The Beautiful Bride Company

J.P. Coenlaan 20 | 3131 NJ | Vlaardingen | 010-4340524 | info@beautifulbridecompany.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Contactpersoon

The Beautiful Bride Company

The Beautiful Bride Company werkt door heel Nederland en België en verzorgt graag op professionele en persoonlijke wijze jouw bruidskapsel en bruidsvisagie op één van de mooiste dagen van jouw leven.

 

Hoge kwaliteit

The Beautiful Bride Company staat voor het leveren van een zeer hoge kwaliteit. Wij vinden het een eer een bijdrage te mogen leveren aan jouw trouwdag. Wij doen er alles aan om jou te laten stralen! Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jouw trouwdag om jou! Onze kwaliteit werd bevestigd met onze nominatie voor de Dutch Wedding Awards 2012.

De stylisten die werken voor The Beautiful Bride Company hebben allen ruime ervaring op het gebied van bruidsstyling. Naast hun werk als bruidsstylisten doen zij allerlei opdrachten op het gebied van haarstyling en visagie voor fotoshoots, televisie, film, musicals en tijdschriften.

The Beautiful Bride Company zorgt er voor dat jij de mooiste bruid bent!

Keurmerk Trouwen

The Beautiful Bride company heeft ook dit jaar weer het Keurmerk Trouwen van de Nederlandse Trouw Branche organisatie (NTBO) gekregen. De geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met de door de NTBO opgestelde kwaliteits- en gedragsnormen.

Webshop bruidsaccesoires

Op onze website kan je ook terecht voor prachtige bruidsaccessoires voor in je haar. Ook verkopen wij unieke kousenbanden, I do stickers, jurkjes voor bruidsmeisjes, sluiers en andere mooie accessoires.

Meer informatie

Wil je meer informatie over jouw Bruidskapsel en Bruidsvisagie? Dan kun je terecht op onze website www.beautifulbridecompany.nl. Voor onze prachtige Bruidsaccessoires verwijzen we je graag naar onze webshop www.beautifulbrideshop.nl

Wat vinden anderen van The Beautiful Bride Company?

The Beautiful Bride Company heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN