Wij verzorgen het graag voor u!

De dag van uw leven wordt natuurlijk afgesloten met een geweldig feest in Club 1660, gelegen onder ’t Goude Hooft. Voetjes van de vloer en handen in de lucht!

In Club 1660 is alles aanwezig om er een geweldig feest van te maken. Van een grote bar, tot een vaste DJ booth, van feestverlichting tot een fantastische geluidsinstallatie, van garderobe tot podium, van knusse zitjes tot een grote dansvloer en zelfs een enorme videowall voor uw bruidsfoto’s!

Geeft u een feest voor een kleiner gezelschap. Dan bieden wij ook de mogelijkheid om de zaal te verkleinen, zodat er een intieme ruimte ontstaat waar wij ook een mooi feest voor u kunnen verzorgen!

Wat is er mooier dan samen met uw kersverse echtgenoot/echtgenote de mooiste dag van uw leven af te sluiten met een overnachting in de bruidssuite van ’t Goude Hooft? Geniet in alle luxe van de bruidssuite, waarbij niets te gek is! Wat dacht u ervan om samen plaats te nemen in de 2-persoons jacuzzi met een romantische open haard?

Wilt u dat uw ouders, schoonouders en/of getuigen ook blijven overnachten? Ook dat is mogelijk in de 8 luxe suites van 40 tot 90 m2 per suite! Elke suite is voorzien van een aparte living, aparte slaapkamer, een badkamer met een jacuzzi en een aparte regendouche of stoomcabine, minimaal 2 flatscreen televisies en een minibar waar u gratis gebruik van kunt maken? 

Trouwen anno nu doe je in ’t Goude Hooft!

 

Wat vinden anderen van 't Goude Hooft?

't Goude Hooft heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN