Ticket informatie

Kom je er even niet uit met de kaartverkoop of heb je een vraag over tickets van de Love and Marriage Beurs? We hebben de meest gestelde vragen hieronder voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag en/of antwoord er niet tussen, stuur dan een mailtje naar tickets@jesbv.nl.


Wat is de prijs voor de Love and Marriage Beurs?
Koop je een kaartje voor de Love and Marriage Beurs dan is dit inclusief de Nationale WeddingShow en een exemplaar van het Trouwplannen Magazine ter waarde van € 8,95. Een ticket aan de kassa kost € 16,- en online via deze website krijg je € 1,50 korting.

Ik wil graag op zondag komen, is mijn ticket dan ook geldig?
Ja, tickets die je online op onze website koopt zijn geldig voor een dag na keuze, dus zaterdag of zondag.

Ik kom uit het buitenland en kan niet met iDEAL betalen. Wat nu?
Dat is geen probleem! Kom je met een geldig bewijs - dat je in het buitenland woont - langs de kassa, dan kun je ter plekke een kaartje kopen en krijg je alsnog de € 1,50 korting van de online voorverkoop.

Ik heb mijn kaartjes niet ontvangen, wat nu?
Het gebeurt helaas wel eens dat onze tickets in een spam-box belanden. Handig om deze en de ongewenste mail altijd even te controleren. Mocht je je tickets toch niet kunnen vinden, dan heb je ook altijd toegang tot de Love and Marriage Beurs met een kopie van je bankafschrijving waarop de betaling is te zien.

Kan ik pinnen?
Bij de kassa kun je alleen met pin betalen (niet contant). Bij de FOOD pleinen kun je vaak met zowel pin als contant betalen, maar dit verschilt per locatie. Neem dus altijd voor de zekerheid wat contant geld mee.

Voorwaarden
- Kinderen tot 12 jaar zijn gratis, onder begeleiding van één volwassene;
- aan de kassa is een losse kaart voor € 16,- per persoon te koop;
- reeds gekochte kaarten kunnen niet worden terrugenomen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN