The Arts of Weddings and Events

Spijndhof 9 | 5611 HV | Eindhoven | 06-23285212 | info@theartsofwe.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Kim Arts

The Arts of Weddings and Events

The Arts of Weddings and Events, dat ben ik: Kim Arts. Mijn bedrijf wordt ook wel The Arts of WE genoemd, omdat ik samen met jullie als bruidspaar toeleef naar jullie mooiste dag. Samen creëren we een unieke bruiloft, echt een dag die bij jullie past. Het begint natuurlijk allemaal met een kennismaking, het liefst onder het genot van een lekkere koffie of misschien zelfs een wijntje of biertje. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en wil jullie graag leren kennen. En ook voor jullie is het belangrijk om te weten wie ik ben! We zullen elkaar immers de komende tijd tot en met jullie bruiloft veel spreken.  

Met veel gezelligheid, humor en natuurlijk ordelijkheid neem ik jullie als weddingplanner stap voor stap mee in de organisatie van jullie perfecte bruiloft. Alles kan en niets is te gek! Een uniek concept bedenken en daar de beste leveranciers bij zoeken, dat is waar ik goed in ben. Met mijn grote netwerk kan ik voor ieder budget de beste leveranciers vinden. Ontzorgen, dat is waar ik voor sta. Als weddingplanner neem ik alle stress uit handen en zorg ik er voor dat jullie kunnen genieten van alle voorbereidingen. Zo maken we niet alleen van de bruiloft een groot feest, maar ook van de tijd daarvoor. 

Vinden jullie het, net als ik, ontzettend leuk om zelf jullie bruiloft te plannen? Dat snap ik helemaal! Geniet van alle voorbereidingen en maak er op die manier echt jullie dag van. Willen jullie op de grote dag zelf wel volledig ontzorgd worden en er van op aan kunnen dat alles goed geregeld is? En wensen jullie dit ook voor jullie vrienden en familie? Dan kan ik jullie daarbij helpen, namelijk als ceremoniemeester. Daarnaast kun je bij mij terecht voor een adviesgesprek. Laten we snel kennismaken om te kijken waarmee ik jullie het beste van dienst kan zijn.

Met mijn motto ‘Let’s celebrate! Life and love’ heb ik het tot mijn persoonlijke missie gemaakt om het leven en de liefde te vieren. Zullen we ook jullie liefde gaan vieren? 

Wat vinden anderen van

The Arts of Weddings and Events

?

Informatie op de website: 5
Communicatie & afspraken: 4.5
Medewerkers: 4
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.5
Klant is koning: 5
The Arts Of Weddings And Events: 4.5 / 5 gebaseerd op 2 stem(men)
2021-11-30
Annelie & Alex schrijft het volgende:
Kim was onze ceremoniemeester voor de bruiloft. Kim moest de plannen overnemen van een andere ceremoniemeester en dat heeft ze goed opgepakt. Ze heeft veel leuke en originele ideeën. Is altijd bereikbaar voor vragen en heeft een probleem oplossend denkvermogen. Ook hoorde wij van andere ondernemers die onderdeel waren van onze dag, dat ze de samenwerking met Kim als fijn ervaarden. Wij zouden Kim dan ook aan iedereen aan bevelen.
- 1. Betere communicatie. 2. Enthousiaste medewerksters.
+ 1. Originele ideeën. 2. Heel goed in styling! 3. Heerlijk karakter.
2021-08-09
Roxana schrijft het volgende:
Kim is echt een vriendelijke vrouw en behulpzaam. Zij doet alles graag voor je wensen. Het is echt aanrader om haar als ceremoniemeester te nemen.
-
+


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN