Beachclub The Sunset Ameland

Oranjeweg 61 | 9161 CB | Hollum | 0519-554280 | sales@vhgroep.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Geran

Beachclub The Sunset Ameland

Ameland
Doe je ogen maar eens dicht en stel je voor… Het warme zonnetje op jullie schouders tijdens de trouwceremonie, het geluid van de altijd rollende branding tijdens een overheerlijk diner waar jullie samen met vrienden en familie van aan het genieten zijn, een magisch roze lucht bij de zonsondergang terwijl je je bruidsschoenen uittrekt om op je blote voeten onder de sterrenhemel te dansen.

Wat een wereld. Ameland. De wereld waar jullie toekomst gaat beginnen. Jullie huwelijk is de mooiste dag van jullie leven. En om die belangrijke dag nog mooier te maken, trouwen jullie op een geweldige locatie onder de Amelander zon. Helemaal over zee, maar toch dicht bij huis.

Romantischer kan het niet; de prachtige Noordzee, de ruisende branding, het uitgestrekte strand en een adembenemende zonsondergang: het perfecte canvas voor een sfeervol huwelijk. Wat een moment, het wordt onvergetelijk, daar zorgen we voor. Omringd door familie en vrienden geven jullie elkaar het jawoord, met jullie voetjes in het zand en een zeebriesje door jullie haren. And so the adventure begins...”


Beachclub The Sunset
Op het uiterste westpuntje van Waddeneiland Ameland staat Beachclub The Sunset. Deze laid back spot staat ook wel bekend als ‘Ibiza aan de Noordzee’.

Hardhouten loungebanken, spierwitte kussens, zandkleurige details met een snufje rotan: island vibes all over the place. Voetjes in het zand, cocktail in je hand plus een uitzicht waar je u tegen zegt. You get the point. Beachclub The Sunset is en heeft alles wat je van een lekkere beachclub wilt dat het is. En dan hebben we het alleen nog maar over hetgeen waar de ogen op gelegd worden. Want zowel binnen als buiten op het beachterras worden de hele dag door de lekkerste gerechten en beste wijnen geserveerd. Als je er eenmaal een plekkie hebt veroverd, wil je er nooit meer weg. ‘s Avonds dineer je aan zee terwijl je naar de mooiste zonsondergang van Nederland aan het kijken bent. Do we need to say more?

Zomerse beats uit de speakers, uitzicht over het brede Noordzee strand, voeten in het zand op ons beachterras - Beachclub The Sunset wordt niet voor niets het Ibiza van de Noordzee genoemd!


Trouwen op het strand
De liefde vier je natuurlijk op het strand. Maak van jullie trouwdag daarom een onvergetelijke happening bij Beachclub The Sunset! Trouwen op het strand is dé droom van veel brides to be. Bij Beachclub The Sunset worden jullie dromen werkelijkheid. Deze officiële trouwlocatie is veruit de populairste op Ameland. We hebben alle ingrediënten in huis om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos; de ceremonie, de receptie, het diner en een knalfeest, we kunnen het van A tot Z verzorgen. Er zijn verschillende ruimtes die los van elkaar gebruikt kunnen worden, maar ook aan elkaar én direct aan jullie privéstrand gekoppeld kunnen worden. We bieden dan ook een binnen- en buiten locatie aan voor gezelschappen van uiteenlopende grootte. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of een knallend en groot feest, bij Beachclub The Sunset is heel veel mogelijk.

Alle ruimtes ademen een ongedwongen en fijne beachy sfeer. Ons Duinpaviljoen is één van deze ruimtes. Door de enorme raampartijen, houten elementen en directe toegang tot het strand ontstaat er een bijzondere sfeer. En maak ook vooral kennis met onze kas. Deze is heel uniek, picture perfect en leent zich uitstekend voor jullie huwelijk. Een lichte ruimte, direct gelegen aan het strand met een fantastisch uitzicht over de Noordzee. Het voelt net of zijn jullie buiten op het strand.

Wat vinden anderen van Beachclub The Sunset Ameland?

Beachclub The Sunset Ameland heeft nog geen beoordelingen.Vraag meer informatie aan:

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN