Tailormadesuits Tilburg

Ringbaan Zuid 305 | 5025 SZ | Tilburg | 013-7502544 | info@tailormadesuits.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Jan Willem Vromans

Tailormadesuits Tilburg

TailormadeSuits Tilburg

Bij het meest duurzame liefdesverband hoort een stijlvolle en persoonlijke plechtigheid. Een pak van je hart.

Een trouwkostuum bij TailormadeSuits Tilburg wordt geheel naar jouw postuur aangemeten, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen. Niets is zo stijlvol als een getailleerd en goed verzorgd trouwpak voor je man. Het juiste advies over dresscodes en etiquette in combinatie met een persoonlijke inbreng, zorgt voor een trouwpak waarin jij je partner zal laten stralen!

 

Waar kun je allemaal op rekenen bij TailormadeSuits?

-          Perfect passende maatpakken en maathemden
Italiaanse snit, getailleerde pantalons, fijne mouwlengtes, passende boorden, prettige beweegruimte... Volledig voor jouw lichaam gemaakt!

 

-          Ruime keuze
De grootste stoffencollectie van Nederland vind je hier. Meer dan 2.500 stoffen voor pakken, 1.500 stoffen voor maathemden, 150 voeringen, verschillende kleuren knoopsgaten, stiksels en meer. Natuurlijk word je er vakkundig geholpen bij je keuzes!

 

-          Overhemden op maat vanaf €89, pakken op maat vanaf €399
Ervaar zelf de scherpte van de all-in prijzen. Alle opties en extra details op uw maatkleding zitten bij de prijs inbegrepen. De prijzen zijn afhankelijk van de kwaliteit van de stoffen. Voor ieder wat wils dus!

 

-          Gratis borduren van namen, trouwdatum of initialen
Geen meerprijzen voor het verwerken van persoonlijke details. Oog voor detail, vakkundig personeel en scherpe prijzen is wat TailormadeSuits zo sterk maakt.

 

-          Klantvriendelijk en professioneel personeel
Vanaf het moment dat je binnenkomt word je gastvrij ontvangen. Het advies, de service en de nazorg is perfect geregeld. En vergeet de verse koffie niet...

 

-          One Stop Shopping
Niet alleen voor maatpakken, maar ook voor de nodige ‘fashion Essentials’ als trouwdassen, kalfslederen schoenen en riemen, horloges, sneakers, manchetknopen, etc. kun je er terecht!

 

Waar kun je ze vinden?

Ringbaan Zuid 305 is het adres waar je gratis kunt parkeren voor de deur. Ideaal dus!

Achter de keuze voor een trouwkostuum op maat zit een overwogen reden. Een speciale aangelegenheid, een uniek moment… Onze kleding is een uitdrukking van ons voorkomen. Een strak getailleerd maatkostuum accentueert een bewuste en standvastige houding. Maak een afspraak, vertel ze je wensen, laat je adviseren en opmeten en geniet van jouw bruiloft in je persoonlijk trouwpak op maat!

Wat vinden anderen van Tailormadesuits Tilburg?

Informatie op de website: 4
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 4.5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4
Klant is koning: 5
Tailormadesuits Tilburg: 5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2018-10-02
Rens schrijft het volgende:
na advies van een vriend hier terecht gekomen. erg vriendelijk gehlopen en kregen zelfs nog een overhemd cadeau. helemaal top, bedankt
-
+
2016-10-12
Rob schrijft het volgende:
Trouwpak gekocht met succes. Wat een topservice. Kleine aanpassingen regelen ze meteen. Prijzen voor maatpakken vond ik zeer scherp (voor wat ik zelf gewend ben).
-
+ Service, prijs/kwaliteit


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN