Tips voor de zwangere bruid

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 6 oktober 2018

Mooi en hip trouwen terwijl je zwanger bent, is natuurlijk prachtig. De foto’s van deze styled shoot laten zien dat het juist trendy en heel romantisch kan zijn. Graag geeft Wedding Eve tips voor jouw bruiloft als je zwanger bent.

Kies een bruidsjurk waarin je mooie buik goed uitkomt
Kies niet voor een jurk die heel strak zit rondom jouw buik, maar ga voor een mooi flowy model zoals de Wtoo Watters jurk uit de styled shoot. Hoe groot of klein je buik ook is, het staat altijd prachtig in een jurk met een hogere taille. Zorg ervoor dat je buik kan “meegroeien” in jouw jurk.

Zorg voor mooie, fijne reserveschoenen
Wedding Eve raadt altijd aan om een paar extra schoenen mee te nemen die je tijdens het feest of nog later op de avond lekker kan aanschieten. Zwangere voeten kunnen net wat minder hebben. De kans is groot dat je die extra paar schoenen al eerder op de dag aan wil trekken. Zorg dan voor mooie en comfortabele schoenen.

Maak een programma dat je fysiek aan kan/trekt
Vindt jullie bruiloft plaats in het laatste trimester van jouw zwangerschap of heb je eerder last van fysieke ongemakken? Plan dan geen knalfeest op jullie trouwdag waarbij jij de hele avond op een stoel moet toekijken. Plan een programma dat je fysiek trekt. Denk aan een gezellige high tea of een diner dansant. Hou er rekening mee dat je misschien niet super fit bent op jullie trouwdag en zorg dat je toch optimal kan genieten.

Eet lekker mee!
Zorg dat er hapjes en maaltijden worden geserveerd die jij ook mag eten. Het zou jammer zijn als jij op jullie grote dag moet toekijken hoe de gasten aan het genieten zijn en er voor jou niks lekkers is.

Haal het beste uit jullie fotoshoot
Laat jullie fotograaf niet alleen foto’s maken van jullie als koppel maar ook mooie (close up) foto’s van de mooie zwangere buik in jouw bruidsjurk. Zo hebben jullie direct een zwangerschap fotoshoot en een mooi aandenken voor jullie kleine.

trouwblog zwanger bruid trouwen

trouwblog zwanger bruid trouwen

trouwblog zwanger bruid trouwen

trouwblog zwanger bruid trouwen

trouwblog zwanger bruid trouwen

trouwblog zwanger bruid trouwen

trouwblog zwanger bruid trouwen

trouwblog zwanger bruid trouwen

trouwblog zwanger bruid trouwen

trouwblog zwanger bruid trouwen

Houden jullie van een verrassing? Laat jullie kleine blauwe of roze wolkje onderdeel zijn van jullie trouwdag, bijvoorbeeld door van de bruidstaart een gender reveal cake te maken of iets leuks te doen met jullie bedankjes.

Stress en gehaast is voor jou als zwangere bruid echt geen goed idee. Een weddingplanner kan jullie hierover adviseren en ervoor zorgen dat jullie huwelijksdag soepel en volgens planning verloopt. Wedding Eve denkt graag met jullie mee!

Fotografie: Elsa Schaddelee Photography
Styling, concept & organisatie: Wedding Eve
Stationery, hair piece, ring box & deco: Weddingdeco.nl
Bloemen: Edénique Floral Design
Bruidstaart & koekjes: Gebakkerij
Bruidsjurk: La Nova Bruidsmode
Trouwpak: Alexander Roodfeld Herenmode
Bridal hair & make- up: The Bridal Artist Urmila Singh
Trouwringen: Circles Trouwringen
Locatie: Huis Roodenburch
Modellen: Tineke & Nick Meeder 

 

Gaan jullie trouwen? En ben jij ook nog zwanger? Kom naar ons trouwevent One Fine Wedding Day en het toffe baby event We are Pregnant om volop inspiratie op te doen!

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

4,7 / 5 gebaseerd op 3 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN