The Differences

Laan van het haantje 48 | 2288GT | Rijswijk | 070-833 0110 | info@thedifferences.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Marcel & Ruud

The Differences

Jullie trouwdag moet natuurlijk één van de mooiste dagen zijn in jullie leven en daar hoort natuurlijk een feest bij. Daarom willen jullie natuurlijk dat het een feest wordt die jullie en de gasten niet snel zullen vergeten.

Om de stress van de dag zelf te verminderen zullen we vooraf alles rustig doorspreken. Wanneer jullie behoefte hebben aan een persoonlijke afspraak dan is dat bij ons zeker mogelijk. We bespreken dan jullie behoeftes qua licht en geluid en onze mogelijkheden. De muziek is natuurlijk van groot belang op een goede feestavond. Daarom willen we ook graag jullie favoriete muziek weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Door onze grote muziek collectie kunnen we iedereen van jong tot oud vermaken en er dus één groot feest van maken.

Breng ook eens een bezoek aan onze site en hopelijk spreken we jullie snel.

Wat vinden anderen van The Differences?

Informatie op de website: 4.7
Communicatie & afspraken: 5
Medewerkers: 5
Gastvrij & behulpzaam: 5

Collectie & aanbod: 5
Prijs / kwaliteit / verhouding: 4.9
Klant is koning: 5
The Differences: 5 / 5 gebaseerd op 20 stem(men)
2021-08-08
Laura Colijn schrijft het volgende:
De DJ's van The Differences waren er tijdens onze walk-thru! Wat super fijn en fantastisch meegedacht met onze wensen, en veranderingen wegens corona. De sfeer zat er goed in! Een absolute aanrader voor iedereen groot of klein feest :)
-
+
2020-10-26
Monique schrijft het volgende:
Een dikke duim omhoog!!! Wij hadden niemand anders willen hebben voor onze bruiloft. DJ en fotobooth. TOP GEREGELD! En wat fijn die flexibiliteit! Corona gooide wat roet in het eten, maar ze stonden voor ons klaar. We hebben de grote dag moeten verdelen over 2 dagen en de flexibiliteit van de heren zorgde ervoor dat wij alsnog onze dag konden vieren, zoals wij graag wilden. Snelle service, top communicatie en klantvriendelijkheid!! Het feest was geweldig en zelfs bij de voordrachtjes deden ze mee met bijpassend geluid. Heren super bedankt!!!! Dikke aanrader en hopelijk tot ziens!!!
- Geen verbeterpunten :)
+ Service, communicatie, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, sfeermakers, top muziek!
2020-09-21
Amber en Jeffrey van Rijswijk schrijft het volgende:
The Differences heeft ons professioneel geholpen door zelfs een week voor onze bruiloft mee te denken in oplossingen in de corona tijd De mannen zijn heel vriendelijk en behulpzaam en wij kunnen hun echt aanraden! Dank voor alles.
-
+ Communicatie, luisteren naar wensen, vriendelijk
2019-09-18
Linda schrijft het volgende:
Het was zeer prettig weken met Marcel. Dacht goed mee. leuk gesprek vooraf en hij de lay-out van de fotootjes super mooi gemaakt! Heel blij mee. de avond was super. leuke lichten en natuurlijk hele leuke muziek! Ik heb een top verjaardag gehad!
-
+ goede communicatie. staan open voor ideeen. Leuke jongens! open en sociaal. Erg leuk gedraaid.
2019-09-03
Eric en Stephanie schrijft het volgende:
Deze toppers hebben ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke avond hebben gehad.
-
+
2019-06-04
Mahir schrijft het volgende:
Leuk en spontaan, denken enorm mee en zijn super flexibel. Maar het aller belangrijkste, ze draaien geweldig! Zelf hadden we nogal wat wensen wat betreft muziek en hier hebben ze enorm goed op ingespeeld. Iedereen heeft de avond van zijn leven gehad.
-
+ Flexibel en denken goed mee. Draaien geweldig!!!
2019-06-03
Boot schrijft het volgende:
Deze jongens kunnen je feest echt super verzorgen! Na een gesprek thuis wisten ze onze wensen en ze hebben het feest super draaiende gehouden! Geen moment heeft het stil gestaan en speelde in op de wensen van ons, en de gasten! Als ik weer een groot feest heb, zal ik ze zeker weer in de armen nemen!
- Ga zo door!
+ Echt een feest draaiende kunnen houden!
2019-05-17
Irma schrijft het volgende:
Kort samengevat: Bij twijfel zeker doen!! Na een tijdje Googelen vonden wij The Differences. We waren in het begin nog niet helemaal overtuigd, maar besloten een offerte op te vragen. Binnen enkele uren ontvingen wij al een enthousiaste reactie. Mogelijkheden en prijs waren helemaal oké, dus wij besloten de drive-in disco én een photobooth te boeken. Dat was een van de beste beslissingen van onze bruiloft. Email wordt altijd snel beantwoord, het voorgesprek was top en we hadden meteen het gevoel dat onze wensen helemaal begrepen werden. Alle afspraken verliepen soepel en werden nagekomen. Behalve dat, was 'onze' DJ ook nog een ontzettende vriendelijke gast waar het plezier vanaf straalt. Hij begreep het publiek en draaide de ene hit na de andere.
- Die zijn er niet
+ - prijs/ kwaliteit meer dan in orde!!! - Vriendelijk personeel - DJ begrijpt zijn publiek - Op- en afbouwen van DJ booth en apparatuur verliep snel en vlekkeloos - Met deze mannen kun je goede afspraken maken
2018-09-25
Ingrid & Jan-Willem schrijft het volgende:
We willen The Difference heel erg bedanken voor de fantastische invulling van de muzikale avond op onze bruiloft 8 september jongst leden. De muziek keuze viel erg in de smaak en de Photobooth ook. Ook dank voor de professionele manier van het het versterken van mijn vrienden met hun eigen muzikale intermezzo. Het klonk fantastisch! En dat zonder soundcheck. Petje af.
-
+ Zeer gericht op de wensen van ons als klant. Alles was bespreekbaar en werd met veel enthousiasme opgepakt.
2018-08-05
Saskia en Kevin schrijft het volgende:
Onze ervaring is top! Onze trouwdag op 28-07 was 'the best day ever'. Mede dankzij de dj's, zoeel voor als tijdens het feest!
-
+
2018-07-03
Danny Kouwenhoven schrijft het volgende:
Wij hebben deze jongens gevonden via Internet. Een offerte gekregen met daarbij een soundcloud bestand met een indruk van hun manier van draaien. Dit sprak ons erg aan ook het feestgasten boek leek ons erg leuk. Een goed gesprek bij ons thuis gehad waar al onze wensen werden genoteerd. Toen het feest waar de muziek van de ceremonie netjes werd verzorgd. En aansluitend het feest wat echt compleet los ging!! De opbouw was perfect en het duurde ook niet lang voor iedereen stond te springen! Wij raden daarom The Differences zeker aan!
-
+ De voetjes van de vloer krijgen!
2017-09-08
Iris Bakker schrijft het volgende:
Goed contact gehad voorafgaan aan onze bruiloft, zowel via de mail als persoonlijk. We konden onze wensen doorgeven en ook konden gasten op de avond zelf verzoeknummers aanvragen. Het was een hele gezellige feestavond!
-
+ De communicatie vooraf en uiteraard de feestavond zelf.
2017-06-07
Esther Binnekamp schrijft het volgende:
Op 2 juni 2017 zijn wij getrouwd en The Differences heeft gedraaid op ons feest. En wat voor feest! Het was een topavond, iedereen heeft genoten. Ze speelden goed in op de wensen die wij vooraf hadden doorgegeven, maar ook de verzoekjes op de avond zelf. Iedereen was enthousiast! De communicatie vooraf hebben we als professioneel en plezierig ervaren. Een locatiebezoek, snelle reacties op emails en nog een attent belletje een dag voor de bruiloft. Keep up the good work!
- NVT
+ Communicatie, enthousiasme, flexibiliteit, veelzijdigheid
2016-06-10
Jeroen & Ilvy schrijft het volgende:
Ruud en Marcel hebben tijdens onze bruiloft, bij Paviljoen de Witte in Scheveningen, voor een geweldige avond gezorgd! Niets was hen teveel, ze hebben een mooie mix gemaakt voor onze openingsdans en waren ruim op tijd op de trouwlocatie om alles op te zetten. Ook het foto en videogastenboek was erg in trek op de feestavond. Ze hebben een prachtig wit Dj meubel wat erg mooi stond op de feestlocatie. Ruud en Marcel, heel erg bedankt voor deze super avond!
-
+ Goede service, veel was mogelijk, erg vriendelijk en behulpzaam.
2016-06-09
Joey & Marlot schrijft het volgende:
3 juni 2016 hebben wij ons huwelijksfeest gegeven. DJ Davey was aanwezig, en deed alles geheel zoals afgesproken. Iedereen was aan het dansen en hij ging ook in op verzoeknummertjes! Hierdoor was het feest precies zoals wij voor ogen hadden. We kijken terug op een mooie avond!
- Van tevoren kregen wij het idee dat we een 'tweederangs DJ' kregen aangewezen, door de toon van het mailtje. Achteraf bleek dit een prima DJ te zijn, en hebben we een topavond gehad!
+ Houden zich aan de afspraken. Goede communicatie.
2015-10-31
Jan en Marcel schrijft het volgende:
Onze bruiloft was een super feest mede door de medewerking van The Differences.
- niet opgemerkt dus hebben we wat ons betreft niet
+ Wij hadden diverse wensen, en aan al deze wensen hebben ze voldaan. Onze openingsact was ingewikkeld in onze ogen en hadden best een hard hoofd in of ze het wel goed hadden begrepen, nou die zorg was achteraf totaal niet nodig t was in één woord grandioos.
2015-07-12
Willemijn schrijft het volgende:
Op ons huwelijk heeft Marcel gedraaid en wij zijn erg enthousiast; de communicatie vooraf was erg professioneel, goede prijs-kwaliteitverhouding en een fantastisch feest. Bedankt!
- Geen
+ Zie bovenstaand
2015-06-19
sandra schrijft het volgende:
Wat een fantastisch bruiloftsfeest hebben wij gehad op 29 mei 2015, wat een muziek en sfeer. We hadden best wat muziekwensen, en Marcel heeft het fantastisch gedaan. Van begin tot eind een groot feest met een volle dansvloer! Wat was iedereen enthousiast! Keep up the good work guys!
-
+
2015-06-17
Brenda en Brian schrijft het volgende:
Wij zijn op 5 juni 2015 getrouwd. We hadden totaal geen richtlijnen voor de muziek en hebben ze alleen meegegeven dat als hun de dansvloer vol krijgen, wij een geslaagde avond zouden hebben. En dat is ze MEER dan gelukt!!! Wat een top feest hebben wij gehad. Ook van alle gasten alleen maar positieve reacties gehad. Wij kunnen daarom ook met 100% zekerheid zeggen, dat THE DIFFERENCES echt een aanrader is voor al uw feesten en partijen. Nogmaals heel erg bedankt!!!
- Zou het echt niet weten.
+ Ze hebben de sfeer perfect aangevoeld. Muziek was top en ze hebben ook echt van alles. Ze zijn echt gastvrij en komen alle afspraken na.
2015-06-16
Ivy van der Gaag schrijft het volgende:
Op onze bruiloft heeft Ruud gedraait. Helemaal superrrrr. Avond om nooit te vergeten.
- Misschien zelf af en toe wat door de microfoon heen zeggen
+ Houd de gasten op de dansvloer


Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN