Tailormadesuits Arnhem

Velperbinnensingel 9 | 6811 BP | Arnhem | 026-5600051 | info@tailormadesuits.nl | Ga naar website

Prijsklasse

route

Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Tailormadesuits Arnhem

 Wil jij je bruiloft origineel en onvergetelijk maken met een Pak van je Hart?

Als je terugdenkt aan de laatste bruiloft die je bij hebt mogen wonen, dan zijn er twee dingen die nog steeds op je netvlies staan: de jurk van de bruid en het pak van de bruidegom. Maak ook jouw pak onvergetelijk!

Kies daarom met je hart en laat je trouwkleding het visitekaartje zijn van jouw stijl. Kies voor een trouwpak met karakter! Liefde en zelfvertrouwen zijn de stoffen die je met een persoonlijke naald in je pak verwerkt. TailormadeSuits Arnhem doen de rest.

 

Waar kun je allemaal op rekenen bij TailormadeSuits?

-          Perfect passende maatpakken en maathemden
Italiaanse snit, getailleerde pantalons, fijne mouwlengtes, passende boorden, prettige beweegruimte... Volledig voor jouw lichaam gemaakt!

 

-          Ruime keuze
De grootste stoffencollectie van Nederland vind je hier. Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, verschillende kleuren knoopsgaten, stiksels en meer. Natuurlijk word je er vakkundig geholpen bij je keuzes!

 

-          Overhemden op maat vanaf €89, pakken op maat vanaf €399
Ervaar zelf de scherpte van de all-in prijzen. Alle opties en extra details op uw maatkleding zitten bij de prijs inbegrepen. De prijzen zijn afhankelijk van de kwaliteit van de stoffen. Voor ieder wat wils dus!

 

-          Gratis borduren van namen, trouwdatum of initialen
Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details. Oog voor detail, vakkundig personeel en scherpe prijzen is wat TailormadeSuits zo sterk maakt.

 

-          Klantvriendelijk en professioneel personeel
Vanaf het moment dat je binnenkomt word je gastvrij ontvangen. Het advies, de service en de nazorg is perfect geregeld. En vergeet de verse koffie niet...

 

-          One Stop Shopping
Niet alleen voor maatpakken, maar ook voor de nodige ‘fashion Essentials’ als trouwdassen, kalfslederen schoenen en riemen, horloges, sneakers, manchetknopen, etc. kun je er terecht!

 

Waar kun je ze vinden?

De Velperbinnensingel 9 in hartje Arnhem is het adres waar je terecht kunt in een prachtige winkel en altijd wordt ontvangen met een kop koffie!

Bij TailormadeSuits Arnhem kun je slagen voor trouwkleding en volledige kostuums voor de bruidegom. Ga gerust eens langs voor een impressie. Maak een afspraak, vertel ze jouw wensen, laat je adviseren en opmeten en geniet van jouw bruiloft in je persoonlijk trouwpak op maat!

Wat vinden anderen van Tailormadesuits Arnhem?

Tailormadesuits Arnhem heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN