Je tafelschikking maken

Trouwplannen
Trouwplannen.nl 16 oktober 2015

"Waar zetten we Tante Sofie neer?!” Tante Sofie, die ene lieve tante, maar als je haar in de buurt van oom Joop plaatst, breekt er een kleine oorlog uit op de mooiste dag van jullie leven, zet je haar in de buurt van neef Leo dan vallen er waarschijnlijk doden. Zuchtend zitten jullie met de ceremoniemeester boven een wirwar van naambordjes. De tafelindeling: Waar zetten we wie neer zonder dat er mensen tekort gedaan worden, hoe plaatsen we de tafels, wie zit waar tijdens de ceremonie, waar gaat oma zitten bij het diner...

Voor deze hoofdbrekers is er nu een praktische online tool die overzicht creëert en waarmee je alles naar elke wens kan plannen, indelen en aanpassen en vervolgens uitprinten: E-place

Je voert simpelweg de gastenlijst in en vervolgens kan je op een online plattegrond aan de slag met de tafelindeling, placering en ruimtelijke planning voor de hele bruiloft. Het is natuurlijk mogelijk verschillende scenario’s te maken. Wil je zeven ronde tafels met aan de ene tafel alleen familie en aan de andere alleen vrienden? Geen probleem.

Het programma kan willekeurig mensen placeren waarna je deze gemakkelijk handmatig anders kan indelen. Je kan groepen vormen op kleur zodat je in een oogopslag ziet welke persoon van welke groep waar zit, of hoe de verschillende groepen verdeeld zijn tijdens de kerkdienst, in het gemeentehuis of in het restaurant. Je kan indelingen kopiëren en plakken, aankleding zoals planten invoeren, het altaar en looprichtingen toevoegen maar ook aangeven waar de sprekers komen te staan en waar de toiletten zijn.

De cadeau-tafel de perfecte plek geven ten opzichte van de statafels en het te feliciteren bruidspaar tijdens de receptie? Het wordt een peulenschil. Ook checkt E-place of het aantal stoelen overeenkomt met het aantal gasten. Voor leveranciers is het een uiterst handig programma omdat er verschillende hand-outs uitgedraaid kunnen worden. Met een eigen plattegrond kan iedereen gemakkelijk, overzichtelijk en snel zijn werk doen.

 

Kosten

Het programma E-place is eenmalig te gebruiken, maar professionele weddingplanners kunnen ook een abonnement afsluiten. Je krijgt een eigen inlogcode zodat je tafelschikkingen en placeringen altijd en overal aan te passen en te wijzigen is. E-place is gebruiksvriendelijk en er zijn instructiefilmpjes met voorbeelden om je te inspireren en om het gebruik snel onder de knie te krijgen. Ook wordt er telefonische support aangeboden door de programmamanagers. De kosten zijn laag: Eenmalig gebruik maken van E-place kost €250,- en een abonnement heb je al vanaf €65,- per maand. Het bespaart tijd en energie zodat je je kan bezighouden met andere zaken voor deze mooie dag!

 

Wij mogen 1x E-place weggeven! 

 

Wij mogen 1 keer een E-place weggeven! Wat moet je hiervoor doen: 

1. Ga naar onze facebookpagina

2. Reageer onder de actiepost hoeveel daggasten jij uitnodigt en waarom het handig is voor jou om de E-place te winnen. 

 

Op dinsdag 27 oktober 2015 maken we de winnaar via onze Facebookpagina bekend! 

Wat vind je van deze blog?

Geweldig!
Leuk
Oké
Niet goed
Slecht

2,9 / 5 gebaseerd op 23 stemmen

Follow us on Instagram

TROUWPLANNEN