Tailormadesuits Rotterdam

Goudsewagenstraat 22-24 | 3011 RK | Rotterdam | 010-2681034 | info@tailormadesuits.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

Tailormadesuits Rotterdam

Het aanschaffen van een trouwpak is een bijzonder moment voor iedere man. TailormadeSuits Rotterdam weet ‘hoe het heurt’ en stelt samen met jou het perfecte trouwpak samen. Met kleur- en stijladvies van het hoogste niveau. Eventueel gecomplementeerd met prachtige accessoires, schoenen en riemen. En dat altijd voor de scherpste prijs.

Je bepaalt bij TailormadeSuits helemaal zelf hoe jij je trouwpak samenstelt aan de hand van stoffen en details. Het bevlogen personeel zal altijd adviserend optreden over het model, de kleurencombinaties, de huidige trends en de do’s en dont’s omtrent je maatpak. Een pak van je hart.

 

Waar kun je allemaal op rekenen bij TailormadeSuits?

-          Perfect passende maatpakken en maathemden
Italiaanse snit, getailleerde pantalons, fijne mouwlengtes, passende boorden, prettige beweegruimte... Volledig voor jouw lichaam gemaakt!

 

-          Ruime keuze
De grootste stoffencollectie van Nederland vind je hier. Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, verschillende kleuren knoopsgaten, stiksels en meer. Natuurlijk word je er vakkundig geholpen bij je keuzes!

 

-          Overhemden op maat vanaf €89, pakken op maat vanaf €399
Ervaar zelf de scherpte van de all-in prijzen. Alle opties en extra details op uw maatkleding zitten bij de prijs inbegrepen. De prijzen zijn afhankelijk van de kwaliteit van de stoffen. Voor ieder wat wils dus!

 

-          Gratis borduren van namen, trouwdatum of initialen
Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details. Oog voor detail, vakkundig personeel en scherpe prijzen is wat TailormadeSuits zo sterk maakt.

 

-          Klantvriendelijk en professioneel personeel
Vanaf het moment dat je binnenkomt word je gastvrij ontvangen. Het advies, de service en de nazorg is perfect geregeld. En vergeet de verse koffie niet...

 

-          One Stop Shopping
Niet alleen voor maatpakken, maar ook voor de nodige ‘fashion Essentials’ als trouwdassen, kalfslederen schoenen en riemen, horloges, sneakers, manchetknopen, etc. kun je er terecht!

 

Waar kun je ze vinden?

De Goudsewagenstraat 22A in hartje Rotterdam is het adres waar je kunt parkeren voor de deur. Ideaal dus!

Het juiste advies over dresscodes en etiquette in combinatie met jouw persoonlijke inbreng, zorgt voor een trouwpak waartegen je alleen maar ‘ja’ kunt zeggen..Maak een afspraak, vertel ze jouw wensen, laat je adviseren en opmeten en geniet van jouw bruiloft in je persoonlijk trouwpak op maat!

Wat vinden anderen van Tailormadesuits Rotterdam?

Tailormadesuits Rotterdam heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN