THE POP UP WEDDING COMPANY

| | Haarlem | 06-55783840 & 06-51900904 | info@thepopupweddingcompany.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Sonja & Marjolein

the pop up wedding company

 

UNIEK, DUURZAAM EN BETAALBAAR: DE POP UP WEDDING

- Op zoek naar een droombruiloft zonder nachtmerrieprijskaartje?
- Stylish met alles erop en eraan, maar wel duurzaam?
- Zonder al het gedoe van plannen?
- Hou je wel van een beetje avontuur?

Kies dan voor een pop up wedding!

 

WAT IS EEN POP UP WEDDING?

Een Pop Up Wedding is een intieme bruiloft waarbij je flink bespaart op de kosten van een normale bruiloft. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig door het in de eerste plaats klein te houden, en in de tweede plaats: door de kosten van locatie en leveranciers te delen met andere bruidsparen.

Eh dat klinkt als een massatrouwerij! Maar dat is het niet: jij en je liefje trouwen namelijk helemaal alleen, in jullie eigen tijdslot, omringd door jullie liefste vrienden en familie. Je bruiloft wordt zo uniek en speciaal als jij het wilt hebben!

Het idee van een pop up wedding spreekt jullie helemaal aan, maar jullie willen het toch iets persoonlijker hebben. Dat kan!

 

EXCLUSIEVE POP UP WEDDING

Jullie kiezen zelf een locatie en een thema, wij laden onze bus vol en komen gewoon naar jullie toe. Geen enkel probleem!
Willen jullie graag nog uitbreiden met een lunch, een high tea, een intiem diner of misschien wel een walking dinner? En mag er ook wel wat live muziek bij jouw pop up wedding? Ook hier kunnen wij voor zorgen!

De exclusieve pop up wedding is een op maat gemaakt bruiloft, alleen voor jullie, dus deze dag deel je niet met meerdere koppels.

Samen met een fantastisch team van vaste leveranciers, trouwambtenaren en locaties hebben wij maar één doel voor ogen en dat is onze bruidsparen laten stralen en een onvergetelijke dag bezorgen!
Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij beantwoorden al je vragen!

 

Liefs Sonja en Marjolein

Wat vinden anderen van THE POP UP WEDDING COMPANY?

THE POP UP WEDDING COMPANY heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN