Thema bruiloft: simple but sophisticated

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 5 februari 2016

Less is more wordt er weleens gezegd. Speciaal voor jullie hebben wij een aantal tips om je bruiloft zo “simple but sophisticated” mogelijk aan te kleden.

thema bruiloft

               

How to keep it simple?

Locatie, locatie, locatie! Als je een locatie vindt die jullie allebei perfect vinden en die van zichzelf al zó veel sfeer uitstraalt kun je deze het beste gebruiken. Je kan hier namelijk gebruik maken van wat de locatie te bieden heeft en zal je enkel kleine decoraties toe te hoeven voegen.

Zorg dat je uitnodiging alleen de praktische informatie bevat. Geef een subtiele hint naar de kleur door bijvoorbeeld de enveloppe aan de binnenkant een kleur te geven.

trouwkaart

 

Beperk je tot twee kleuren. Houdt wit als hoofdkleur en kies een rustige passende kleur om accent toe te voegen. Wil je het iets chiquer? Kies dan zwart als hoofdkleur en (rosé)goud als accent.

Houdt de bloemen zoals tafeldecoratie wit, denk hierbij aan gipskruid met witte rozen.

tafelbloemen trouwen

 

How to make it sophisticated?

* ‘Hoge hakken, strakke pakken’ als dresscode. Op deze manier leg je de gasten geen bepaalde kleuren op en voorkom je dat je gasten stress krijgen van de jacht naar een bepaalde kleur in de kleding. Het enige wat je hiermee verzoekt is dat de mannen in pak komen en de dames op hakken of andere comfortabele, maar mooie, schoenen.

* De taart. Op dit moment een lopende trend -> de Naked Cake. Alleen al van het kijken naar de foto krijgen wij al trek!

naked cake

 

* Zet zoveel mogelijk kaarsen neer. Dit geeft een romantisch en warm uiterlijk.

* Een oldtimer als trouwauto. Denk aan een oude witte eend of een prachtige Rolls Royce.

oldtimer

 

Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden opgezet. Wij hebben gekozen voor de lichte versie en gebruiken veel wit in de beelden.

 bruidsboeket witkaarsen trouwenbruidsmeisjes

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,5 / 5 gebaseerd op 23 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN