The Queen of Pops

Zandstraat 35 | 4614 CA | Bergen Op Zoom | 06-51571581 | info@thequeenofpops.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Nog geen reviews


Route

Contactpersoon

Suzanne Kleinsman

The Queen of Pops

Een mooie en unieke bruidstaart! Op de mooiste dag van jullie leven mag deze niet ontbreken. Uniek, persoonlijk, mooi en vooral….lekker! De Queen of Pops zorgt er voor!

Taart hoeft niet saai te zijn, integendeel! Of je nu een modern of klassiek ontwerp kiest, vierkant of rond, recht of funky gestapeld, gekke kleuren of 3D ontwerken, vintage of (semi) kaal met vers fruit, het kan allemaal gerealiseerd worden. Met handgemaakte suikerbloemen, of simpel en strak met een enkele eyecatcher. De bruidstaart is helemaal naar jullie wens gemaakt. Of kies uit een vast geprijsd ontwerp uit de Queen Collectie. Taarten die op veel punten al vast staat, maar op sommige vlakken te personaliseren is.

Alle taarten worden ambachtelijk gemaakt, met de beste ingrediënten en niets komt uit een pakje. Vers fruit en huisgemaakte curds worden gebruikt om heerlijke crème vullingen smaak te geven. Een heerlijke ganâche gemaakt van de beste Belgische chocola om de taart af te smeren en tot slot de lekkerste fondant of marsepein om de taart de bekleden. Alles met de hand gemaakt en met liefde bereid.

Een taart moet, behalve schitterend, vooral erg lekker zijn. Daarom kiezen jullie tijdens een proeverij eerst de smaak van je taart. Vervolgens gaan we samen de taart ontwerpen. Misschien heeft je bruiloft een thema? Wij zorgen dat je taart daar helemaal in past. Wil je een bepaalde kleur of moeten jullie hobby’s in de taart doorschemeren? Geen enkel probleem. Liever een Sweet Table of alleen cupcakes? Ook dit is mogelijk.

The Queen of Pops is hét adres om je al je wensen te verwezenlijken. Maak snel een afspraak door te mailen of te bellen via onderstaande gegevens voor een heerlijke proeverij en ontdek alle mogelijkheden.

www.thequeenofpops.nl
info@thequeenofpops.nl
0164-203040 / 06-51571581

Wat vinden anderen van The Queen of Pops?

The Queen of Pops heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN