The Sunset Beachclub Ameland

Oranjeweg 61 | 9161 CB | Hollum | 0519-554280 | info@thesunset.nl | Ga naar website

Prijsklasse


Route

Contactpersoon

Mirella Akkerman

The Sunset Beachclub Ameland

Trouwen met de voetjes in het zand!

Op het uiterste westpuntje van Ameland staat Beachclub The Sunset. Op het mooiste strand van Ameland. Echt letterlijk op de punt van het eiland met de Noordzee links, rechts en recht voor je. Je kijkt uit over de Noordzee met in de verte Terschelling en als je goed kijkt zie je nog net een stukje van Friesland.

 

Impressie van 'Ibiza aan de Noordzee' Beachclub

The Sunset heeft meedere terrassen. Voor een uitgebreide maaltijd schuif je aan één van de stoere houten tafels, om lekker te loungen plof je neer op één van de grote houten loungebanken met zoveel kussens dat je er eigenlijk niet meer uit wil. Koelt het wat af, dan ga je bij één van de tien buitenhaarden zitten die zelfs in de winter nog genoeg warmte geven om lekker te blijven zitten.

Beachclub The Sunset dankt haar naam aan een adembenemende zonsondergang. Volgens velen de mooiste van Nederland.

 

Beachterras Pal naast Beachclub

The Sunset staat op het strand het ‘beachterras’. Grote hardhouten loungebanken met spierwitte kussens staan hier in het zand. Wanneer de bediening je op blote voeten een groot stuk verse watermeloen komt brengen waan je je in het buitenland. De Leeuwarder Courant omschreef het als ‘Ibiza aan de Noordzee’...

 

Het hele jaar geopend!

Beachclub The Sunset is een permanent strandpaviljoen wat dus het gehele jaar geopend is. The Sunset heeft twee prachtige ruimtes die los van elkaar gebruikt kunnen worden maar ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo heeft the Sunset altijd de juiste sfeer; klein en intiem voor kleinere gezelschappen vanaf 20 personen maar ook grootst en meeslepend voor grotere gezelschappen tot wel 2000 personen. Zomerse beats uit de speakers, uitzicht over het brede Noordzee strand, voeten in het zand op ons beachterras - Beachclub The Sunset wordt niet voor niets het Ibiza van de Noordzee genoemd!

 

Speciaal voor jullie huwelijksdag

Speciaal voor jullie huwelijksdag heeft The Sunset een prachtige zaal ingericht. Stoere stalen spanten, een vloer van 100 jaar oude hardhouten schotten gecombineerd met grote witte lampen, een ‘strakke’ bar en een wand die helemaal open kan zodat de zaal één wordt met het strand. Gecombineerd met deze unieke locatie in Nederland maakt dat jullie huwelijksfeest heel bijzonder.

Wat vinden anderen van The Sunset Beachclub Ameland?

The Sunset Beachclub Ameland heeft nog geen beoordelingen.Check beschikbaarheid

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN